Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ona

zazdrośc o byłą przyjaciela-już nawet kogoś ważniejeszego...

Polecane posty

Gość taka sobie ona

Miałam przyjaciela z którym bardzo duzo się spotykałałam, bardzo duzo wiem o jego byłej z którą był ponad rok bo byłam moja koleżanką, a poza tym on mi duzo o mniej mówił... Teraz gdy my jesteśmy tak dla siebei ważni to ona meczy go, stara się utrzymywac z nim kontakt a ma nowego faceta... To nie pierwszy raz jak jak on spoyka się z kims a ona się wtrąca... Ona była dla niego bardzo ważna, ale to ona go rzuciła, nie chce by miał z nia kontakt... Wiec czy to rozsądne zabronic mu kontaktu z nią?

Ty mu zabronisz, a go będzie bardziej ciągnęło. Tak działają wszystkie zakazy...

Gość nicola30
zrobi co bedzie chcial ,nic na sile..musisz mu zaufac a wszystko bedzie ok

Gość taka sobie ona
ale on niby nie chce utrzymywac z nią kontaktów, ale jak ona napisze czasem to on uważa że musi odpisac, cały on taki kochany, a mnie czasami strasznie to irytuje....

Gość taka sobie ona
Brzydki Niski Beznadziejny Jak oni byli razem to ja dla niego byłam tylko zwykłą koleznka i z jego panną miałam lepszy kontakt i to dzieki niej dziś jest miedzy nami przyjaźń....

Ja tam nie wiem... eks mojego faceta też nam próbowała bruździć, bo sobie nagle uświadomiła że on jest miłością jej życia... 😠 więc ja mu powiedziałam - Kochanie wiesz że nie jestem zazdrosna o Twoją przeszłość, ale jak Twoja przeszłosć zaczyna z buciorami włazić w naszą teraźniejszość i przyszłość to mnie to wnerwia na maxa - zastanów się dobrze, masz swoją szansę, chcesz być z nią czy ze mną? Nic na siłę, więc daję Ci wybór... no i wybrał mnie, a ją skutecznie spławił mówiąc dobitnie co o niej myśli i że jest w nowym związku z dziewczyną którą kocha i zamierzy spędzić resztę życia - zanczy się ze mną :D - z tego co wiem... dała sobie spokój :) Więc nie wiem czy bierność jest do końca dobrym wyjściem z sytuacji..

Gość taka sobie ona
ania1311 Nprawde ciekawe rozwiazanie, rozmawiałam z nim o niej nie raz... Jeszcze jak tylko sie przyjaźnilismy denerwowało mnei to, że nei daje mu ona spokojnie życ, tylko cały czas wchodzi z budziorami w jego życie chociaz ma innego... Nawet jestem pewna, że juz niedługo uswiadomi sobie, że to tylko z nim zawsze chciał byc...heh Ostatnio jak rozmawialismy o niej chciał przy mnie napisac je by dała mu spokój, ale powiedziałm nie, jak sie odezwie wtedy to zrób...

no i niech to zrobi jak ona się odezwie.. bo takie ciągnięcie tej znajomości do niczego dobrego nie doprowadzi... Ty nie bedziesz mieć spokoju i będziesz się martwić czy aby ona znów go nie omotała, a on - jak to facet... pewnie w końcu ulegnie.. w końcu to ona rzuciła jego a nie on ją... więc niech lepiej on odetnie ta pępowinę dziwaczną która ich łączy... ;)

Gość taka sobie ona
ania1311 masza racje nic dobrego z tego nie wyjdzie i on nic z tego nie ma, wmawiam sobie, z eon pozwolił jej utrzymywac ze soba kontakt z czystej dobroci, ale boje sie, ze moze mneic do niej jeszcze mała słabośc... przeraża mnei ta mysl...