Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej35

Jestem gejem. Moje spostrzezenia odnosnie samotnych kobiet.

Polecane posty

Gość krol
Ale ja nie rozumiem w czym problem dziewczyny, wyprowadzcie sie do innych krajow i przestancie narzekac :)

Gość gey27
Tak właśnie jest, mieszkam we Francji od roku i nie żałuję ani chwili. Niebo a ziemia. Polska to śmierć na etacie.

"w imieniu tych wszystkich zafajdanych polskich facetów do pięt nie dorastających anglikom, francuzom ani duńczykom" W imieniu wszystkich przyzwoitych prawiczków, do rąk nie biorących własny, życiowy interes... Granice są otwarte, zdaje się. Co powstrzymuje Cię przed emigracją do raju męskości? Kryzys czy polskie geny? :P

Gość maly hipcio
a ja uwazam ze w Polsce mozna spotkac fajnego faceta...no mi sie nie trafilo jeszcze ..nadal czekam na swojego ksiecia i juz coraz starsza jestem lata leca ale moze sie uda...ale kolezanki trafily caliem niezle wiec kazda potwora znajdzie swego amatora.A co do facetow z zagranicy...sa lepsi i gorski...nie mieszkam w Polsce obecnie i.....jakos tak nie zauwazylam zeby tu u mnie jakies ciacha byly....a zawsze jak do Polski jade to jest ich tam calkiem sporo

Jeśli jeden niemiarodajny portal, działający na zasadzie: "lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie?" ma być podstawą do formułowania radykalnie brzmiących podsumowań, to Drogi offermo: ***** http://www.sfora.pl/Zobacz-ktorzy-faceci-sa-najlepsi-wlozku-a15367 ***** Dżihad seksualny rulez :p Skoro oni dlatego są najlepsi, to może...biegnij się obrzezać, co? :)

Gość Anq25
Ogólnie mam wielu przyjaciół gejów...ale myślę, że nie powinni oni się wypowiadać na temat związków heretyckich. To co dla niego jest wartościowe wcale nie musi być wartościowe dla heteryka (i nie chodzi mi tu o fizyczność)...w moim towarzystwie gdzie są geje i samotne kobiety oraz kobiety związane, zauważyłam, że do gustu przypadają gejom silne charakterem kobiety, inteligentne, zaradne i mające swoje zdanie i teoretycznie na co dzień nie sprawiające wrażenia, że facet jest im potrzebny a że przyjaciel gej wysłucha to przy nim pozwalają sobie na chwile słabości...i tutaj pojawia się problem taki, że to co dla geja jest zaletą kobiety...dla heteryka jest wadą...Chociaż zaraz będzie bunt, że to stereotypy...ale zauważyłam u moich przyjaciół gejów (a z racji, że w takim środowisku przebywam znam ich wielu) są wyzbyci niby stereotypowych męskich cech jak potrzeba dominacji, zapewniania bezpieczeństwa, bytu, kontroli itp...za to nie brak im cech ściśle kobiecych jakimi są problematyczność i nadmierne myślenie...No i rezultat jest taki, że geje doceniają twarde cechy kobiety jak zaradność i bystrość (co przeraża większość heteryków) a heterycy miękkie jak nieporadność, płaczliwość, lękliwość (dzięki którym karmią swoje ego), które dla geja są żenujące. Tak naprawdę liczy się pierwsze wrażenie...a kobieta która jest samotna...w towarzystwie na siłę pokazuje, że świetnie sobie radzi...a w środku o niczym innym nie marzy jak stać się małą bezradną kobietką...jednak heterycy są na takie coś ślepi...no i wybierają taką gułę co albo okaże się sprytna i tak wyrwała faceta albo okaże się zrzędą nieporadną:D

I przy okazji zobacz to: ********** http://www.papilot.pl/article/6168/Gdzie-zyja-najlepsi-kochankowie-swiata.html ********** Czy to oznacza, że skoro Anglicy są w czołówce cieniasów a Irlandczycy w czołówce najlepszych.. to mamy się zastanawiać, kto do kurwy nędzy ustanowił granicę między Irlandią a UK i dlaczego? :) Czysta teoria, jak całe Twoje życie erotyczne, offermo.

