Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden2

Czy dla kobiet najwazniejszy jest wyglad i peiniadze ?

Polecane posty

Gość taki jeden2
wiecie podoba mie sięteż taka jedna laska , ale ona sie mną nie interesuje :(

no to poczekaj do tej 30-tki hehe . a tak serio - a noz widelec sie jakas porzadna trafi :) nie trac nadziei , powodzenia zycze.

Gość taki jeden2
mam jeszcze takie intymne pytanie - czy mały penis (znaczy krótki) może być problemem?? Jak myślicie?? Troche się tym martwię ...:(

Gość taki jeden2
Ten glupek sie podszywa pode mnie.

Gość taki jeden2
ten wyżej to podszyw 😠 spadaj podszywie!! To jak z tym penem ?? czy 5 cm we wzwodzie to bardzo mało?? :(

Gość taki jeden2
Dzieki, w sumie zalozylem ten temat zeby sie dowiedziec czy wiekszosc dziewczyn tak mysli i to sie jednak chyba potwierdzilo. Niestety trzeba miec cholerne szczescie zeby trafic na kogos dla kogo nie byloby to najwazniejsze.

Gość taki jeden2
A z ta trzydziestka to rozumiem ze byl zart ;)

Gość taaki jeden2
podobasz mi sie ale ja juz mam 27 czyli pewnie stara jestem dla ciebia ale mimo to pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia kiedys znajdziesz te wymarzona albo ona odnajdzie Ciebie nie martw sie fajny chlopak z Ciebie i jest jeszcze pelno normalnych kobiet wierz mi :) pozdrawiam

Gość taki jeden2
"ten wyżej to podszyw spadaj podszywie!! To jak z tym penem ?? czy 5 cm we wzwodzie to bardzo mało?? " Tak jesli masz takiego w zwodzie to przegrales zycie :D

Gość taki jeden2
najgorsze, że kobiety mają mnie w dupie - już ie wiem comam robić - ostatnio chciałem się umówic z taką koleżanką ze studiów to jak jej zaproponowałem że pójdziemy na kebeb do Turka to powiedziała , że się spieszy a potem widziałem jak z takim kolega innym poszła :( masakra

zart zart :P jedna rzecz- nie traktowalabym Kafe jako rzetelnego zrodla informacji o kobietach... no ale to tylko moja opinia. :)

Gość taki jeden2
"podobasz mi sie ale ja juz mam 27 czyli pewnie stara jestem dla ciebia ale mimo to pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia kiedys znajdziesz te wymarzona albo ona odnajdzie Ciebie nie martw sie fajny chlopak z Ciebie i jest jeszcze pelno normalnych kobiet wierz mi pozdrawiam" Dzieki mimo wszystko chciaz z tym ze jest ich tak duzo to jednak mialbym duze watpliwosci :/

Gość jeszcze nasciep
nie dla wszystkich:) zalezy na jakie kobiety rtafiasz:D jesli chodzi o wyglada. moj facet ma być czysty, ma miec czyste ubranie, no nie powiem, ze na gustownie ubranego faceta szybciej zwroce uwage (gustownie nie zawsze znaczy drogo;p) dla mnie liczy sie to czy a) lubie go;p b) jest troskliwy c) zaradny!!!! d)dobrze sie z nim czuje amen.

Gość taki jeden2
ehh co za życie - raz sie umówiłem z taką Izą jedną to jak byliśmy w Makdonaldzie to pierdnęła jak staliśmy w kolejce po duże frytki - ja uciekłem s tamtąd bo mi wstyd było - masakra jakie kobiety sa świnie czasem :( Spotkam jeszcze normalną?? Jak myślicie??

Gość taki jeden2
"jedna rzecz- nie traktowalabym Kafe jako rzetelnego zrodla informacji o kobietach... no ale to tylko moja opinia." No moze nie, ale jakis zarys opinii mozna sobie wyrobic, chociaz wiem ze sporo ludzi chce tutaj odreagowac i pisze jakies pierdoly.

Gość taki jeden2
ten wyżej to podszyw

Gość taki jeden2
sam jestes podszyw łajzo !

Gość taki jeden2
"ehh co za życie - raz sie umówiłem z taką Izą jedną to jak byliśmy w Makdonaldzie to pierdnęła jak staliśmy w kolejce po duże frytki - ja uciekłem s tamtąd bo mi wstyd było - masakra jakie kobiety sa świnie czasem Spotkam jeszcze normalną?? Jak myślicie??" heheheehee dobre to bylo

Gość taki jeden2
moja stara jest emo :(

Gość taki jeden2
agent jesli ja mierze za wysoko to juz sam nie wiem.

Gość taki jeden2
"nie dla wszystkich zalezy na jakie kobiety rtafiasz jesli chodzi o wyglada. moj facet ma być czysty, ma miec czyste ubranie, no nie powiem, ze na gustownie ubranego faceta szybciej zwroce uwage (gustownie nie zawsze znaczy drogo;p) dla mnie liczy sie to czy a) lubie go;p b) jest troskliwy c) zaradny!!!! d)dobrze sie z nim czuje amen. " Niestety takie kobiety tio ze swieca szukac, bo albo sa zajete i juz sczesliwe, albo zostaly wydymane przez kogos i maja juz wszystkiego dosyc.

Gość taki jeden2
ja właśnie nie mierzę za wysoko - raz nawet umówiłem się z taka Danką co miała 190 wzrostu i ciągle pierdziała bo miała problemy jelitowe i jak poszliśmy do kina na komedie romantyczną to tak się śmiała że wszyscy się do nas czepiali i mówili żeby zamknęła ryj i do tego parskała popkornem , ale wiem że nie moge liczyć na więcej bo przy takim wyglądzie jak ja mam to sorry...:(

Gość taki jeden2
Wykorzystane i oszukane

wygląd - tak pieniądze - nie aż tak, ale wkurza mnie jak mój ciągle ode mnie bierze i bierze ;/ i nic w zamian nie daje nienawidzę go :/ podła świnia :(

Gość taki jeden2
"ja właśnie nie mierzę za wysoko - raz nawet umówiłem się z taka Danką co miała 190 wzrostu i ciągle pierdziała bo miała problemy jelitowe i jak poszliśmy do kina na komedie romantyczną to tak się śmiała że wszyscy się do nas czepiali i mówili żeby zamknęła ryj i do tego parskała popkornem , ale wiem że nie moge liczyć na więcej bo przy takim wyglądzie jak ja mam to sorry... " :D

Gość taki jeden2
zarza będę bo muszę na kibel iść bo mam sraczkę :( ehh nic mi się nie układa

Gość taki jeden2
Idz sie wysrac dobrze ci to zrobi :)

Gość taki jeden2
ten wyżej to podszyw !