Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamrozz

Mężczyzna w kąpielówkach czy szortach

Polecane posty

Gość p-u-d-i
z kobiecego punktu widzenia mogę powiedzieć, że jeżeli chodzi o basen, to proponuję coś dopasowanego, np. model Verso z kolekcji Alpha Male. na plażę proponuję coś bardziej luźnego - np. Surfo, również z Alpha Male. Szorty nie krępują ruchów zarówno w wodzie, jak i na plaży. Są mega funkcjonalne - mają kilka kieszonek, do tego zawsze modna kolorystyka i stylowy design. http://alpha-male.eu/

Gość KajetanTuch
Hehe, z tymi Alpha Male to z męskiego punktu widzenia, również mogę je polecić :) Nie wiem czy to sprawa kąpielówek, czy po prostu mojego wyglądu, ale powodzenie było :P Ale dziewczyny już chyba tak mają, lubią surferów. Ja pływałem własnie w modelu Surfo http://www.alpha-male.eu/pl,pid_modelk,24.html - dokładnie w tych. Właśnie najbardziej ceniłem sobie te kieszonki :) Na plaży zawsze miec jakąś kasę no i klucze do pokoju, więc to dla mnie duża zaleta. A jeśli chodzi o ruchy i jakoś wykonania, to tak jak mówisz :) Spisały się świetnie :)

Gość barbarossa1991
tylko szorty !!

Gość Przem
Po plaży i przy basenie rzeczywiście lepiej w szortach, ale do wody - zdecydowanie w kąpielówkach. Po wyjściu z wody w szortach wygląda się jak mokra kura, nie daj Boże jak się jeszcze nogawki przylepiają do ciała, o fuuuu.. Równie dobrze można by wejść w dżinsach do wody..... Najlepsze są kąpielówki z taką dłuższą nogawką.

Gość Adam959522
A ja polecam osobiście kąpielówki Aussiebum. Na allegro jest ich dużo, i spokojnie można dostać w dobrej cenie. Za ok. 40 zł można kupić. Jakość jest fajna, dobrze przylegają. Używam od dwóch lat :) Fason jest modny, oto mój model: https://imagizer.imageshack.us/v2/605x346q90/910/UqMvvo.jpg ale są też inne jakby się komuś nie podobały.

Gość gość
Kapielowkk fuj fuj fuj. Sa okropne aseksualne, ptaszek wyglada w nich jakby go nie bylo. Obcisla dupka fu. Najlepsze sa szorty ale typowo kapielowe krotkie.

Gość gość
Up Dalej nie wiem. Szorty wydają się być dobre na chodzenie po plaży, ew wchodzenie na płytką wodę, np. z dzieckiem. A kąpielówki to na basen i pływanie w nich, bo pływać w dłuższych szortach tak jakoś dziwnie

Gość gościowski
zależy ckto co lubi. ja kupilem na www.ambasic.pl szorty, jestem mega zadowoly. na pewno wroce po nastepne