Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agrafkooowa

Ciaza i pierwsze objawy...?

Polecane posty

Gość Agrafkooowa

Zwracam sie z pytaniem do wszystkich mam :-) Jakie objawy mialyscie podczas ciazy? Kiedy pijawily sie pierwsze objawy itp...? Ciekawi mnie to gdyz sama niewiem co mi sie dzieje... Od wczoraj mam straszne nudnosci, wczoraj jeszcze przechodzily w ciagu dnia a dzis trzymaja mnie od samego rana... Do tgo boli mnie podbrzusze (jak nigdy) i mam okropne zawroty glowy i to bardzo czesto w ciagu dnia... Ostatnimi czasy podczas stosunku nie zabezpieczalam sie z narzeczonym gdyz uznalismy ze co ma byc to bedzie :-) Moj X nie konczy we mnie, dlatego sadze ze moge nie byc w ciazy jednak roznie to bywa... W tym miesiacu dostalam okres wtedy kiedy sie go spodziewalam, jednak przez dwa dni byl on normalny a potem taki slaby jak niewiem... Wiec skorzystalismy z okazji i sie kochalismy skoro juz nie krwawilam... Myslicie ze moglam zajsc w ciaze i miec okres ?

skoro kochasz się bez zabezpieczenia to jasne, że możesz być w ciąży, więc gratuluję :) Moje pierwsze objawy pojawiły się po około 1-2 tygodniach od zapłodnienia i było to mega zmęczenie i wstręt do alkoholu i papierosów. Mdłości przyszły później

Gość oook
zrob test