Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniak 85

CO ZROBIC JAK ZROBIC. POMOCY/NIE MOGE ZASNAC

Polecane posty

Gość maliniak 85

Witam mam taki problem ze nie dlugo zxnajde sie w jakims psychiatryku.. wszystko przezx moja druga polowke nikt nie jest idealny ale mianowice to jest normalne jak ona tak robi? spotkamy sie lub piszemy w ciagu dnia a jak nie widzimy sie to wieczorem jej odwala i pisze takie cos -nie kocham Cie -zakochalam sie w innym- -wracam do bylego -chce przerwy -to koniec -nie pisz wiecej -koniec bo niby nie ciesze sie zxe spotkania -koniec bo za malo pisze - koniec bo nie kocham -koniec bo zasieg zgubilem klotnie o wszsytko i naprawde nie bronie siebie ale ona zaczyna -wypomina moja byla- 0kiedys kolezanka zadzwonila ktora znam x lat to foch Ja ja kocham napraqwde ona mnie tez co 10 minut pisze nie daje spkoju i tak juz 10 mieisecy wzloty i upadki Jak spotykamy sie jest super odpowiada mi ale co wieczorem robi to nie wiem co o tym myslec za kazdym razem po takim gierkach pisze rano albo kocham albo przepraszam zawsze tak jest Jak poklocimy sie to nagle niby pomylila sms i gdzies idzie z kims spotkac sie na dyskoteke opis na gg z nim nimi itp a siedzi w domu!!! Szczeea rozmwoa nic nie daje bo tylko narzekam Probuje to skonczyc ale nie dam rady na domowy do barta dzwoni itp mam juz zszargane nerwy Dwa razy pisala ze popelni samobojstwo raz ze mi wyjebie a jest taka hamska jak kloci sie ze nie wiem DZIS SPOTKALIMSY SIE RAZEM 3 GODZINY WORCILIEM DO DOMU U NIEJ SIOSTAR PRZYEJCHALA I NIE SPEDZILISMY WIECZORU RTAZEM CHCOAIZ NAMAWIALEM ALE ZLE CZUJE SIE MOWILA TO SIOSRKI NIE CHCE ZOSTAWIC ITP I MOWI IDZ SAM JAK CHCESZ JA ZE BEZ NIEJ NIE I ZOSTALEM W DOMU PRZYJECHAL KOLEGA NAPSIALEM ZE WYPIJE PIWKO ZADZWONILA ROZMOWA PISLAISMY CALY CZAS ILE WYPILES MOWIE ZE DRUGIE I NAGLE OBRAZA MNIE ZE KLAMIE CHAM ZE NIE POWIEXZIALEM NAJGORSZE ZE JAK ONA Z KIMS WYPILA CZY DWA CZY TRZY CZY GDZIES WYSZLA TO NIE JEST PRIOBLEM A JA JUZ WYGANIA MNIE DO BYLEJ DO KOLEZANKI ZE NIE KOCHAM WIDAC MILOSC I NAPSILA ZE JUZ NIE MA ZYC DLA KOGO!!!!!!!!!!!! SMS TYPY JUZ MASZ SPOKOJ NA ZAWSZE WSZYSCY GOMAJA DAJ 10 MIN! NARA!! PO 10 MINUTACH JUZ KONIEC MNIE JA DO NIEJ NIGDY O TAKIE COS NIE RZUCALEM SIE NIGDY DO NIKOGO ALE NIGDY TAK KOGOS NIE KOCHALEM ALE NAPRAWDE JUZ PSYCHIOCZNIE NIE MOGE KSIAZKE MOZNA NAPISAC POWINIENEM W KLATCE BYC I NIC NIE ROBIC

Gość robusia
Jezu krócej !!!!!

Gość dla mnie wygrywa
zerwij,bo ona cię wykonczy.

Gość maliniak 85
sorry za bledy ale to przez emocje. Zadne tlumaczenia prosby nic nie daja Tak robi i za kazdym razem probuje nie odzywac sie-numeru nie moge zmienic ale nie daje mis pokoju juz z rana przeprasza pisze ze kocha ze chce mnie na zawsze i nie wie czemu tak robi

Gość maliniak 85
sorry ale tego naprawde nie da sie krocej.. i zwiezlej

współczuje Ci, Twoja połówka ma problemy emocionalne :D

Małolaty, kurde zawsze nasrane we łbie :) Laska ma nasrane do łba, jak ci nie pasi to poszukaj sobie innej. W twoim wieku naprawdę łatwo zmienić, znaleść fajną partnerkę - w moim niestety trzeba naprawdę się napocić - dlatego szybko znajdź sobie inną ;)

Gość maliniak 85
najgorsze ze jak niby bardziej kocha to jest gozej. Zadne moje tlumacznie prosby nic nie daje skutku. Jest duzo przykladow takich zachowan ale najgorsze jak pisze jpuz to naprawde koniec nie pisz itp tak robie nigdy pierwszy mam zamiar nie opisac ale wtedy ze nie kochalem ze ble ble albo zaczyna mnie obrazac we wszystkich sferach i znowu przepraszac nie da mi spokoju boze