Gość Anq25
Prawda jest taka ze facet to facet...wszedzie sa gnoje i wszedzie trafi sie fajny...ale ci z innych krajow wydaja sie lepsi bo juz na wstepie sa ciekawsi bo sa z innej kultury co jest nowoscia...a dlaczego te zwiazki trwaja...z prostej przyczyny....emocje wyraża się w czynach i słowach....w przypadku związków mieszanych zazwyczaj ogranicza się do czynów. Mało kto potrafi wyładować emocje w innym jezyku...barkuje mu słów...trzeba od dziecka znać ten jezyk, myślec w nim...inaczej jest bariera. Nieraz jak rozmawiam z koleżankami, ktore sa w zwiazku z obcokrajowcem to choc mówią biegle to podczas spięć w głowie myślą i klną po polsku a operują prostymi zdaniami w rozmowie...No a nie da się ukryc, że najgorsze spięcia wynikają z gry słów, specjalnie dobranej kompozycji słów z podwójnym dnem, tak żeby wyszło że druga strona nie ma racji:D

"najgorsze spięcia wynikają z gry słów, specjalnie dobranej kompozycji słów z podwójnym dnem" Masz niewątpliwą rację. Z jednym małym sprostowaniem... Ta prawidłowość jest równie częsta wśród par różnonarodowych, jak też między zwykłymi, polskojęzycznymi mieszkańcami kraju nad Wisłą czy gejami znad Tamizy. Kurwa czy Fuck jest nieważne. Ważne, że oznacza niezbyt przyjazny zlepek słów dla odbiorcy. A czy zostanie dobrze i subtelnie (??) odebrane, to drobnostka.

Gość jestem gejem..
srali muchy :O

Gość *^*&
gey27 Tak właśnie jest, mieszkam we Francji od roku i nie żałuję ani chwili. Niebo a ziemia. Polska to śmierć na etacie." Racja -Urodzic sie tu to jest juz pech :(

Gość dobrze gadasz chłopie
"gej35 I serio malo ktory dostrzeze wartosciowa kobiete. Zwykle doceniaja [po czasie jak juz dostana po dupie pd jakiejs zolzy a tu za pozno. Ogolnie mowiac, Polscy faceci maja jakies wygorowane wymagania, malo od siebie daja a duzo wymagaja, malo ktory wie jak sie zachowac w miejscu publicznym bedac z kobieta, nie wiedza jak sie ubrac. Polki sa piekne, mezczyzni juz nie tak bardzo...nie dbaja o siebie i nie szanuja kobiet. Nie wszyscy ale duza czesc!" Polscy brzydale , biedni , przeciętni a wymagania jak z kosmosu. Dlatego że jest więcej kobiet w tym pieprzonym kraju , mogą tak przebierać . Ćwoki pierdolone.

Gość *^*&
Powyzej chlop czy baba?

Gość temat jest ewidentnie prowokac
ą jakiejś sfrustrowanej "wartościowej piękności" :classic_cool:

Gość po pierwsze
on źle ocenia kobiety bo patrzy na nie pod kątem kumpli. To tak jak mężczyzna ocenia innych mężczyzn albo kobieta inne kobiety. Margines na świetnego kumpla/ele jest inny niż na partnera/kę. Ciekawe jak on ocenia innych gejów? Tak jak facet heteroseksualny ocenia innych mężczyzn? Nie sądzę. Pewnie wymieni różne wady które osobie "nie wiążącej" się z nimi by nie przeszkadzały. dwa jeżeli taka wartościowa, ładna i w ogóle jest sama to musi być z nią coś nie tak. Wszystkie nasze problemy z ludźmi wynikają głównie z naszej winy. Więc jej nieznalezienie partnera też. trzy osoby o adekwatnym poczuciu własnej wartości, dobrym wyglądzie czy innych takich dodatkowych rzeczach, nie muszą pisać tyle o tym jakie to one nie są wartościowe i jak to nie mogą przez to znaleźć partnera bo wszyscy inni to..... Po prostu osoba o zdrowej samoocenie nie ma potrzeby takiego wartościowania ludzi. Przecież nie ma obowiązku się wiązać z kimś kto nie odpowiada ale nie musi po tych nieodpowiadających jeździć na każdym kroku. Takie wyrażanie niezadowolenia ze wszystkiego może jednak świadczyć o problemach z sammoceną. Szczególnie, że wszyscy nie mogą być po prostu nie tacy. :D To jest statystycznie niemożliwe. Wiec albo dziewczyna takich lubi i takimi się otacza albo ma problem z czymś innym. Jakoś znam pełno fajnych facetów i nie mających problemu ze znalezieniem dziewczyny/żony.

