Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość learn cpp

jestem nieśmiały... załamka

Polecane posty

Gość learn cpp

Siema, jestem Piotr i mam 17 lat podoba mi się pewna dziewczyna z mojej szkoły, ona jest o rok starsza, znam ją tylko z widzenia ona mnie też pewnie kojarzy, ale nigdy z nią nawet nie gadałem. Jak zamykam oczy to tylko o niej myślę, znalazłem ją na nk ale boje się do niej napisac, po pierwsze nie wiem co do niej napisac a po drugie boje się odrzucenia. A jeszcze jedna zła wiadomośc jest taka że na 50% ma chłopaka, mówie że na 50% bo jeszcze 2 miesiące temu widziałem ją z nim ale teraz to nie wiem czy są jeszcze razem.... POMOCY ODDAŁBYM WSZYSTKO CO MAM ŻEBY JĄ MIEC Macie jakies rady??

Gość learn cpp
już mi skóra z penisa schodzi od ciągłego walenia pod jej wizerunek :(

Gość learn cpp
up podszyw ale to prawda ;d

Gość upupupupu
upupup

Gość molotoV
tez jestem niesmialy ...i mam ten sam problem ;/

Gość o matko co za cep
nie chcesz do niej zagadac, nie chcesz do niej napisać, i pytasz sie co masz zrobić, bo boisz sie odrzucenia? przecież mówiesz ze ma chłopaka to o co chodzi? lol Napisz do niej na nk, nie że zakochałeś sie, bo ją odstraszysz, tylko że jesteś ten i ten, parę razy sie widzieliście i musisz jej powiedzieć jakiś komplement, bo na to zasługuje i tyle. Jak będzie chciała odpisze, i myśle ze na bank odpisze, nie oleje cie jak napiszesz ze np ma najfajniejsze nogi w całej wsi:P

Gość ja mam 30 lat i nigdy
nie miałem dziewczyny

Gość o matko co za cep
Albo, ze jesteś ten i ten, i miłobyło by sie umówić np do kina [ale ty stawiasz] albo na jakieś lody... zagadaj

Gość molotoV
dobrze sie mowi zeby napisac ... ale w gruncie rzeczy niesmialosc zżera czlowieka i nie potrafi sie wtedy nic zobic ;/ ale radze ci napisac do niej .... wtedy bedziesz juz wiedzial czy bedzie z toba pisac ... a jesli nie to przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz :)

Gość leran cpp
zwróciłem się z tym problemem na forum żeby mnie ktoś podbudował i troche mnie podbudowały odpowiedzi nie licząc tego że mnie pewna osoba obraziła ;]

Gość learn cpp
wiem co zrobie... zaczne od treningu na innych dziewczynach ;d ;d

Gość oj ty już sie tak nie przejmuj
ze Cie ktos obraził, pisz do niej, na pewno jesteś fajnym facetem, masz dużo zalet, a próbować musisz. I nie przejmój sie porazką, one zdażaja sie i tym odaznym przecież:)🖐️

Gość oj ty już sie tak nie przejmuj
oj sorki za błąd- jak widzisz nikt nie jest doskonały:)

byłem w takiej samej sytuacji jak ty i wiesz co zrobiłem najlepiej jak mogłem. mianowicie spytaj się jej czy może da sie zaprosić na (wybierz co ) ja proponuje jakies ciastko kawiarnie lub coś niezobowiązującego gdzie jest sporo ludzi co ważne. Ja tak zrobiłem i nie żałuje bo przynajmniej wiedziałem czy się mną interesowała czy nie.

jeżeli nie wykonasz żadnego kroku a ta dziewczyna naprawde ci sie podoba to będziesz bardzo bardzo długo żałował i się smucił

Gość pyskaty Julek
Nieśmiały... można rzec, jeśli chodzi o te sprawy to każdy jest nieśmiały, ważne zeby sie w ogóle nie przejmować porażkami. Ile ja koszy dostałem w życiu,a ile dziewczyn miałem... a mimo to mam swoją ukochaną śliczną dziewczynę :)

Gość llearn cpp
Temat nieaktualny :D wyruchalem ja na domowce jak byla pijana i jest w ciazy :D wiec bedzie musiala byc ze mna :D

Gość pyskaty Julek
heh..

