Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez10

Wqrwilam sie no !!!

Polecane posty

Gość tez10

sorry ale Wqrwilam sie :D dostalam prezent od mojego lubego ,komplecik srebrny bo zlota nie lubie :) oki wszytsko bylo by piekne gdyby kupil cos bradziej gustownego a to wszystko takie leciutkie nie widac a wie dobrze ze lubie cos masywnego :( jedno a porzadne nie chodzi o cos za grube pieniadze bo komplecik byl tani tylko zamiast kompeciku wolalabym sam pierscionek badz kolczyki w tej cenie bozeeeeee odemnie dostal bizuterie byla bardzo ladna ,b mu sie podobala opowiadal jaka widzial np duzy pierscionek ,ale nie wie czy mi sie podobaja takie:D a zawsze nosze okazale grube bo naprawde tylko takie lubie :) podziekowalam powiedzialam ze ladne bo co :D p s nie jestem materlialistka ale powinnien sie raz postarac:D ci faceci ...

Gość wawelny
pewnie z biedrony

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
też sie wq, bo musialam twoją wypowiedz przeczytac 3 razy, zeby ją zrozumiec! PRZECINKI !!!!!!!!!!

Gość agatkaliseczek
nie jesteś materialistka???? napewno jestes jak robisz takie wyrzuty

Gość tez10
nie nie jestem materialistka sorry ze przecinkow nie bylo :D nie wiedzialam ze cos mi kupi no ale kurcze no faceci ...... caly czas nosze duza okazala bizuterie nie chodzi ile jest warta bo moze i byc z biedronki ale zeby ja bylo widac tylko takie lubie no ale coz ........:) ale tak czy tak sie ciesze :)

Gość agatkaliseczek
dużą okazała zeby sie pochwalić???

Gość kiepy_we_włosach
mógł ci postawić kloca na klacie, duże i okazałe, na więcej nie zasługujesz, choć i to za wiele jak dla ciebie :D

Gość tez10
wolalabym zwykla czekolade dostac :D