Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozbyjka

Jak sie pozbyć niechcianego narzeczonego z domu razem z jego siostrami?

Polecane posty

Gość pozbyjka

W domu mieszkają siostry mojego narzeczonego i on tak samo , i dotego dziadek oraz ja i moje rodzeństwo , brat na dodatek jest striptizerem w gay club który wychowuje samotnie trójke dzieci , a siostra oczywiście wpadła w wieku 13 lat i została matką z bliźniakami . Tego żaden debilny człowiek nie wytrzyma , proponowałam swojemu bratu jak i siostrze by znalezli se chlopaka i nie amrnowali zycia bez partnerów , swoim rodzicom mówiłam by o tym porozmawiali ze swoimi dziecmi by sie wyprowadzili to też nie bo oni tyu maja piwnice vódy co budowali rok , ojciec mi powiedział że nie ma zamiaru nikogo wyrzucac z domu tym bardziej jego kochanka lubi piwnice vody i zerwie z nim jak sie wyprowadzi (wrzyscy wiemy o kochance taty tylko matka nie) , prosilam go by oddał także swojego ojca do psyhiatryka (jest nienormalny zabil moja blizniaczke (ku pamieci :( )bo tylko w domu przeszkadza rozbija meble i alkohol na imprah to też nie wyraził zgody , jednak to co ja czuje to go nie interesuje a czuje ze zakohalam sie w moim KUMPLU SERIO! , dlatego że jestem najstarsza z całego rodzenstwa o wszystko obwiniaja mnie wczoraj rozwiodlam sie ze swoim piątym mezem i zarzucaja że mam wstredny charakter i nikt ze mną nie wytrzymuje. Co wy byście zrobili na moim miejscu? Źle się mieszka z małymi dziecmi i staruszkiem którym trzeba sie zajmowac i bratem gejem co masturbuje sie wrszedzie wszedize brudno bosz omg pomocy.

Gość dilirummmmm
nie zle masz czereb zryty...