Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawości

wydzielina z piersi

Polecane posty

Gość tak z ciekawości

czy to normalne że po dośc silnym uciśnieciu sutków pojawia sie minimalna kropelka wodnistej lekko zabarwinej wydzieliny?

Gość llila
Jeśli nie jesteś w ciąży to nie powinna lepiej będzie dla Ciebie jeśli się zgłosisz do lekarza ginekologa bo możesz mieć za dużo prolaktyny a wtedy dostaniesz leki .

Gość tak z ciekawości
nie jestem w ciązy, mam dwoje dzieci, zachodziłam bez problemów

Gość koza23
ja tez tak mam i na piersi z której mi tak wycieka mam torbiel.Wiec idz do lekarza i powiedz mu o tym .ja zrobiłam USG a pózniej biopsje i wszystko jest ok.Powodzenia.

Gość musztarda
Nie, to nie jest normalne. Możesz mieć zaburzenia hormonalne, a może coś poważniejszego.

Gość tak z ciekawości
ale mnie nastraszyłyście Byłam u gina 3-4 mce temu i wszystko było ok Czytałam teraz troche w necie i piszą ze przy nowotworach to raczej taka sącząca sie wydzielina a ja wydusiłam jej maleńką kropelkę, dzis pierwszy raz (nie wiem co mnie naszło zeby sie po cyckach gnieść) A przy tych hormonalnych sprawach o których piszecie , prolaktyna itp to są jeszcze jakies inne objawy? Bo ja ogólnie to czuję sie dobrze tylko bardzo nerwowa jestem a i skórne mam problemy, nie mam typowego tradziku ale lubi mi wyskoczyć w różnych miejscach taki bębel wypełniony wodnistym płynem który oczywiscie musze wycisnąć Mże to miec zwiazek?

Pewnie masz podwyższoną prolaktynę - to jest najczęstszy objaw, idź do lekarza to zleci badania i postawi diagnozę.

Gość tak z ciekawości
dakota a to że mam takie problemy z wypryskami skórnymi to tez moze o podwyższnej prolaktynie swiadczyć?