Gość prawieboskakobieta
CHŁOPAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM WAS. To wy macie podbijać do dziewczyn, a nie one do was. Zagadaj ją , ale jakoś z jajem. I tak jak ona jest piękna a Ty nie, to nie masz szans wymyśl coś innego - tak by ją zafascynować swoim wnętrzem albo sobie daruj. jak jesteś ładny to nie pierdol tylko podbijaj do niej, nawet jak Cię oleje to co ? nic nie tracisz

Gość learn cpp
Zanim napisze do tej jedynej ;d postanowiłem najpierw się przebić przez tą nieśmiałość i powysyłałem kilka prywatnych wiadomosci na nk do rożnych dziewczyn, teraz ciekawe czy coś odpowiedzą...

Gość Alicja121212
dobrze zrobiłeś z tym wysłaniem wiadomości do innych dziewczyn :) trochę sie ośmielisz i wprawisz powodzenia :)

Gość sybii
jak jest ładna to na bank ma chłopaka lub grono facetów w którym moze przebierac;) niesmialosc niesmialoscia ale jak nie jestes zbyt przystojny ani bogaty (sam wiesz jak jest mi nie musisz nic udowadniać;) ) to masz marne szanse:o

Gość Alicja121212
aaa jasteś na tyle młody że masz prowo być nieśmiały, wszytko powoli krok po kroku minie :)

Gość Alicja121212
sybii bogactwo i uroda to tylko przykrywka, najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu, takie skromne, może śmieszne powiedzenia ale prawdziwe na wczoraj, na dzis i na jutro :)

nawet jeśli masz 1na Milion szanse to musisz stary spróbować jak nic niezrobisz będziesz żałował nic niestracisz a wszystko możesz zyskać lepiej by było gdybyś z nią troche pogadał o byle czym a dopierompotem zaproponował spotkanie ale wiem że to jest bardzo trudne dla nieśmiałego więc niewymagaj tego od siebie chyba że dasz rade.

Gość learn cpp
hmmm przystojny tego ja nie ocenie, ale napewno nie wyglądam jakbym 10 min temu zarył głową w chodnik. Mam 190 wzrostu i ważę 85kg, a jeżeli chodzi o ubiór to staram się ubierac w markowe rzeczy, nie stawiam na ilość a na jakość. Właśnie najgorsze jest to że w odpowiedzi od niej dostanę ze ma chłopaka, ale ja tego dokładnie nie wiem. Nawet jeśli nie ma chłopaka to widziałem na jej profilu że aż się roi od słodkich komentarzy od innych chłopaków...

Gość Alicja121212
na pewno masz szanse bo dlaczego by nie, najpierw nawiąż znajomość jaką kolwiek, popiszcie wirtualnie o czymkoliwiek nawet o pogodzie, nie bądż nachalny, nie od razu na cołość, powoli może coś z tego wyniknie, bądź miły ale bez przesady, uda się :)

Gość learn cpp
a i jeszcze jedno, na starcie może ją odstraszyć mój wiek, ale to tylko jeden rok róznicy nie wiem jak kobiety patrzą na młodszych.

Gość Alicja121212
masz poczucie humoru i to jest ważne :) niech się roi od komentarzy i co? wiek hmm drobnostka próbuj, jeżeli wartościowa dziewczyna to będzie miała kulturę i zachowa się jak powinna, nic się nie bój. Uwierz że się uda a jeżeli nie to świat się nie zawali :)

ostatecznie możesz skłamać a kiedy się już bliżej poznacie za co trzymam kciuki to powiesz jej (ale masz jej powiedzieć!!!!) że jesteś młodzy o rok ale dla niej to bez różnicy będzie bo będzie cię bliżej znała i to już nie będzie miec znaczenia