Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie zdolowana

Wczoraj strasznie sie opilam i wszystkich zwyzywałam

Polecane posty

Gość strasznie zdolowana

Wypilam duzo wódki i piwa, mało co dzis pamietam ale kolezanka dzis mi powiedziala ze wszystkich zwyzywałam od debili, ciot itp itd.Byłismy w knajpie ,na koniec menager za moje zachowanie nas wyrzucił.Mam strasznego doła

Gość pić trzeba umieć
kolejna debilka :O

jeśli używałaś słów na k, ch, na p, oprócz praca, to może być , że tak powiem niewesoło....a jak w pobliżu czaił się strażnik miejski, to całkiem nieciekawie

Gość pić trzeba umieć
oni nie zapomną mam nadzieję, że Ty autorko będziesz o tym pamiętała, jak następnym razem sięgniesz po alkohol. nie mówię, że nikt nie powinien pić w ogóle, ale tak jak napisałam - PIĆ TRZEBA UMIEĆ. wszystko dla ludzi, ale mądrych ludzi. 🖐️

dziwne, ja nigdy po alko nikogo nie wyzywam, może nie pij na drugi raz aż tyle? ;)

Gość pić trzeba umieć
Brzydula, piłam, różne rzeczy robiłam, ale nie wyzywałam po alkoholu, nie kurwiłam się ani nie robiłam nic takiego... tyle, że gadałam bzdury, ale nie obrażałam ludzi - przestaję pić w momencie gdy czuję, że dla mnie jest dość. dla kretynizmu nie ma usprawiedliwienia :O

Wielkie mi mecyje, za tydzień już nikt nie będzie o tym pamietał:D Nie martw sie, przerabiałam to parę razy, po alko rózne jazdy się wkręcaj;)

Gość strasznie zdolowana
No ale mi sie to czesto zdarza ze wyzywam wszystkich, oczywiscie po alkoholu.Wiem ze na kacu wszystko sie przezywa a na drugi dzien zapomina no ale jednak...moze terapia antyalkoholowa jest mi potrzebna...

Gość kabumkabum
hehehehehe, spko, jak ja mialam 17 lat zrzygalam sie na dwoch kolegow w knajpie a jak ccheili mi pomoc to im nawtykalam od ch... i p... ;) to bylo sto lat temu, nadal sie przyjaznimy, a tamta sytuacja mimo ze bylam zazenowana przez jakis miesiac nauczyla mnie wyczuwania, ktory kieliszek pwoinien byc ostatni :) nos do gory

Gość no i co sie przejmujesz
jutro minie ci kac i wszystko zapomnisz i przestaniesz sie przejmować, ludzie nie takie rzeczy robią po alkoholu

Gość wawelny
jak baba jest pijana to gorzej niż facet - dobrze że nie zrobiłaś kupy na środku

Gość pić trzeba umieć
to że tak masz po alkoholu to znaczy, że jednak alkohol Ci nie służy, i powinnaś ograniczyć jego ilość... PAMIĘTAJ zawsze o tym zdarzeniu i nie rób z siebie idiotki

Gość a ty wawelny
tylko o kupie, sraniu i pierdzeniu

Gość wielkie mi halo
jutro zapomnisz :-D

Masz zwykłego kaca i moralniaka, stąd się tak przejmujesz. Jutro jak przezyjesz kaca morderce to zobaczysz swiat w innych kolorach:)

Gość to tylko kac moralny
pozdrawiam :-)

Gość strasznie zdolowana
dziekuje za słowa pocieszenia, juz mi jest lepiej.Wiem ze jutro będe miala to gdzieś.Słowa jakie leciały z moich ust to : kurwy, cioty, zapierdolę i tak się darłam

Gość jhgvh
Baby po wódzie są o wiele bardziej agresywne niż chłopy.

Gość a ja sama
ale jak ogolnie nam wiadomo i chodzi taka opinia ze po alkoholu mowi sie pawde, wiec nie wiem cy tak latwqo o tym zapmna

Gość strasznie zdolowana
dla nie doinformowanych to zwyzywalam ludzi zupelnie mi obcych, siedzących w pubie :-(

Gość ania ozieblo
jestes po prostu slaba psychicznie. niedlugo po alkoholu zaczniesz napierdalac lapami albo czym popadnie ludzi. takich ludzi jak ty, krowo, powinno sie zamykac, skoro nie potrafia pic i kulturalnie sie zachowywac.