Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggg666

ale sie ze tak powiem lekko zdenerwowalam!!!!!

Polecane posty

Gość gggg666

wybralysmy sie z kolezankami na impreze... wszystkie mialy skoczone 18 lat tylko ja nie bo bede miec to 18 za pare miesiecy... i one tam zostaly a ja musialam wracac do domu!!! nawet nie mialam sily juz tam slowa powiedziec bo bym sie chyba rozplakala ze zlosci!! zamiast isc wszystkie gdzies razem to one powiedzialy zeby mnie jedna odwiozla do domu:(chyba mam prawo byc zla no nie?? boze skad ja mam takie kolezanki jak mozna byc takim wrednym...jedna to na dodatek moja przyjaciolka!

Gość niedorajda paskudna
masz prawo być zła

Gość a ja sama
wspolczuje Ci znajomych i rpzyjaciolki, zmien je jak najszybciej

Gość gggg666
niewiem czy je jutro zbesztac czy sie nie odzywac:O boze ja nie rozumiem...my by nigdy nie przyszlo do glowy zeby zrobic cos takiego:O jak ja to uslyszalam to bylam w szoku normalnie... chya ide pocwiczyc...musze odreagowac bo inaczej nie zasne:(

Gość makata
w dupie miej takie znajome ten typ jak raz olał to zrobi to raz drugi i trzeci znam takie bo sama mialam takze najlepiej w ogole zerwij z nimi kontakt bo to nie ma sensu taka znajomosc ja sie bardzo przejechalam i obys Ty w pore sie wycofala zeby Cie jeszcze gorsze rozczarowania z ich strony nie spotkaly!

Gość gggg666
oczywiscie ze nie pierwszy raz sie przejechalam:( chodzi mi tutaj glownie o moja "przyjaciolke"... chociaz chyba wsumie faktycznie nie powinnysmy sie tak nazywac juz od kilku lat:O ciezko by bylo to zerwac bo znamy sie juz od 11 lat... ale ja sie jej odwdziecze:O