Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m a m a

nasze 2008

Polecane posty

nasze male radosci z roku 2008 iszcie o swoich pociechasz ja zaczne mam coreczke urodzila sie 30 maja o 23.43 ważyła 2,800 i mierzyła 54 cm ma naimię Gabrysia i czeka na siostrzyczke która urodzi sie w sierpniu

Gość abraja
hello mój synek Kacper urodzony 12 marca 2008 w Szkocji 2900 waga 53 wzost he he

Gość moj synek
urodzil sie w lutym 2008, mial 3820 g i 57 cm, pisalam od poczatku na topiku gdzie byly mamy oczekujace a tym terminie swoich pociech,ale cos tam zaczelo sie mieszac[ a bylo super,jakbym pisala do przyjaciolek] i dopoki nie wroci do normy to moze tu sie zadomowie :) [ sorki nie uzywam polskich znakow]

Czesc Dziewczyny moja córeczka Gabrysia urodziła się w lutym, mierzyła 52 cm i ważyła 3050g

Gość martodael
nie, gównem... :/

Gość Zapraszam mamy
http://cafe-mama.phorum.pl/ Dziewczyny zapraszam was tutaj, możecie pisać sobie spokojnie bez wtrącania się pomarańczy

ja mam synka z końca 2008 roku, z 3 grudnia dokładnie :) jego wymiary można przeczytać ze stopki :) cały czas karmię piersią, ale mój synio to jeszcze maluszek w porównaniu z Waszymi :) jak dowiedziałam się ze jestem w ciaży to strasznie bałam sie tego ze synek urodzi sie pod koniec roku. będzie tym samym rocznikiem co dzieci urodzone w styczniu, lutym czy maju, ale gdy on zaczynał podnosić nieśmialo główkę Wasze dzieci zaczyanły chodzić. ale co tam na razie jest to okropnie widoczne ale za kilka lat przestanie być ważne :)

takie malenstwa są najsłodsze ja niedługo będę miała drugą córeczkę

mama - to masz maleńką różnicę wieku między dzieciaczkami :) kiedyś też tak chcialam, ale chyba poczekamy troszkę z następnym :P może za rok staranka zaczniemy, może za półtora...

ja nie karmie piersią juz bardzo długo, mój synek jako nieliczny, nie chciał ssać piersi, bardzo mi szkoda, bo pokarmu miałam bardzo dużo. mała, agatka- ja i mój mąż jesteśmy z grudnia i i chcieliśmy zeby nasza dzidzia też była ,ale niestety starania sie przesuneł, i nam nie wyszł, a co do róznicy to ona zacznie znikać bardzo szybciutko:) pozdrawiam wszystkie mamusie:)

mam nadzieję. ja jestem z końca września, mo.j mąż w kwietnia. chcieliśmy zeby maly był z lutego max maja, ale jakoś nie wyszło :P tzn przyspieszylo nam się troszkę :D plan był taki że miałam rodzic na początku 2009 roku, ale co tam teraz mam już duzego chłopaka :D

Gość kasiajanik87
mój mąż jest z 3 grudnia, ja z 10.

Gość kamelon_om
Mój synek-Oliwier, urodził się 7września, ważył 2900g i mierzył 53cm. Godzina to była 0:15 w niedzielę. Karmiłam go tylko przez 3 miesiące, bo miałam problemy. Teraz mały ma 9m-cy i już zaczął samodzielnie chodzić. /jest strasznie ciekawski, towarzyski (zaczepia wszystkich ludzi), a jego pokłady energii sa nieskończone. Teraz jestem w ciąży po raz drugi, a moje dziecię(jak sądzę córka), urodzi się w styczniu przyszłego roku.