Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden2

Czy dla kobiet najwazniejszy jest wyglad i peiniadze ?

Polecane posty

Gość taki jeden2
Zaprzeczasz bo jest to dla ciebie rzecz nie do przeskoczenia. Wiec jest rzecza priorytetwa jesli spotkalabys taka osobe.

Gość taki jeden2
A kim powinienem sie otaczac ?

dostaje scierka- to jest normalne jak najbardziej. trzeba ciagnac do tej drugiej osoby, na tym to polega.

Gość dostaje scierka
gdybym spotkala taka osobe tak. ale poza takimi cechami jak wymienilam jest jeszcze duze pole do manewru.

Gość taki jeden2
Nawet te wyksztalcone, nie plytkie dziewczyny tak uwazaja.

Gość maalicja
może nie tylko, ale na pewno znajdują się w czołówce \"spraw\" najpotrzebniejszych. do tego dołączyłabym jeszcze wykształcenie, które często idzie w parze z majątkiem. taki jeden 2 nie uważam siebie za pustą i prostą tylko dlatego, że zwracam uwagę na wygląd i majątek partnera. co się tyczy wyglądu, to jest to sprawa indywidualna. nie chodzi o to, żeby facet był chodzącym ideałem i podobał się wszystkim. to mnie ma się on podobać i mnie ma pociągać. jestem wzrokowcem i nie wyobrażam sobie być z kimś kto mnie nie pociąga fizycznie. pozostała kwestia pieniędzy. mężczyzna musi zapewnić dobrobyt rodzinie, a bez odpowiednich funduszów jest to raczej nie do osiągnięcia... tak z ciekawości, masz problem ze znalezieniem partnerki, czy wydaje Ci się, że Twoja \"leci\" na zawartość Twojego portfela?

mam tu na mysli pieniadze, bo wyglad to akurat rzecz kluczowa. chociaz istnieje to pociesznie ze kazdy inaczej definiuje swoj ideal, wiec zawsze znajdzie sie ktos kto lubi twoj typ urody.

Gość taki jeden2
Ma mproblem ze znalezieniem dziewczyny, ktora moglbym nazwac "normalna". Czyli osoby ktora nie bylaby zapatrzona w siebie, materialistki. Dziewczyny, ktora bylaby dla mnie wsparciem takim jak ja dla niej. Dla ktorej powierzchownosc na prawde nie jest najwazniejsza, a nie ze tylko sie jej tak wydaje.

Gość maalicja
zapatrzony w siebie każdy w pewnym sensie jest ponieważ każdy człowiek jest w większym lub mniejszym stopniu egoistą. czy Ty wybierając partnerkę nie zwracasz uwagi na to jak ona wygląda?

Gość taki jeden2
"bo wyglad to akurat rzecz kluczowa. chociaz istnieje to pociesznie ze kazdy inaczej definiuje swoj ideal, wiec zawsze znajdzie sie ktos kto lubi twoj typ urody." Sa rzeczy nie do przeskoczenia. Np jak ktos jest niski tak jak BNB, a kazda kobieta chce zeby ich partner byl wyzszy gdy ona jest w 12 cm obcasach.

Gość taki jeden2
Jesli jakas cecha chcrakteru bylaby dla mnie na tyle pociagajaca to wyglad bylby drugorzedny, a nawet nie mialby wiekszego znaczenia.

Gość dostaje scierka
a jak sobie znajdzie taka maluta, 150?? :) jak moja babcia mowila, kazda potwora znajdzie swego amatora i na odwrot:)

ufam ze nie jestes takim typem extramalnym :) ale jednak - jest tyle roznych dziwnych fetyszy.... nigdy nie wiadomo. na marginesie- tobie o chodzi o to zeby sie podobac tej jedynej czy wiekszosci? bo to jest roznica.

takijeden2-nie każda!! ludzie święci, czy Ty znasz wszystkie kobiety na świecie i jesteś przekonany, że KAŻDA woli wyzszego o ileś tam cm? bzdura

Gość maałamii
\"bo wyglad to akurat rzecz kluczowa. chociaz istnieje to pociesznie ze kazdy inaczej definiuje swoj ideal, wiec zawsze znajdzie sie ktos kto lubi twoj typ urody.\" Sa rzeczy nie do przeskoczenia. Np jak ktos jest niski tak jak BNB, a kazda kobieta chce zeby ich partner byl wyzszy gdy ona jest w 12 cm obcasach. należy szukać kobiety niższej od siebie :P

Gość taki jeden2
"ufam ze nie jestes takim typem extramalnym ale jednak - jest tyle roznych dziwnych fetyszy.... nigdy nie wiadomo. na marginesie- tobie o chodzi o to zeby sie podobac tej jedynej czy wiekszosci? bo to jest roznica." Pewnie ze jedynej ale jednak troche trudno jest znalezc dziewczyne jesli ma sie te 1 % szansy.

Gość taki jeden2
"takijeden2-nie każda!! ludzie święci, czy Ty znasz wszystkie kobiety na świecie i jesteś przekonany, że KAŻDA woli wyzszego o ileś tam cm? bzdura" No moze zdarzaja sie wyjatki. Ale niestety nie zorganizuje kastingu a szanse na znalezienie takiej w normalny sposob sa male.

Gość taki jeden2
"należy szukać kobiety niższej od siebie" O ile ??? O 20 cm ???? To juz tylko jakies dzieci sa nizsze przy wzroscie niskiego mezczyzny.

masz problem z wzrostem?, i mam pytanie, jeśli istnieje kobieta, która nie chcę być z tobą ze względu na wzrost bądz odstające uszy(nie mówie o 50kg nadwadze, niechlujstwie itp) to raczej marna z niej będzie dziewczyna

Gość taki jeden2
Tak to jest rzeczywiscie wazne :P

moim zdaniem to ty masz kompleksy. jestem pewna ze nie jest z toba tak zle :) na pociesznie dodam ze dla kobiet wazniejszy jest charackter niz wyglad a jesli chodzi o pieniadze , to jesli kobieta ma w glowie poukladane to nie odzrzuci kogos wartosciowego dla innego tylko z powodu pieniedzy. a jesli rzuci to... chyba im predzej tym lepiej.

Gość taki jeden2
Moze nie jestem ekstremalnym przypadkiem ale wysoki tez nie jestem.

Gość taki jeden2
depeche moze masz racje. Moze sa takie dziewczyny ale niestety jest ich coraz mniej. Takie czasy. Poukladane w glowie to moze maja po trzydziestce.

Gość taki jeden2
Obawiam sie ze moglyby traktowac mnie jak syna, a ja je jak matki :D

Gość taki jeden2
23