Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić

POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić

dowiedziałam się że jestem w ciąży i jestem w szoku, boże, będę miała dziecko, a najgorsze jest to że nie wiem kto jest ojcem, mąż czy kochanek, boże jaka ja jestem i byłam głupia!!! jak mam ustalić kto jest ojcem nim ciąża będzie widoczna???? pomóżcie, jestem idiotką, kretynką, boże co ja mam zrobić

Gość robusia
A po co ci to teraz wiedzieć i ustalać,jak jesteś mężatką przypisz je mężowi i będzie dobrze.Nie tragizuj.W Polsce ponoć 40 % dzieci urodzonych w małżeństwie nie jest dzieckiem męża.Duzo co?

Gość co ja mam zrobić
nie, jak mam ustalić kto jest ojcem dziecka nim ciąża będzie widoczna???? ja mam męża i dziecko, jeśli ojcem jest mój kochanek to wszystko się zmieni, gdy ciąża zacznie być widoczna to co ja powiem mężowi, że przytyłam??? brzuch w ciąży inaczej wygląda :(:(:(

Gość robusia
No a co nie kochałaś się też z meżem.Chyba tak skoro piszesz że nie wiesz czyje.Eeeeee,skończ przyjmij że to męża,powiedz mu że jesteś w ciąży i będzie dobrze,Kochanka odstaw.Trudno

Gość co ja mam zrobić
robusia, niby tak, tylko że jak będzie miało kolor skóry po ojcu(nie jest murzynem) to co ja powiem mężowi???? ja jestem maxymalnie biała, mam mega bladą skórę, mój mąż ma normalny, jasny odcień skóry, a mój kochanek ma ciemniejszy, taki wpadający w oliwkowy kolor skóry, boże :/,

Gość co ja mam zrobić
ale jak ustalić ojcostwo???? załóżmy że powiem mężowi że zostanie ojcem, skończę romans, mąż się ucieszy a ja urodzę dziecko o ciemniejszym kolorze skóry i co, on nie jest przecież głupi, albo niech zrobię odwrotnie, też będzie źle, jaka ja jestem wściekła, na samą siebie :/, szlag by to wszystko trafił :/:(:(

Gość co ja mam zrobić
ysmkk ten link nie działa

Gość ysmkk
przestań panikować, masz jeszcze trochę czasu, przeczytaj ten artykół, poszukaj w necie, są sposoby żeby ustalić ojcostwo w ciązy

Gość ysmkk
skopiuj go i wklej do wyszukiwarki

Gość co ja mam zrobić
chyba tak zrobię :/, sama nie wiem co o tym myśleć, muszę iść do ginekologa i dowiedzieć się który to tydzień, potem pomyśleć o ojcostwie, a na końcu ucieszyć się że będę miała dziecko, tylko że nie co będzie lepsze i z czego bardziej się ucieszę lepiej, jak okaże się że ojcem dziecka jest kochanek czy mąż????

o ciemniejszej cerze oliwkowej nie rpzesadzaj. widziałaś kiedyś noworodka? a później niemowlaka? widziałaś odcień skóry? zastanów się lepiej kobieto czego chcesz? męża czy kochanka?

Gość ysmkk
a co byś wolała, którego bardziej na ojca? masz 40% szans, że dziecko jest męża, nie wiem na czym to polega dokładnie, ale stwierdzono, że pleminiki kochanka są silniejsze niż męża. idź do zaufanego ginekologa, powiedz mu o tym, ze musisz mieć teraz badanie na ojcostwo, musisz

Gość co ja mam zrobić
jeśli się okaże że ojcem jest Włoch to dziecko będzie miało na 100% ciemniejszy odcień skóry, co z tego że on ma 'tylko' oliwkowy odcień, to będzie widać, u noworodka może nie widać tego, u małego dziecka też za bardzo może tego nie będzie widać ale jak podrośnie na pewno będzie miało ciemniejszy odcień skóry, widziałam dużo dzieci, a co do ojca dziecka sama nie wiem, boże, chyba jak będę u ginekologa to powiem że muszę mieć ten test i będę myśleć dalej, myślicie że jakby z moim małżeństwem było wszystko OK i mąż by się mną interesował(sex i inne sprawy) to miałabym kochanka????

Gość ysmkk
weź się kobieto nie tłumacz i nie panikuj, włosi jak się opalą mają ciemny kolor skóry, nieopaleni są bladzi, mają tylko ciemne włosy i ciemną oprawę oczu i to też nie zawsze, jeżli on ma w genach np. blod włosy i niebieskie oczy ( bo jakiś jego przodek takie miał) to jest jakaś szansa, że dziecko będzie bardziej podobne do męza niż do niego. idź do tego ginekologa i rozmawiaj z nim, dopóki się nie dowiesz to nic nie zrobisz a nie działaj pochopnie

Gość co ja mam zrobić
uffffffff, chyba nie usnę dzisiaj, całe szczęście że jestem poza domem i nie jestem z kochankiem ani z mężem, nie wiem jak wrócę do domu, jak tak myślę to nie wiem co byłoby lepsze, jeśli ojcem dziecka byłby mój mąż to musiałaby dalej tkwić w tym małżeństwie tylko dla 2 dzieci, jak ojcem byłby mój kochanek to chyba bym się rozwiodła, ja już nie wiem, gubię się w tym wszystkim, mąż się mną nie interesuje, sex rzadko i z obowiązku, traktuje mnie przedmiotowo, a mój kochanek traktuje mnie jak kobietę, kocha się ze mną i wiem że to nie z obowiązku, ale boję się że to tylko pożądanie a nie miłość, gubię się w tym już, żeby nie ta ciąża wszystko byłoby tak jak dawniej, jestem mężatką od 20 lat, mam 18 letniego syna, biorąc ślub miałam 19 lat i nie miałam wielu chłopaków, zaczęłam się spotykać ze swoim obecnym mężem, wydawał mi się fajny, nosił długie włosy, kolorowe koszule i dżinsy, wpadliśmy i zakończyło się ślubem, obecnie też kocha się tak ubierać i cały czas nosi długie włosy, tylko że po 20 latach, gdy ma już 45 lat to nie jest fajne, obecnie wydaje mi się to żałosne, a mój kochanek to zupełnie inny typ faceta, syn jest już dorosły więc problem byłby mniejszy ale gdy pomyśle o rodzinie, rodzicach, teściach, o tym co powie mąż lub syn, boję się, boję się jak to będzie, nie wiem jak ja wytrzymam do momentu gdy będzie wynik testu :?:(:(:(

Gość wawelny
zwal na swojego starego