Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej35

Jestem gejem. Moje spostrzezenia odnosnie samotnych kobiet.

Polecane posty

Gość gej35

Mam 35 lat, obecnie szczesliwie zakochany w Dunczyku. Wiele lat mnie nie bylo w POlsce, od 3 lat mieszkaniec Gdanska. mam mnostwo znajomych w calej Europie, w tym samotne kobiety. Szczerze? Nie rozumiem facetow hetero. Znam naprawde zajebiste, ladne, madre, normalne kobiety, ktorym po prostu nie dopisuje szczescie i znam pelno przecietnych, z okropnym charakterem bab ,ktore maja na peczki facetow. Dla mnie to nadal zagadka. Czy faceci sa slepi? Wychodzi na to, ze tak. Przykre. Ja gdybym wolal kobiety, to bym dal sie nawet pociac aby byc z jedna z tych samotnych...Cos nie tak z tymi facetami!

Gość jestem heteryczką. Moje...
spostrzeżenia na temat wrednych, okropnych bab w związkach - 99% procent to swego czasu były super babki, a "cudownego" zwyczaju narzekania, zrzędzenia etc. nabyły u boku męskich ideałów... Daje do myślenia, nespa? ;-)

Gość fdhhkhjjl
Hej. Jestem podobnego zdania co Ty. Sama mam przyjaciół gejów i uważam ,ze są oni inteligentniejsi oraz bardziej rozsadni niż hetero.

Gość fdhhkhjjl
Wierz mi ,ze więcej niż hetero :)

Gość crazy nut26
ja tez mam wredny charakter i jestem zolzą a mój mąż mnie bardzo kocha :)

Gość gej35
Wicej niz sadzisz. Zanm sie na ich psychicze lepiej niz niejeden facet bo nie patrze na tylek, biust i twarz tylko ROZMAWIAM i z reka na sercu stwierdzam, ze mnostwo wartosciowych kobiet a do tego ladnych jest samotnych.

Gość No przyznaję że coś w tym jest
co napisałeś. W ogóle życie i nasz los jest wielką niezrozumiałą zagadką, nierozwiązywalną łamigłówką. No i ta niesprawiedliwość. Ja mam wrażenie że te brzydkie które mają powodzenie to często pomimo wyglądu są po prostu bardzo pewne siebie i bezpośrednie a faceci lecą na pewność siebie. Już dawno temu zauważyłam że ładny wygląd często wcale nie musi iść w parze z pewnością siebie i odwrotnie ktoś bardzo przeciętny może być bardzo śmiały. Dużo ładnych dziewczyn jest po prostu skrytych i wolą same być zdobywane, głupio im zagadnąć pierwszej a faceci są bardzo leniwi, a jak już zdobędą się na podryw to jest on zbyt prostacki i dosadny, dziewczyna się płoszy tym zachowaniem a z kolei faceci szybko się zniechęcają już przy pierwszym niepowodzeniu.

Gość Freeee
cześć Geju35, tak, coś w tym jest.... Faceci często uciekają przed atrakcyjnymi kobietami, bo nie czują się przy nich pewnie. Ciekawa jestem jak to jest w związkach homoseksualnych, czy też trudno było Ci ułożyć sobie życie?

Gość gej35
No zanim ulozylem sobie szczesliwie zycie to szukalem pare ladnych lat i tez niepowodzenie za niepowodzeniem. A do tego w Polsce ciezko...Mieszkalem 5 lat we Francji, 2,5 roku w Holandii, tam jest o wiele wieksza swoboda. Ale ok ,nie o mnie miala byc mowa tylko o samotnych wartosciowych atrakcyjnych kobietach:) Ogolnie mowiac szczerze, faceci w Polsce sa jacys tacy bez jaj, bez manier, bez wyrazu.

