Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilalu78

ja naiwna

Polecane posty

Gość lilalu78

ehhh...:(wczoraj poznałam fajnego chłopaka w którym mogłabym sie zakochać wczesniej byłam 6lat z innym który odszedł do innej 5miesięcy temu....wczoraj tak naprawde wyszłam pierwszy raz gdzieś na disco i poznałam Go wysoki brunet,brązowe oczy,wesołek przy którym nie mozna być smutnym,pierwszy raz ktoś kto mnie zainteresował od czasu eks,pojawił się nie wiadomo skąd,powiedział ze jestem taka naturalna nie sztuczna jak pozostałe w tym klubie,tu miał racje bo nie jestem jakąs wypudrowaną lalką tylko zwykłą dziewczyną ale naiwną i tu cały problem,moja kolezanka sprowadziła mnie na ziemie powiedziała ze ciekawe czy będzie mnie pamiętał jak wytrzezwieje po tym dobrze zakrapianym wieczorze kawalerskim jego kolegi,bo raczej z poderwaniem dziewczyny nie miałby problemów a faceci zrobią podobno wszystko zeby zaciągnąc do łózka...pierwsze wyjscie i juz nowy chłopak chyba bujałam naprawde w obłokach .....ehhhh

wieczór kawalerski to rzeczywiscie dobra okazja zeby wsrod Panów znaleźć sobie faceta ;) zejdz na ziemie i poszukaj kogos normalnego , wbrew pozorom sa tacy jeszcze