Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiat

chłopak czy dziewczynka?doświadczone kobiety jak u was było?

Polecane posty

Gość basiat

dziewczyny jestem we wczesnej ciąży bardzo mnie interesuje płec dziecka, cykle mam 31-32 dniowe , współzylam w 13- 14 dniu cyklu czyli chyba z 2-4 dni przed owulacją, wszedzie piszą ze jak przed owulacja pare dni to napewno dziewczynka czy to prawda, czy wy tez tak miałyscie????? czy jest szansa na chłopca? prosze napiszcie jak było u was!!!!!!!!

Gość kilkoro na razz
zazwyczaj wychodzą bliźnięta albo trojaczki

Gość nie schizuj
dowiesz sie za 20 tyg, ważniejsze żeby zdrowe było.

Gość cierpliwosci
ja jestem w 23tygodniu i jeszcze nie znam plci

Gość u mnie chłopak
jestem w 19 tc i chłopak na 100%. Seks dokładnie w dniu owulacji i pozycja sprzyjająca poczęciu chłopca :) Chcieliśmy dziewczynkę i miałam planować, liczyć dni itp., a przytrafiła się nieświadoma wpadka ( kto to widział, żeby mieć owulację w 31 dniu cyklu?) i wszystko było jak na chłopca, no i się sprawdziło. Podobno planowanie chłopca udaje się w 70%.

ja sie dowiedzialam w 30 tc ciazy dopiero plec i zyje czy to jest naprawde takie wazne? nie wazniejsze jest to czy jest zdrowe?

Może być dziewczynka...Mój lekarz też skłania sie ku teorii, że kochajac się przed i po owulacji jest dziewczyna :) U mnie do zapłodnienia doszło w 2 dniu owulacji i jest syn :)

według mnie nie ma na to zasady. U mnie było tak, że doprawialiśmy z mężem codziennie, czyli przed owulacją, w trakcie i może i nawet jeszcze po ;) - no tak się jakoś złożyło, że było często :) Zaszłam w ciążę i wynikałoby z tego, że na chłopca, a tu dziewczynka :)

na dziewczynke podobno trzeba przed owulacją, a potem już nic, bo y są wolniejsze, ale dłużej przetrwają, a x są szybsza, ale słabsze. U mnie sie nie sprawdziło :)

Klaudka dlatego dziewczynka bo z dnia wczesniej badz nawet z przezd 2 dni plemniczki musialy dojrzec by moc zaplodnic jajo...a te wczesniejsze juz na nie czekaly w gotowosci;) mam nadzieje ze dosc jasno to wytlumaczylam;) Pozdrawiam was kobietki ps:ja tez jestem bardzo ciekawa plci dziecka i wydaje mi sie ze jest to calkiem normalne uczucie,a to zeby bylo zdrowe to chyba oczywiste ze kazda z nas tego pragnie

Gość 2x
jak u ciebie i 2x dziewczynka

fretka, w sumie to, co napisałaś tez by się zgadzało. Damskie sobie tam czekały, bo dłużej żyją (a wczesniej sobie wolniutko doszły) ;) Może i tak

klaudka dobrze zrozumialas choc to popisalam tragicznie ;) Ale w ciazy mam jakies takie pokrecone mysli :D:D:D:D:D:D:D:D Zapominam sie itp... Ale gratuluje ci dziewczynki,mnie sie tez strasznie marzy mala kobietka:) Bo mam juz 2 chlopakow w domu:) Planowalismy,testowalismy mierzylam itp...zobaczymy za tydzien co wyszlo,ale oczywiscie jest najwaznieszje zeby bylo zdrowiutenkie:)