Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkojarzona.

Czy piosenka, którą ktoś Ci wysyła coś ma dla Ciebie oznaczać?

Polecane posty

Gość rozkojarzona.

Witam! Zawsze muzyka odgrywała bardzo dużą rolę w moim życiu. To moja pasja i każdy z moich znajomych o tym wie. Przywiązuję uwagę do nut oraz słów, interpretując piosenkę. Często znajdując powiązanie do własnego życia. Jednak chciałam się Was zapytać czy jeżeli ktoś wysyła Wam jakąś piosenkę to czy to coś dla Was oznacza? Szczególnie pytam mężczyzn, ponieważ sama dostałam taką piosenkę od kolegi. Znamy się od dawna i wiem, że on chciałby czegoś więcej. Domyślam się tylko, że tak jest, on sam mi tego nie powiedział. Jednak ja nie mam ochoty, nie chce z nim być. Jednoczesnie nie chce go ranić. Traktuję go jako przyjaciela, dobrego kolegę. A on przedwczoraj wysłał mi piosenkę o miłości. Gdy miłość w sercu tylko rani. Nie chcesz wierzyć w koniec Nie, chcesz zapomnieć słowa te Które bolą, lecz, gdy kochasz Pragniesz to naprawić. Nie odzywa się. Nie wiem jak to interpretować. A przed tym rozmawialiśmy o tym, że chciałabym się związać z innym mężczyzną. Co o tym sądzicie? Proszę...

Gość rozkojarzona.
Czy zdarzały Wam się takie sytuacje?

Gość rozkojarzona.
Nikt nie miał nigdy podobnego problemu?

Gość myślę że tak być może
nie potrafił powiedzieć swoimi słowami, to wysłał adekwatną piosenke

Gość rozkojarzona.
Więc jak się teraz wobec niego zachować? Co mam mu powiedzieć?

Gość rozkojarzona.
Gdyby mi w ogóle nie zależało na przyjaźni to mogłabym mu różne piosenki wysłać. Ale jak to zrobić aby go nie urazić?

Gość szalonooka2222
Muzyka zawsze coś oznacza...

Gość bosanoga
ej weź nie odwalaj szopki facet się zakochał więc nie ma bata żebyś go nie raniła a Ty jeszcze będziesz się zastanwiać co zrobić z piosenką:O Skończ tą znajomość. Ten facet to chyba jakiś masochista:O

Gość 435
ja mu wspolczuje. kocha cie, a ty sie kurwa w jakies interpretacje bawisz :o pogadaj z nim szczerze i nie odpierdalaj szopki :o co za kretynki po tym swiecie łażą :o chcesz go dobić beznadziejną piosenką? pogadaj z nim po prostu zasłuchana matolico :o

Gość gość
A jak udostępnia ktoś jakąś piosenkę to też to coś znaczy z reguły czy może być przypadek?