Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma mnie...

kolejny raz oszukana

Polecane posty

Gość nie ma mnie...

Podobno niepowodzenia sprawiaja ze jestesmy silniejsi. Nie do konca sie zgodze. Nie wiem ktory to juz raz , 4 , 5?? Facet na ktorym mi zalezalo, pobawil sie mna a pozniej kopnal w d... Co prawda moglam sie tego spoddziewac bo ma zone i dziecko, ale dobrze wiem ze ona go nie kocha i jest z nim tylko dla jego kasy, zreszta nie kryje sie z tym. Rozpowiada to na prawo i lewo on tez o tym wie, a jednak do niej wrocil. Pomimo wielu obietnic ktore mi dal. Ktos poewnie zaraz zacznie mnie jechac ze rozbijam rodzine. Ale ti nie tak. On jest naprawde dobrym facetem i trwa w tym chorym zwiazku

Gość nie ma mnie...
sama go nie chce a jednoczesnie nie chce by byl szczesliwy, co tu robic :(

Gość nie ma mnie...
drugi wpis nie moj

mój byly mąz tez tak mowil swojej kochance ze jestem z nim dla kasy hihi tylko on tej kasy nie mial za duzo mowil ze jest ze mna tylko z litosci to co uslyszalam na swoj temat od tej kurwy to sie w glowie nie miescilo wiedz zastanow sie zawsze zonaty facet bedzie najezdzal na zone aby pobawic sie z kochanka ja mojemu pomoglam wybrac

Gość nie ma mnie...
Nie chodzi o to, znam jego zone. kiedys bywalam w och domu i widzialam co tam sie wyrabia. jest z nim dla kasy i z wygody. Boi sie go zostawic bo wie ze zostanie sama i nikogo sobie nie znajdzie. Nie kocha go i podkresla to na kazdym kroku. Niestety on ja tak

Gość nie ma mnie...
Dodam jeszcze ze ona go zdradza gdy tylko ma okazje