Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pm juz niebawem

będziecie mieć księgę gości?

Polecane posty

Gość pm juz niebawem

Gość słodka jagódka
nie bo to wiocha

Gość nie bede miala bo
i po co? najwazniejsze osoby beda uwiecznione na zdjeciach a nie wpisujac sie na papier

Gość pm juz niebawem
bo szczerze mowiac mam troche mieszane uczucia , bo na wszystkich weselach z tego co slysze to kazdy ma tka ksiege , ale pamietam ze jak bylam na weselu kolezanki to ja osobiscie sie nie wpisywalam bo i nie mialam ochoty no i nie wiedzialam co pisac no i teraz sie zastanawiam i czy jest sens miec taką ksiazke bo nie chce zmuszac gosci zeby sie na sile wpisywali a wiadomo ze wiekszosc bedzie sie wpisywala bo tak wypada

Gość czarna koala
my bedziemy miec. i albo sie tam goście wpiszą, albo powklejamy kartki od nich, jakieś zdjecia, takie tam bajery. jakoś ją z pewnością wykorzystamy :)

my mieliśmy leżała nikomu nie przeszkadzała i nawet nikomu nie mówiliśmy aby się wpisywał ludzie sami sobie przekazywali info o księdze. mamy tylko kilka zwykłych wpisów a w większości super życzenia które chwytają naprawdę za serducho! a na kilku pustych kartkach które zostały nie zapisane planujemy wkleić kilka kartek z życzeniami np.od tych co się nie wpisali ja wiem czy wiocha kwestia podejścia do tematu bo przecież całe wesele można nazwać wiochą :) a chyba nie na tym to polega my przynajmniej chcieliśmy mieć jak najwięcej wspomnień z tego dnia :)

my chyba tak.... sama też nie raz unikałam wpisów....bratu się wpisałam, po dwóch latach pokazał mi tę księgę ,,,mój wpis i wpisy innych gości i to naprawdę fajna pamiątka....

Ja mialam, pieknie to wyszlo :) Goscie niektorzy ukladali nawet wierszyki na poczekaniu a np rodzice to wiedzieli wczesniej i tak piekne rzeczy nam napisali ze do dzisiaj jak czytam to mam lzy w oczach :) Piekna pamiatka, nie daj sobie wmowic ze wiocha itd. U mnie lezala ksiega gosci na osobnym stoliku ze swieczkami i kwiatami i praktycznie okazalo sie potem ze nie wpisaly sie dwie osoby z prawie 100! Teraz postawilam sobie na polce na ktorej latwo mi do niej siegnac i czesto przegladam...

Gość bhyml
ja nie bede miec bo u nas w pakiecie bylo prawo pierwszej nocy, czyli noc poślubna najpierw z teściem :D