Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euwhwurgherg

Dziewictwo

Polecane posty

Gość euwhwurgherg

Czy każda kobieta krwawi odczas utraty dziwictwa? Dziś mój chłopak wpadł z pretensjami ze go okłąmalam, bo nie krwawiłam i nic mnie nie bolało, a kumple mu pwoiedział ze wsyztskie kobiety jakie rozdziewiczał krwawiły i je bolało :(

Gość euwhwurgherg
Odpowiedzcie!

Gość oiouliyutyrterw
tak krew się leje litrami trzeba jechac do szpitala na zszycie żeby nastepny idiota uwierzył że jesteś pusta

twój facet jest tak samo tepy jak jego kumpel... dobrze ci napisali... taa krew sie leje litrami hahaha jasne ze nie u kazdej... czasem dopiero ci przebije blone przy porodzie ... powaga! doucz sie!

Gość dewiant-0009
oczywiście że nie! w ogóle błony dziewicze bywają różne jedne są mocne a inne ledwo można poczuć a i nawet ciężko zobaczyć wiele dziewic w ogóle nie krwawi lub tak słabo, że nie ma śladu

Gość euwhwurgherg
No bo On mówi że tyyle kobiet rozdziewiczył :( i wszystkie krwawiły :( współżyjemy od pół roku i nigdy nie miał pretensji, dopiero po rozmowie z kumplem :( ja myślałam ze szczęście mam ze mnie nie bolało :( a on mówi ze widocznie nie był pierwszym :(

Gość Soul.........
dziewczyno to on wie lepiej od ciebie z kim spałas a a zkim nie? żenujący ten twój chłopaczek. niby tyyyyle rozdziewiczył a ty jeszce z nim poszłas do łozka? może ma jakies choróbska? ale pewnie tylko tak sie przechwalał. ile wy macie lat, 16?

Gość euwhwurgherg
Nie, nie on. tylko jego kolega twierdził ze jak zaliczał to rtyle krwi było. ja jestem jego pierwsza a on moim pierwszym.

Gość Soul.........
To twój chłopczyk niesttey ma nikłe pojęcie na temat organizmu kobiety, edukuje sie przy pomocy kolegów. można zazdrościc takiego hcłopczyka;] nie każda kobieta krwawizauważalnie, czasem krwawienie ejst nikłe prawie niezauważalne.

Gość niemm
wyślij go do ginekologa niech go uświadomi to moze uwierzy..

Gość euwhwurgherg
Ale ja krwawiłam wcześniej, przy pieszczoach... dokłądnie przy palcowaniu... dlaczego on nie pamieta tego i mówi ze na pewno spałam z kimś innym :(

Gość gbdbdbdbdf
a ile macie lat?

Gość euwhwurgherg
19 i 22.

ja nie moge... koles ma 22 lata a zachowuje sie jak 15-sto latek. wedlug mnie to zenada. i jakos nie wierze zeby ten jego kolega rozdziewiczyl tyle panienek. ze niby dziewice same mu wskakiwaly do lozka bo on taki wsanialy.. nie mam slow. i oczywiscie ze nie zawsze sie krwawi. podczas mojego pierwszego razu nie polala sie ani kropelka krwi. i nic nie bolalo.

Gość niech mnie ktoś zastrzeli
a jakie to ma znaczenie czy jest twoim pierwszym czy nie? nie wiem o co mu chodzi?!

Gość euwhwurgherg
Wiesz, to ma znaczenie jednak, chodzi nawet o mówienie prawdy... ze go oklabyałabym czy cos. Ale nie okłamałam! Co do kolegi to też wydaje mi sie ze to bujda. Boze czy jakiś facet ma nora;nych kumpli?:( i co mam zrobić z moim facetem terz?

Gość Soul.......................
Dziecko schowaj się po prostu, ale masz problem. Nie wierzy ci- to niech spada, co za frajer z niego^^

Gość euwhwurgherg
Najłatwiej posiwedzieć spadam. Ciekawe czy Wy mówiłyście każdemuspadaj cokolwiek zrobił co wam nie pasowało...

Gość Soul.......................
Słuchaj sypiasz z takim frajerem, ja nawet bym z nim nie zaczęła. Pfff to sie zamartwiaj dalej takim prostakiem, powodzenia ;]

mysle ze zwiazek opiera sie na zaufaniu. jesli mowisz facetowi prawde to on powienien ci uwierzyc jesli cie kocha. inaczej to nie ma sensu.

Gość euwhwurgherg
jutro z nim porozmawiam i zobaczę jak sie bedzie zachowywał. jeśli się nie zmieni to go rzucę...