Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana hhhhhhhh

moj chlopak mnie klamie

Polecane posty

Gość zalamana hhhhhhhh

mne oklamal, wciskal mi kit przez 15 min i prawie uwierzylam :( az mi sie wierzyc nie chce ze on tak umie klamac i ze mnie oklamal. Jestesmy razem 2 lata, dzis konczylam prace o 22 i dzwonie do niego nie odbiera, dobiero po 40 min oddzwonil i mi mowi ze jest u kolegi ja sie pytam czemu nie odbieral to ze mial tel wyciszony a ja ze czemu wyciszyl a on ze sie bawil tel i tak poprostu wyciszyl i ze nie slyszal jak dzwonie to ja mowie ze chce uslyszec kolege on ze teraz go nie ma bo poszwdl na dol to ja mowie ze poczekam az przyjdzie i mi mowi ze pewnie pojada na festyn a ja ze na festyn? a on no ze na pewno pojada i czuje ze klamie bo sie juz mota i sie go pytam dlaczego klamie a on ze no dobra ze on juz jest na tym festynie i ze w aucie teraz siedzi - zalamalam sie po co mnie klamie i mi mowi ze jest z tym kolega a ten kolega ma zawsze z 5 kolezanek obok siebie:( i po co mnie on klamie , teraz ja mam mu uwierzyc ze on jest na tym festynie jak on moze u jakiejs dziewczyny siedzi:( zalamana jest, moje zaufanie do niego leglo w gruzach

skoro kłamie, to moze jest dupkiem i nie zależy mu na Tobie?! Faceci tacy są, mają jedną a bajerują inne :/

Gość ale masz problemy
dziecinada, kompletna dziecinada...

Gość zalamana hhhhhhhh
rozlaczylam sie i wylaczylam tel, nie chce z nim rozmawiac. Czy ktos ze mna porozmawia

Gość seftsdgteryg
To nie jest dziecinada, w związku nie powinno być kłamstwa :(

Gość zalamana hhhhhhhh
ale masz problemy- widzisz dla mnie to jest problem gdy jestem z chlopakiem 2 lata , a teraz przylapuje go na klamstwie , i co ja mam o tym myslec moje zaufanie do niego leglo w gruzach

Gość --------
ile lat macie?

Gość zalamana hhhhhhhh
Lexiee wlasnie tak sobie pomyslalam ze jak mnie klamie to mu nie zalezy i ma nasz zwiazek za nic

Gość zalamana hhhhhhhh
mamy 23 lata

Gość co to jest za wyrażenie
"mnie kłamie"? :O

Gość popracuj nad gramatyka

Gość zalamana hhhhhhhh
ojej ale sie czepiacie chcialam porozmawiac o moim problemie , czy jest tu ktos taki kto ze mna pogada?

Gość popracuj nad gramatyka
niech zgadne jestes ze wsi ?

Gość zalamana hhhhhhhh
nie mam ochoty teraz rozmyslac o gramatyce wybaczcie , ja mnie nie rozumiecie to nie musicie czytac

Gość --------
jeszcze nie dojrzały facet, ale też już nie gówniarz Są 2 opcje: miał ochotę wyjść gdzieś, napić się piwka ( nic złego i ogólnie czyste intencje) ale w momencie jak zadzwoniłaś to się przestraszył, że zaczniesz go podejrzewać o zdrady i ze strachu zaczął kłamać itp Opcja nr 2: oszukuje Cię i kłamstwa już mu nie wychodzą albo się męczy go ciągłe kłamanie

Gość zalamana hhhhhhhh
-------- nie chce mi sie wierzyc zeby mnie notorycznie klamal, ale taraz to juz sama we wszystko watpie

Gość --------
musisz pogadać na spokojnie z nim, jak tego nie wyjaśnisz to cie to wykończy

Gość misiek asg
A ile macie lat? Ja z toba chętni porozmawiam... ;d

Gość misiek asg
aa sory nie zauważyłem że 23 ;d

Gość zalamana hhhhhhhh
dzwonil do mnie 8 razy mialam wylaczony tel teraz wlaczylam. nie chce z nim dzis rozmawiac nie wiem co ta rozmowa da, poprostu juz mu nie wierze moze bedzie nadal klamal i moze predzej tez klamal a ja glupia naiwna wierzylam we wszystko co mowil i myslal teraz tez mu sie uda

Gość --------
na gorąco nie podejmuj decyzji :) czasem wyjaśnienie okazuje się śmiesznie oczywiste :) jest dobrze, że od razu się przyznał a nie kłamał w zaparte

Gość misiek asg
to nie odbieraj telefonu ani dzis ani jutro, czekaj aż on do ciebie przyjedzie....

Gość zalamana hhhhhhhh
Ech... okazalo sie ze mnie klamala i byl z jakas dziewczyna ;( jak mam go zatrzymac? moze zrobic mu loda? Co o tym sadzicie :(

Gość wiem że się czepiam
ale mówi się - mój chłopak mnie oszukuje, albo mój chłopak kłamie.

Gość podszywacz neokid
Podszywacze nigdy nie spia

Gość Kasia19.......
ja mialam bardzo podobna sytuacje z moim chlopakiem ..tez poszlo o klamstwo :/ i to jak bezszczelnie klamal :/ tez dzwonil 1 dnia naszej klotni czyli w piatek z 18 razy po tym wydazeniu ale ja nie odbieram tel. a wsobote i niedziele zero odzewu z jego strony :/ ja postanowilam ze nie bede sie do niego odzywac i odb tel . przynajmniej do piatku hmm tak wogole zastanawiam sie vzy z nim nie zerwac bo zwiazek powinien opierac sie przedewszystkim na zaufaniu a ja jemu juz nie ufam :/

Gość misiek asg
no dobrze robisz, tylko jak dziś jest piany to najlepiej jakby nie przyjezdzal, ale z drugiej strony jak by za 10 min był pod twoimi drzwiami to mogło by to oznaczac że jednak mu zależy, i weź z nim wtedy porozmawiaj...