Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamrozz

Mężczyzna w kąpielówkach czy szortach

Polecane posty

Gość Jamrozz

Dziewczyny, według Was jadąc nad morze lepiej kupić szorty czy fajne kąpielówki. Chce kupić jakieś dobre markowe więc pewnie na jedno i drugie nie będzie mnie stać , ale chce zadać mocnego szyku na plaży tak aby już wieczorem fajne dziewczyny same wpadały do koszyczka :)

Gość Kieslowski8974
zaraz ci pasztety odpiszą, że się nie liczy, że wnętrze człowieka ważne, że nie patrzą jak wyglądasz hahhaahha :) atakuj kąpielówki moja rada , masz wogóle dobry plan . niestety ja na razie nie jadę :(

Gość tak.kkkk
Ee, to zalezy co sie komu podoba :| Kobiety mają różne upodobania, wszystkich na jeden model gaci nie upolujesz. Ja wole szorty

Gość Monicee_Kr.
Jesteś trochę dziecinny sądząc z tonu wypowiedzi. Ale jak się prosisz to masz - tu masz dobry kąpielówki i szorty ale raczej nie łudź się nie będzie Ciebie stać ANI na jedno ANI na drugie http://luffluff.pl/bielizna-meska-kapielowki-o_c_88_1.html . Jak dorośniesz i zaczniesz coś zarabiać to zacznij od tego , a potem pomyślimy. Na razie idź spać dziecko :)

Gość Ququryku9
@ Monicee ale go rozjechałaś :)

Gość Jamrozz
a z jakiego materiału powinny być,a by panie się podniecały namiotem z prężącego się członka?

Gość HotSummer
to zalezy od tego jak wygladasz i w czym ci lepiej

Gość ExpeOne
Przede wszystkim : a) jesli "nastawiasz sie" na starsze Panie po 30-tce to szorty. To konserwatystki , wiec pamietaj o tym. b) jesli wolisz młode 20-tki w bikini sam atakuj kapielowki, najlepiej typu Push Profil lub WonderJock. One się znają na modzie i czesto wakacje spedzały na rożnych plażach , wiedzą co jest teraz modne. c) Faktycznie jak juz kupujesz to kup 2 pary, bedziesz mial na zmianę (pamietaj, często na europejskich plażach najlepsze imprezy są wieczorem właśnie) d) Kup jednak droższe- opłaci się. Dobre kąpielówki (cena +100 zl) to jednak jakość. Pamietaj one świadczą czy masz gust , czy jesteś tylko przypadkowym kolesiem co kupuje w Biedronce. e) Niestety na starcie zapomnij o kapielówkach robionych w Polsce. Jakoś tak jest ,że my Polacy nie potrafimy zrobić dobrych kąpielówek. Najlepsze (i najbardziej modne kąpielówki teraz to Australia). Są droższe ale szczerze mówiac warto. Marki to napewno aussieBUm ( w Polsce praktycznie nie do kupienia w sklepie , w necie maja na stronach sklepu luffluff.pl) lub DT. f) Kupuj zawsze troszkę większe (wiesz dlaczego) :) Miłych Łowów

Gość do ExpeOne
Co za bzdury,kto ci powiedzial,ze te po 30 wlasnie takie lubią?Wszystko zależy od gustu,a nie od wieku

Gość Torun_Janek
faktycznie ja tez uważam ,że lepiej brać droższe niż jakieś gówniane . W końcu im więcej zainwestujesz tym więcej wyjmiesz, że tak to ujmę. Poza tym odrazu widać kto jest kto- podtatusiały koleś założy jakieś szarobure niewiadomo co , bo żonka nie pozwoli na więcej aby się nie zerwał ze smyczy hahahaha :))))

Gość Ramm
zdecydowanie kąpielówki !