Gość co za kretynkaaaaaaaa
"Polscy brzydale , biedni , przeciętni a wymagania jak z kosmosu. Dlatego że jest więcej kobiet w tym pieprzonym kraju , mogą tak przebierać . Ćwoki pie**olone." daj dowód na większą ilość kobiet w wieku rozrodczym :classic_cool: bo większa ilość babć nie wydaje się istotna dl wyboru 20-40 latków

Gość po pierwsze
jestem starym prawikiem po 40 :classic_cool:

Nie toleruje homoseksualizmu. Jako katoliczka uważam że jest to jakaś pierdolona epidemia i moda !!!!!! Ale Chuj mnie to obchodzi zresztą czy sobie ładujecie w dupe faceta czy baby !! WSZĘDZIE TYLKO ŻYDY I PEDAŁY!!

NOO COS NIE TAK Z TYMI AFCETAMI ONI TO PRZYSZLE CIOTY; POTENCJALNI PARTNERZY DLA CIEBIE ;SORRY NIE OBRAZAM PEDALOW, szanuje wolnosc wasza tez

Gość hdhhdg
temat jest ewidentnie prowokac ą jakiejś sfrustrowanej "wartościowej piękności" Od ciebie zas czuc paszczurem na odleglosc :D

Gość hdhhdg
dobrze to wiem bo całe życie czuję takiego paszczura od siebie samej :(

Gość paszczaki sa pojebanane
Maja takie paskudne ryje ze tylko podszywanie im zostalo :Dnawet po postach mozna stwierdzic ze to paszczur pisal.;)

Gość co za kretynkaaaaaaaa
Co zrobić jak moja stara to ropucha 😭

Gość gośćpat
A ja powiem tak, dzisiejsze dziewczyny to chca faceta wysportowanego, meskiego z silowni jednoczesnie wrazliwego, hojnego, dobrze zarabiajacego majacego kase super auto mieszkanie lub odrazu dom, facet ma byc olimpijskim Bogiem, ma ciagle zdobywac kobiete nawet jak sa razem, a w domu tylko fochy i na kazde pytanie domysl sie sam co ona teraz chce, niewiem dlaczego kobiety chca coraz wiecej a i najlepiej jeszcze zeby facet mial armate w spodniach, i zeby facet znosil jej ciagle fochy i niezadowolenia, facet poprostu ma dosyc ciaglego skakania kolo kobiety. Oczywiscie sa swinie i suki ale ja mowie o zwyklych dziewczynach kobietach, ile mozna do kina chodzic kupowac jej bluzeczki itp? Ja np jestem zwyklym facetem, jeszcze niedorobilem sie auta i jezdze autobusem czy to powod do kpin? Albo nielubie chodzic na dyskoteki a poco mnie tam ciagnie? Niech idzie z psiapsiulkami tak jak i na zakupy, czy jak chce kupic buty czy koszule zabieram ja? Nie, po co? Niejestem burakiem ani hamem bardzo szanuje kobiety i nie krzywdze ich w zaden sposob, ale drogie Panie moze troche mniejsze wymagania i bedzie ok, tyle jest fajnych facetow samotnych, ja np mam bardzo proste wymagania co do kobiet, np wierna, mila, kulturalna, szczera zabawna, madra z poczuciem humoru i z dystansem do siebie, i tyle naprawde nic wiecej a mam i tak problem ze znalezieniem dziewczyny na stale, ja np daje 200% siebie a zazwyczaj dziewczyny daja jakies 50% z siebie a ja naprawde nie jestem jakims paszczurem / pasztetem, poprostu normalny chlopak a mam 27 lat juz i szczerze to bardzo ciezko znalezc normalna dziewczyne. Probowalem z kilkoma dziewczynami to jedna udawala a potem odeszla do bogatszego, nastepna caly czas chciala imprezowac NO ALE ILE MORZNA?, nastepna traktowala jak bankomat, w ostatniej bylo super na poczatku a potem wyszla z niej ksiezniczka na ziarnku grochu i dotego fochy o byle co. Sluchajcie czy ja naprawde mam takie wielkie wymagania? Przeciez nie pragne dziewczyny sex bomby z okladek gazet! Niechce modelki, a i tak mam problem a co maja powiedziec Ci co maja wieksze wymagania? Ci i Te maja jeszcze trudniej kogos znalezc, moim zdaniem trzeba pujsc na kompromis a najwarzniejsze to nie kasa, wyglad tylko charakter i osobowosc drogiej osoby, moze jeszcze nieznalazlem swojej polowki ale niepoddaje sie kiedys przeciez musze znalezc Ta jedyna.

Gość gość
16.49 Ty podstawowke tylko skonczyles? Robisz takie błędy ze masakra...

Gość gość
I dlatego lubię gejów :)