Gość gej35
I serio malo ktory dostrzeze wartosciowa kobiete. Zwykle doceniaja [po czasie jak juz dostana po dupie pd jakiejs zolzy a tu za pozno. Ogolnie mowiac, Polscy faceci maja jakies wygorowane wymagania, malo od siebie daja a duzo wymagaja, malo ktory wie jak sie zachowac w miejscu publicznym bedac z kobieta, nie wiedza jak sie ubrac. Polki sa piekne, mezczyzni juz nie tak bardzo...nie dbaja o siebie i nie szanuja kobiet. Nie wszyscy ale duza czesc!

słuchaj geju - gdyby każdy był taki jak ty , każda była by nieszczęśliwie samotna , narzekasz na to , co sam reprezentujesz :D

Gość Freeee
No, ale się udało. Trudno jest stworzyć dobry związek, ja na mojego męża czekałam 27 lat... Byłam niedawno w Danii u znajomego i Duńczycy wywarli na mnie bardzo fajne wrażenie, zrelaksowani, sympatyczni... Choć mój duński kolega jest trudny do rozgryzienia. Współpracujemy od lat i coraz bardziej podejrzewam, że jest gejem.... Ale to pewnie nie ten Twój Duńczyk ;)

Gość och achhh
hej gej 35 - więc co, twoim zdaniem, powinna zrobić taka fajna kobieta, ale samotna, by znaleźć porządnego faceta? bo ja nie wiem. masz jakąś radę?

Gość fdhhkhjjl
mi mała - jesteś ograniczonym człowiekiem :)

Gość Freeee
chyba tylko jeszcze w Polsce można usłyszeć, że ktoś nazywa homoseksualistę zboczeńcem...

Gość och achhh
darujcie sobie opinie na temat homoseksualizmu - to nie jest tematem tej rozmowy, no ludzie. tematem jest to, co gej35 napisał w pierwszym wpisie. no więc? co czynić ma zaje..a kobieta, by znaleźć porządnego faceta, się zapytuję

Gość arte_fe
Zgadzam się z Tobą Geju :-) Jestem nieszczęśliwą samotną kobietą i począwszy od mojego ojca o prostackich manierach, skończywszy na wielu kolegach ocieram się niestety o maminsynkowatość, zakompleksienie i agresję wynikające z braku pewności siebie u wychuchanych i wymućkanych przez mamusie synków - przykre ale stwierdzam że trudno być sobą, trudno móc być sobą od lat czekam na mężczyznę, który po prostu umiałby być, nie stroić piórek, nie poganiać mnie, a być mieszkałam we Francji - nie tylko francuski nic nie stracił z melodyczności, wciąż pozostaje językiem wykwintnym i szarmanckim,a ludzie tam mają po prostu klasę, Anglii - gdzie ludzie dla odmiany są bardziej bezpośredni , byłam nawet w Stanach i przysięgam - ci kowboy'e, ci umorusani prości panowie, którzy ciągle gdzieś tam w tej Montanie czy Dakocie jeżdżą za krowami, mają więcej wdzięku niż niejeden inteligent z Polski a tu popadam w kompleksy, zaściankowość i czeznę marnie po prostu - bo coraz mniej mam odwagi jestem zwyczajna, normalna, po prostu chcę żyć świadomie, spokojnie i wartościowo żałosne - ze tez muszę się bać o tym mówić głośno, bo przecież nie jest w modzie być normalnym

Gość och achhh
mi - mała - spadaj stąd

Gość do geja
pierdolisz głupoty

Gość gfdfgd
Bo dla geja samotna kobieta może być jak dla faceta-hetero przyjaciel/kumpel i nic dziwnego, że tak postrzega kobiety jako super przyjaciółki i w zasadzie tak jest. Jakby nie był gejem, tylko hetero, to zmienił by zdanie o kobietach bo doszłyby inne czynniki związane z relacjami damsko-męskimi. Niech ów gej porówna swoje relacje mężczyzn hetero z kobietami do relacji między gejami - czy zawsze jest super ? i czy dałbyś się w mniemaniu pociąć, żeby być z niejednym samotnym gejem ? Na pewno nie.

