Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość learn cpp

jestem nieśmiały... załamka

Polecane posty

Gość Alicja121212
Marco Keram nie niech nie kłamie :) to jest najgorsze :) przecież sama będzie widziała na NK ile ma lat oj. Nie kłam bo na starcie Cię skreśli !!!!!!!!

Gość learn cpp
Nawet jakbym usunął wiek na nk to by domyśliła się że jestem o rok młodszy, bo jak już wcześniej mówiłem ona chodzi do tej szkoły co ja. Napewno z widzenia mnie kojarzy ale nic więcej... Alicja a skąd ty możesz wiedziec czy mam poczucie humoru jak nawet nie miałaś okazji ze mną porozmawiać na priv..

Gość Alicja121212
poczucie humoru? przeczytałam trochę Twoich wypowiedzi np: "hmmm przystojny tego ja nie ocenie, ale napewno nie wyglądam jakbym 10 min temu zarył głową w chodnik" osobiście bardzo lubie takie żarty :)

mówie co myślę a spytał bym się jej raczej na żywo mówiąc to prosto w oczy i jak coś pokręcisz to powiedz że jestem troche nieśmiały ale ma nadzieje że wybaczysz mi to. i docenisz że robie z siebie durnia bo wiem że mam bardzo małe szanse u tak niebiańskiej dziewczyny jak ty. ale ma mam nadzieje że cuda się zdażają i chcę być dziś tego dowodem. heh ale poleciałem nie no żartuje chyba tego nie mów

Gość Alicja121212
Marco Kerem to było zajebiste :) ja bym się z miejsca zakochała ale to moja opinia :) hehe fajne

Gość learn cpp
Nie miałbym jak z nią zagadac na żywa poniewaz nie zobacze tego anioła przez 2 miesiące ;/

Gość learn cpp
na żywo* taki mały błąd ;d

Gość learn cpp
Dzięki wogole że ktoś ze mną rozmawia na ten temat i czuję że mam małe wsparcie z waszej strony, możliwe że to pozwoli mi się przełamac i napisac. Dzieki :D

Gość Alicja121212
learn no pisz :) życzę Ci powodzenia naprawdę, uda się a jeżeli nie to przecież się od tego nie umiera :) ale wierzę że się uda!!! bo fajny jesteś chłopak

dzięki Alicja szkoda że nie wszystkie kobiety potrafią zrozumieć co się do nich mówi ale widze że ty jesteś inna :D no to faktycznie nie kłam z wiekiem.

Gość learn cpp
No dzięki, ale jeszcze teraz do niej nie będę pisac, czekam na odpowiedzi króliczków doświadczalnych ;d Z ciebie też jest fajna kobieta ;d

Gość Alicja121212
Marko Keram ale komplemento hihi dzieki :) całus

Gość Alicja121212
learn jakich odpowiedzi króliczków? chyba nie w temacie jestem :) mówie to co czuje a czy sama jestem fajna heh no staram sie jak mogę :)

Gość learn cpp
Chodzi o króliczki na nk ;d Na pierwszej stronie o tym napisałem ;d

Gość Alicja121212
aaaaaaaaaaa no tak :) zobaczysz co się stanie a potem działaj :)

Gość learn cpp
sprawdź nk bo okaże się jeszcze że do ciebie napisałem ;d hehe

Gość Alicja121212
learn ale mówiłeś że do kilku dziewczyn, rany :) żeby to na mnie też trafiło, sprawdze :)

no poczucie humoru masz gościu więc masz ją już czym ująć a to tylko jedna z wielu żeczy które w sobie masz

Gość Alicja121212
spoko da rade :) dobra zmykam spać bo późno, jutro trzeba wcześnie wstawać...powodzenia wszystkim całusy papa :)

Gość Alicja121212
laern no ładnie Ci w tej czerni, teraz już nikt się nie podszyje heh

Dodam sobie ten temat do ulubionych i zanim napiszę do tej Pani októrej tu rozmawiamy, to przeczytam wszystkie posty, łykne sobie sete napiszę ;d A jeżeli się uda napewno napiszę wam i podziękuje ;d

Gość Alicja121212
learn tak zrób, ja sobie też wkleje do ulubionych i czekam na efekty :) teraz ide spać z uśmiechem na gębia bo rozbawiliście mnie do łez :) papa :)

Ja tak szybko nie zasnę, wpadłem ostatnio w taką rutynę że chodzę spac o 3 a wstaje o 12 ;]

Chciałbym zaczerpnąć kilka rad już mnie więcej sobie przemyślałem co powiedziec, ale czy walic do niej prosto z mostu o co mi chodzi? Czy tak powili zagadywac?

Gość Alicja121212
powoli zagadywać :) to nie ja to mój duch podczas snu się snuje po domu i czuwa, czasem nawet na Kafe siedzi ale nic na to nie zaradze :)

ahahah ;] no ładnie ładnie ;] A ja cały czas myślę o tym samym... ;d I chyba prędko nie zasne

jak się uda to możesz mi podac swój adres zamieszkania, prześle ci wielki bukiet róż ;] Jutro czyli we wtorek zaczynam działania ;d