Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiazkoweee

IMIE LUNA !!!

Polecane posty

Gość kate-lu
moim zdaniem LUNA (księżyc)jest zarabistym imieniem dla dziewczynki sadze ze bez problemu zarejestruja takie imie musisz tylko wiedziec kiedy ma imnieniny bo beda sie pytac i tyle moja córa ma na imie DALILA NATASHA i tez nie chcieli -niech pani sobie wybierze inne, a ja na to -ma pani dzieci -no tak -to wiec własnie tak jak pani uwazała to dala a ja jak tak chce a pozatym prosze z kierownikiem zrobilam awanture i sie spytał kiedy sa imieniny i jak sa to prosze zarejestrowac i tyle wiec sadze ze nie bedzie problemu tylko trzeba kontretnie i stanowczo postawic na swojim jak bym miala droga corke to bym jej dala tak na imie i bym postawiła na swoim przy rejestrowaniu nie rezygnujcie z fajnych imion tylko dlatego ze jakas pipa powie ze nie ma takiego imienia gowno prawda wystarczy jak zajzy w net ale krowi sie niechce lepiej pic kawe i gadac z kolezankami postawcie na swojim powodzenia

Gość ErtixPoke
A ja się spytam - istnieje może męski odpowiednik imienia Luna który można nadać w Polsce, a który tak samo kojarzy się z księżycem?

Gość gość
Męski odpowiednik, to raczej MIESIĄC.

Gość gość
Wspaniałe imię , mój pies nazywa się Ola i jakoś mam 3 koleżanki które mają tak na imię . Dziecku nic się niestanie, a poza tym to piękne imię , ja bym dziecka tak nie nazwała bo wolę tradycyjne imiona, ale jakbym była na twoim miejscu to bym się nie wahała nad wyborem tego imienia.