Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakaz wjazdu

większośc kobiet otwiera sie przed draniami

Polecane posty

Gość zakaz wjazdu

bo normalni dla nich są nudni , potem narzekają i płaczą

Gość dokładnie
potem szukają nie drani :) ale jak już jest za późno :)

Gość oliwia 78
no bo przeciez to prawda

wiadomo a najlepiej niech drań zrobi kobiecie dziecko a potem ona bedzie chciala zeby je wychowywał normalny facet :O

Gość BMI co ty z tym bmi
w kazdym temacie tylko bmi i bmi

Gość niestety jestem
ci dranie mają coś w sobie, sam a na takich lecę

Gość eliza jkl
no niestey to tyczy sie rowiez panów

Gość eliza jkl
jestem ciekawa czy tacy panowie zwacaja uwage na ciche i spokojne dziewczyny?

Gość hghgfg
Tak wyobraz sobie ze leca na spokojne dziewczyny.

a nieprawda! ja zawsze marzyłam o grzecznym, ułożonym i najlepiej niewinnym chłopczyku. nie wina kobiety że anioł okazuje się wilkiem w owczej skórze, faceci dobrze grają :o

a ja powtórzę Prawdemówiąc kobiety są takie 1) lecą na kase - jakkolwiek to nazwiecie, najłagodniejsza forma to zaradnosc, reszta to kasa, odłozona kasa, stanowisko, praca, samochod , mieszkanie, dom 2) lecą na wygląd - to jestem w stanie zrozumiec 3) dobry seks jest dla nich wazniejszy niz jedzenie, kazdy facet musi miec megapena 4) nie chce im sie dbac o siebie, 5) kłocą sie o byle gówno a pozniej mowią ze okres 6) mowią ze faceci sa podli a to nie przeszkadza im rozkochiwac ich w sobie i zmieniac na lepsze modele (czyt. z wiekszym portfelem i penem) 7) sa niezdecydowane i nie mają czystych zasad, działają pod wpływem emocji i widzi mi sie 8) conajmniej połowa jest niestabilna emocjonalnie 9) zdradzają - jeszcze szybciej niz faceci i ja \ 10) kazda z tych kobiet wymienionych powyzej chce byc uznana za wzór do nasladowania , wzór moralny , wzór żony i matki , lecz zawsze będzie podróbą tego, gdyż liczba kobiet "normalnych" maleje wraz ze wzrostem wieku

Źle sprecyzowany temat - kobiety sypiają z draniami, bo wydają się pociągający, a co do otwierania to otwierają się przed tymi, którym potrafią zaufać i nie zawsze jest to związane z dupkami;) Tomcioszek, w tym co piszesz może i coś jest, ale napisałeś, jakbyś był obrażony na wszystko co Cię otacza. Do wszystkich punktów można powiedzieć, że nie zawsze wszystko jest białe lub czarne.

Gość kobiety lubią
dostawac batem po prostu

Kobiety dają draniom, a później wypłakują się ciepłym kluchom. I słusznie. Gdyby nie dranie grzeczni chłopcy wyginęliby. A tak mają przynajmniej cel w życiu - praca na kukułcze jaja :P

Gość jakie głąby
"zdradzają szybciej niż faceci i ja" - trzecia płeć :D

Gość kocia miętka...
Dranie są fajni,i fajne jest jak pod ich skorupką,pancerzyciem drania dokopujesz się mięczaka.Im większy drań,tym cieńsza skorupka.Fajne skorupiaki,mają ogromne szczypce wystawione do obrony,ale jak któregoś trafisz w czuły punk to i nawet te odnogi im nie pmogają,są bezbrodni wobec kobiety .

Gość Pani Wilson
dranie wcale nie sa fajni, w ktoryms momencie tak obrzydza zycie ze chce sie uciec byle dalej. nie sa fajni tez z tego wzgledu, ze najczesciej sa tak zakompleksieni ze musza sie dowartosciowac zrownujac dziewczyne z ziemia, wtedy lepiej sie czuja..i mam na mysli dziewczyne - normalna dziewczyna a nie cichodajke, czy pazerna wycwaniaczona lalke z dyskoteki ktora daje w kiblu

Gość wolę drani
bo są silniejsi

Gość buahhhahah
może po prostu jesteś maso i lubisz dostawać wpierdol :)