Gość to tylko opetanie
to tylko opetanie wg jasnowidzki Wandy Pratnickiej to opętanie przez ducha. Gdy facet zabiera sie do kolegi wszedł w niego duch zmarłej kobiety. Oni tak naprawdę nie są już sobą.kieruje nimi obcy byt. zgłoś sie do egzorcysty. czy naprawde mozna uznac za cos normalnego wkładanie sprzetu przystosowanego do podawania plemników, do miejsca z ktorego wychodzą cuchnące przetrawione resztki naszego pokarmu? czyli kanalizacji ? Wanda Prątnicka Duchy to istoty, które wcześniej były ludźmi a po śmierci nie zdecydowały się na przejście na drugą stronę kurtyny śmierci do tak zwanego "Nieba". Opętanie przez duchy może być przyczyną bardzo przykrych, a czasami wręcz tragicznych doświadczeń. Dzieje się tak z wielu przyczyn, głównie ze względu na: 1. Choroby ducha przenoszą się na osobę opętaną 2. Obecność duchów powoduje silne wahania nastroju od euforii do głębokiej depresji. Duchy mogą doprowadzać opętanego do zachowań, których dana osoba może nie posiadać np. do agresji, przemocy itp. Jeżeli taka cecha w człowieku istnieje to zostaje ona przez ducha wzmocniona 3. Duchy często namawiają opętanych do samobójstwa lub zabójstwa 4. Duchy silnie wpływają na psychikę wywołując choroby psychiczne 5. Duchy mogą wpływać na zachowanie i namawiać ludzi do uzależnień od alkoholu, narkotyków oraz wielu innych niepożądanych czynów. Duchy są czasami powodem, dla którego ludzie bardzo ciężko chorują, a nawet umierają. Bywa i tak, że ze względu na duchy wiele rzeczy się nie udaje, ludzie kłócą się, a niekiedy nawet zabijają. Przebywanie ducha w człowieku wywołuje wiele następstw. Czasem jest to zmiana w samej tylko psychice, innym razem stanu zdrowia. Łatwo można to zaobserwować przy problemach z guzami, wywołanymi przez duchy. Gdy duch jest w człowieku guz się pojawia, a gdy ducha nie ma to i guz znika. Opętani przez duchy, Egzorcyzmy w XXI stuleciu Spis treści Podziękowania 7 Wprowadzenie 8 Wstęp 9 O mnie 14 Iluzja śmierci 27 Decyzja duszy 33 Śmierć i co potem 37 Dlaczego dusze zostają 45 Gdy dusze pozostają 53 Moment kiedy człowiek umiera 54 Jaki ma to na nas wpływ 62 Śmierć ukochanej osoby 68 Gwałty 76 Homoseksualizm: uleczanie zranień 87 Gdy umiera matka 106 Choroby: rak - guzy - hipochondryk - choroby przewlekłe - epilepsja - alergie - astma -choroba Alzheimera - zaniki pamięci -bóle - anoreksja - nadmierne wychudzenie - bulimia - nadmierna otyłość 116 Choroby psychiczne: schizofrenia - zmiana nastrojów - autyzm 143 Problemy z naszymi dziećmi 173 Fobie, natręctwa, lęki 178 Samobójstwa, morderstwa 189 Wywoływanie duchów 200 Nałogi: alkoholizm 216 Coś o biznesie 232 Nawiedzone domy 237 Inne działanie duchów 251 Kradzieże 258 Zazdrość 260 Jak im pomóc, jak pomóc sobie 265 Egzorcyzmy 269 Zakończenie 286 Pomoc 287

jak kurwa nie byc agresywnym i nieuprzejmym w stosunku do kobiet gdy one ciagle na nas narzekaja,obrazaja nas i wysmiewaja? pies je jebal.niech zdychaja.maja to na co zasluzyly

Gość to tylko opetanie
i jeszcze sie chwali. Wiecie? Mam gruzlice. Wiecie jak fajnie ? gdy kaszle kawałki płuc wypadaja. idz do egzorcysty.

Gość fdhhkhjjl
do greq - chyba faktycznie daly ci popalić .Ale się nie dziwie. :)

Gość gfdfgd
Do kobiet trzeba po prostu z dystansem podchodzić. Nie olewać, ale nie brać sobie do serca to co mówią bo one zawsze gadają i gadają. Całe ich życie to gadanie, marudzenie i narzekania jakby nie patrzeć.

Gość hghgfg
Spytaj co nie tak jest z tymi kobietami ktore sa niby samotne, a tak naprawde szukaja ksiecia z bajki.

Gość fdhhkhjjl
księcia z bajki? co ty wygadujesz? ja bym chciala aby był odpowiedzialny- to podstawa. Reszta jest sztuką kompromisów. Ale jesnak mam wrazenie,ze faceci więcej wymagają od kobiet niż od siebie

Gość hghgfg
Oczywiscie musi byc odpowiedzialny jasne jasne. bajki opowiadasz. Jak ktos jest wysportowany, wysoki, kasiasty to juz macie mokro w gaciach i moze wtedy wami sobie buty wycierac tak jest smutna prawda.

Gość fdhhkhjjl
A mogę wiedzieć ile masz lat? bo sądząc po wypowiedziach to max 20