Droższe czy tańsze, po dniu na plaży każde będą trochę gówniane, za sprawą miejsca, na którym się je nosi. Choć mikroskopijnie ale będą. Ale ciekawe, rwać coś na kąpielówki. No, chyba takie czasy. Ja chyba jestem niedzisiejszy, zawsze nosiłem takie, które były najwygodniejsze,niezależnie od ceny a i tak co roku trzeba mieś jakieś nowe, a u lasek nie interesowało mnie co mają na sobie, tylko ewentualnie to co pod. Taka co leci na majtki to dla mnie zwykła szmata.

Gość Ramm
do Liho: no i to by tłumaczyło dlaczego waliłeś konia na wydmach w skrytości ducha zamiast być tam gdzie reszta kolegów :))))

Gość karvan
Pewnie ,że kąpielówki PROFIL PUCH- szczególnie jak dają takie efekty to na bank :)

Ramm, to że Ty tak robisz, nie znaczy że inni też.

Różnica jest tylko jedna zasadnicza, na płytkiej wodzie i dużej fali, jak taka fala wyrzuci delikwenta na brzeg, szorty łatwiej się zsuwają. To też co prawda może mieć swoje zalety.

Gość Dorota_Ja
śliczne te rzeczy na tej stronce :)

Gość są tez ......
Tak w ogóloe to na prawie na całym swiecie, oprócz krajów Europy Wsch. męzczyzni na plazach i na pływalniach noszą tylko szorty. Załozenie kąpielówek jest w złym guscie i tak się juz nie robi. W kąpielówkach występują jedynie pływacy ,gdy np. trenują. Jesli wybierasz się tak polskie morze to mozesz kąpielówki kupic, ale jesli jedziesz na wakacje za granicę to szczerze odradzam, bo będziesz jedynym męzczyzną na plazy w takim odzieniu :-o Wyjezdzając za granicę zdecydowanie powinieneś kupić szorty!

Gość PaulaU
a wole chyba jednak w kąpielówkach. Szorty to kojarzą mi się z brzuchaczami . Seksowne , markowe kąpielówki na opalonym chlopaku- mniam, mniam ...

Gość są tez ......
kapielówki typu majtki na plazach to juz obciach:-o Jedynie te z dłuzszymi nogawkami są znosnie, ale tylko nad polskim morzem!

Gość ExpeOne
Ale się temat rozwinął . Każdy ma swoje preferencje ,wiec i szorty dobre i kąpielówki. Szorty lepsze jak trzeba troszkę przymaskować ciała. Kąpielówki są obecnie najbardziej modne na plażach Blondi (Australia) czy w Stanach. Niewątpliwy renesans kąpielówek ma swój związek z ogólnym kultem męskiego ciała jaki przelał się w ciagu ostatnich lat głównie przez Stany Zjednoczone właśnie. W Polsce chyba szorty są częściej w użyciu – gdzie indziej kąpielówki. Najlepiej to sprawdzić oglądając choćby ofertę marki Aussiebum i porównać liczbę modeli kąpielówek i szortów. DT z tego co wiem w ogóle nie wypuściło w tym sezonie linii szortów. Inna bardzo modna obecnie australijska marka 2eros też ma wg. mnie fajniejsze kąpielówki. Ja osobiście mam i to i to ))O

Gość Evelink30
facet w fajnych kąpielówkach to jest to !

Gość jedż na ..
plażę dla nudystów a kasę przepierdol

Gość yarooo
wiadomo że teraz na całym świecie wracaja do łask kąpielówki tylko polacy gustują w szortach bo mają za wielkie brzuchy żeby się dobrze prezentować w kąpielówkach. ja kupiłem kapielówki Alpha Male i sprawdziły sie super! Wygodne, fajne wzory i za rozsądna cenę. Szkoda że następne wakacje dopiero za rok :(

Gość Jagna2000
Facet tylko w szortach nie wyobrażam sobie mojego faceta w czymś takim obcisłym http://www.kapielowki.net.pl/slipy-kapielowe na plaży. Jakoś nie podobają mi się faceci w kąpielówkach wole zdecydowanie facetów w szortach :D