Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdeuigfujvjf

dlaczego sie nie odezwał ?

Polecane posty

Gość hgdeuigfujvjf

całowałam się z chłopakiem na imprezie, dotykaliśmy się, sądziłam że zaraz na drugi dzień sie odezwie, a tu nic ! nie odezwał się, dlaczego ??

Gość baba z wozu koniom lżej
wylądował z inną w łóżku :P

Gość hgdeuigfujvjf
kurwa !

widac ze małolata z Ciebie , a poza tym okazja czyni złodzieja, skorzytał i narty, nie licz ze taki facet zainteresuje sie Tobą na dłużej, prawda jest taka ze faceci korzystaja ile wlezie z kobiet nie przepuszczają zadnej okazji , a jesli chce sie wiązac z kims to najlepeiej ze swiezynką acha , mogl jeszcze sobie pomyslec : skoro ze mna całowała sie tak od razu , to ciekawe ile było takich sytuacji wczesniej z innymi

Gość hgdeuigfujvjf
nie jestem małolata, ale pierwszy raz zdarzyło sie mi takie cos

Gość hgdeuigfujvjf
chodzi o to ze pierwszy raz chlopak sie nie odezwał po takiej akcji, a wczesniej juz sie zdarzało tak i NIGDY nie zostalam pozostawiona bezodezwu. A stało sie to dlatego, tak jak napisałes : braki seksualne + alkohol dodam ze wczesniej jeszcze wykazywał zainteresowanie moja osoba.

Gość ona DDD
facet sie zabawił i pewnie od poczatku taki był jego zamiar... a ty jak jestes naiwna to tak bywa...nie watpie ze na impreze było "miło" ale jak sie tak zabawiasz to od razu licz sie z tym ze na tym sie to zakonczy i ze tracisz w oczzach innych.

Gość hgdeuigfujvjf
hahaha a ma ktoś pomysł na jakąś bardziej pozytywną wersję? gryzie mnie to strasznie !

Gość ktoś inny
widocznie nie wiąże z tobą nic poważnego-na zasadzie fajnie było ale się skończyło,nie widzi w tobie partnerki do związku.

Gość hgdeuigfujvjf
zdarzyło mi sie tak raz, kiedyś wcześniej, że chodziło tylko o ''dobra zabawę" . mimo wszystko koleś odezwał się na drugi dzień. to dla mnie jak takie ''potwierdzenie(?)" zainteresowania i tego ze bylo mu ze mna fajnie. nie wiem czy dobrze wyrazilam to co wyrazic chcialam, mam nadzieje ze rozumiecie ;) po prostu kiedy mezczyzna napisze ''dzieki za wieczor bylo zajebiscie milo'' to mam jasno na czarnym napisane = ze to byla imprezowa relacja. jesli pisze do mnie, chce sie spotykac itp, wiem ze moze liczy na cos wiecej. a jesli nie pisze nic? mam to interpretowac tak jak w pierwszym przypadku... ?

Gość ktoś inny
raczej tak aczkolwiek wersja dla optymistów jest taka, że może czeka na twoj odzew albo próbuje cię przetrzymać:P

Gość hgdeuigfujvjf
no może właśnie tak jest. ale moje wkurzenie siega zenitu i jesli napisze teraz badz z jakimkolwiek jeszcze opoznieniem wtedy on zostanie bez odezwu :(

Gość ktoś inny
a może wyślij mu niezobowiązującego smsa sama?

Gość hgdeuigfujvjf
nie nie nie, kobiety mają automatyczną tendencje do łudzenia samych siebie ! właśnie mi się włączyła. chciałabym abyście wszyscy tutaj nie mieli racji, ale macie. potraktował mnie jak zabawkę na jeden wieczór, nie myśli o mnie skoro nie pisze i nie zrobiłam na nim większego wrażenie, jednym słowem NIE ZALEŻY MU.

Gość hgdeuigfujvjf
nie napisze pierwsza.

Gość 8395-
nie pisz!!

Gość moskala
chcesz znac odp to obejrzyj film pt.kobiety pragną bardziej (he's just not that into you) i sie dowiesz.faceci z reguły nie dzwonią jeśli stwierdzają że to nie bylo to. ewentualnie może ma kogoś a ciebie potraktował jako rozrywke na 1wieczór.bo że zgubil twój nr to raczej w ta opcję niestety nie wierzę. stwierdził że wieczór był udany ale że nic z tego nie bedzie i dlatego nie pisze.jest jeszcze możliwość że czeka 3dni by zadzwonć ale to się rzadko sprawdza.lepiej o nim zapomnij.

Gość moskala
chcesz znac odp to obejrzyj film pt.kobiety pragną bardziej (he's just not that into you) i sie dowiesz.faceci z reguły nie dzwonią jeśli stwierdzają że to nie bylo to. ewentualnie może ma kogoś a ciebie potraktował jako rozrywke na 1wieczór.bo że zgubil twój nr to raczej w ta opcję niestety nie wierzę. stwierdził że wieczór był udany ale że nic z tego nie bedzie i dlatego nie pisze.jest jeszcze możliwość że czeka 3dni by zadzwonć ale to się rzadko sprawdza.lepiej o nim zapomnij.

Gość hgdeuigfujvjf
przed wczoraj

a ja mam kolejna wersje moze zostałas polecona przez jakąś swoja dawna jednorazową rozrywkę a facet skorzystał ps. moi koledzy zawsze dzielili sie tym co dobre ...

Gość hgdeuigfujvjf
hahahatomcioszek ty to coraz gorsze wersje wymyslasz !:P napewno tak nie było

sam zarywałem laski a pozniej za 2 piwka odstepowałem je kumplowi , a kumpel brał je na chate , a takie porzadne wydawały sie z wyglądu ;)

Gość hgdeuigfujvjf
tomcioszek to napewno nie to ! po pierwsze nie jestem takim 'łatwym towarem' a myśle ze w twoim przypadku to kolezankom najwyrazniej było wszystko jedno gdzie, z kim itp.

Gość hgdeuigfujvjf
nie, znalismy sie juz wczesniej. chcial sie ze mna spotkac niedawno, no ale nie odpisałam mu na którąś tam z kolei wiadomość i do spotkania nie doszło i widzieliśmy się przed wczoraj właśnie na tej imprezie

uwierz mi ze kobiety o takich sytuacjach nie mają pojecia i nigdy nie dowiaduja sie ze zosały sprzedane za kilka złotych