Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 miałem 2 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 A jakie były ich imiona? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 a co?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 powiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 Z ciekawości pytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 Aster, NAPRAWDĘ chcesz zobaczyć moje cycki??????? :D Powiedz, że żartujesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 no i rzić wielko to wlaśnie mi chodziło,że rozumiesz a szpana robisz ,że nie ja nie mowilam, ze nie rozumiem ino, zebys tu nie hanysil :P kuniec gadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Sylwia i Natalia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 słowniczka ja tez chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 ;) teraz poszukujesz dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 a poszukuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i rzić wielko Napisano Czerwiec 21, 2009 To wymień miasto ale tylo pierwszą literę skąd jesteś i się stlenię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 grzecznie pytam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 PŚP wredna jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 ale od razu zaczal po polsku pisac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 gliwice :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 Aster, skoro nie chcesz... A już byłam gotowa wrzucić jakąś fotkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i rzić wielko Napisano Czerwiec 21, 2009 żartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 słowniczka ja chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 no wlasnie popieram aster :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 paker skont wiesz? znamy sie? ale wiocha by byla :o znajomi nie wiedza, ze marnuje wolny czas na kafe :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 A pokażcie wy wasze, co? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 ja jestem z kraka :P a gliwice to pierwsze co mi przyszło do glowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 pśp znowu ci sie ełe wlaczylo :o weśśśśśś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 to moge pokazac jak ona pokaze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 paker to czemu cie nie ma na lenym krawicu? :o bys nam fotkełe pocykał :P pśp za duzo cie czytam :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWNICZKA Napisano Czerwiec 21, 2009 No to moje masz PŚP, tak samo jak Twoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paker2000 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 PSP ja jestem nowy i nie widziałem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 :D chce foto autora topiku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach