Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ropuszkaaaaaa

co to jest ODPRAWA ONLINE? pierwszy raz lece samolotem

Polecane posty

Gość akrylik
akurat choroba lokomocyjna nie obowiazuje w samolocie. start jest super. takie nierealne uczucie, ze samolot nie spada choc wydaje sie, ze powinien. czesto zawraca przechylajac sie, wiec nie zdziw sie jak sie zgina... a ladowanie oby bezpieczne, bo to podobno najtrudniejsze dla pilota... ja duzo latam i nigdy nie mialam nawet odrobiny emocji...

na rezerwacji masz numer lotu, na tablicach w holu lotniska sa wyswietlane loty wraz z ich numerami. nie zgubisz sie :-)

w easy jet niewiele Ci da pierwszenstwo wejscia na poklad-tyle, ze moze ewentualnie bedziesz siedziec z przodu. To zwykly samolot tanich linii lotniczychi nie ma tam specjalnych miejsc, mamy z dziecmi i kobiety w ciazy zwykle siedza z przodu.

Quleczka- lece pierwszy raz, strasznie sie boje :) wiec pytam, zyczliwi odpowiadaja :) pierwszenstwo dlatego ze chcialabym gdzies przy oknie, zobaczyc te widoki itd, a rezerwacje mam na dwa nazwiska, wiec ja rozumiem to tak ze jest jeden bilet na dwie osoby, moge sie oczywiscie mylic bo nie mam z tym do czynienia na codzien :)

Ropuszkaaa-tylko pamietaj, ze jak chcesz usiasc przy oknie to od tego okna masz jeszcze 3 inne osoby, obok ktorych bedziesz musiala sie przeciskac zeby np. wyjsc do toalety, wiec skalkuluj czy lot bedzie na tyle krotki zeby Ci to nie przeszkadzalo

Ropuszkaaaa-zalozmy, ze przejdziesz bramka z tymi co maja pierwszenstwo, wychodzisz na plyte lotniska lub, co gorsza (zalezy od lotniska) wsiadasz do autobusu, ktory Cie podwozi do samolotu i tam....kto pierwszy ten lepszy niestety(pomijajac male dzieci) a ludzie lubia miejsca przy oknach, szczegolnie przy krotkich lotach. Ale fakt-fajnie siedziec przy oknie :-)

bedzie dobrze Ropuszkaaa, easy jet jest chyba najbardziej komfortowym samolotem z tych tanich linii a testowalam juz 3 z nich, zadne "normalne" linie nie maja korzystnego dla mnie polaczenia niestety

czyli jakbym pierwsza tam weszla korzystajac z pierwszenstwa to moglabym zajac miejce mojemu chlopakowi, czy raczej oni nie pozwalaja? lot bedzie trwal 2h lece do wloch

w sumie to lece w sierpniu ale od tygodnia nie moge spac, snia mi sie samoloty :) ogolnie nie jestem panikarą ale nieznane mnie przeraza, slyszalam ze turbulencje sa zawsze i ze sa oklaski dla pilota, to prawda?:)

nie mam problemow z poruszaniem sie, mialam kiedys prawie polowe glowy zmiazdzonej po wypadku i z tad ta grupa, martwi mnie tylko te cisnienie w samolocie, moze glowy mi nie rozwali:)

raczej drutów nie mam, chociaz kto wie, co tam przy operacji robili :) do lekarza wlasnie w tej sprawie bede szla, tak czy siak bilet juz mam wiec tylko moze jakies tableti mi dadza:) relanium :):) ok, dzieki za wszelkie informacje, duzo mi pomogliscie wyjasnic spraw, dzieki bardzo! :) mam nadzieje ze se poradze jakos :)

ale swietne foty:) no jesli mi lekarz zabroni to pojade autokarem, z biletu skorzysta inna osoba, bo jest taka tez opcja:) z jednej strony nie moge sie doczekac, a z drugiej wiem ze najem sie strachu :)