Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_strawberry

Biała sukienka na weselu, nie swoim.

Polecane posty

Gość ijk
ludzie bez przesady... tyle razy bylam na weselu w spodniach i jakos glupio to nie wygladalo, poza ty, po co mam sie katowac w sukience czy spodnicy jak lepiej czuje sie w spodniach

no właśnie - bez przesady... spodnie to naprawdę nie jest dobry pomysł na ślub i wesele really ;-)

Gość hegla
Eleganckie spodnie na pewno wykorzystasz jeszcze sto razy. Serio. Spódnica może być długa, maskująca jeśli masz coś do ukrycia. Nawet zwykła prosta czarna jest lepsza. Moja przyjaciółka przyszła na moje wesele w długiej spódnicy i gorsecie. Były tak dobrane, że nawet się nie zwracało uwagi, że to nie suknia :) Sukienka albo spódnica każdej kobiecie dodaje uroku, nawet tej z kilogramami. Widywałam na weselach kobitki przy kości, jeśli miały dobrze dobrane kiecki, wyglądały super i znacznie bardziej kobieco niż w spodniach. Ja też kocham spodnie, ale to nie ta okazja...

Gość IzabelllllaBellla66
W kazdej dyskusji są głosy "za" i "przeciw". Ja raczej obawiam się sukienki z braku kg., a nie z nadmiaru. Dzisiaj będę cos mierzyć - zobaczymy. Jak bywałyscie na weselach to poważnie nie widziałyście panien w spodniach eleganckich i bogatszej górze? Bo jak ja chodziłam to bywały i jakoś w oczy sie nie rzucały. Zadałam tutaj to pytanie i sama popadłam w doły, ze może faktycznie nie pasuje?

Gość IzabelllllaBellla66
M;) Przynudzam? Ale ja mam poważnie problem.

no wiem, nie bagatelizuję go ale obstaję przy swoim, ze spodni należy w takie okazje rezygnować

Gość hegla
Izabella - no szczerze, to widziałam raz w życiu. Dziewczyna była drobniutka, chudziutka i te obcisłe spodnie z gorsetem rzucały się w oczy dość mocno na tle rozfalowanych spódnic i sukien. Wyglądała, jakby pomyliła imprezy i goście zerkali na nią ukradkiem. Ona sama też się chyba dobrze w tym nie czuła. Już chyba lepiej, jakby babka przy kości założyła bardzo luźne i obszerne spodnie - nie różnią się wizualnie od spódnicy.

Gość IzabelllllaBellla66
Dzięki za opinię. Czekam tez na inne;) Niekoniecznie takie, które mnie utwierdzą w moim wyborze. Kurcze - no to pasztet.

Na moim weselu nie było ani jednej dziewczyny w spodniach. Jedna ciotka miałom spodnie i tunikę ale ona ma ok 50 tki. Młode dziewczyny ubierają na wesela koktajlowe sukienki.

Gość IzabelllllaBellla66
Stój druhny nie powinien przyćmić pięknego wyglądu Panny Młodej. Podczas uroczystości zaślubin biel zarezerwowana jest dla Panny Młodej, dlatego świadkowi jak i innym gościom nie wypada założyć białej kreacji. Świadek nie może pozwolić sobie na wyzywającą kreację, np. na czerwoną suknię z dużym dekoltem. Niewatpliwie świadkowie powinni odznaczać się w tym dniu elegancją. Świadkowa najlepiej zaprezentuje się w kostiumie w pastelowych kolorach lub w zwiewnej, skromnej sukience. Świadkowa może trzymać wiązankę wykonaną w konwencji podobnej do wiązanki Panny Młodej. Świadek powinien być elegancki. Przypinka świadka, tak jak ozdoba pana młodego powinny kształtem nawiązywać do bukietu panny młodej.

Gość wedlug mnie nie ma problemu
o ile osoba nie zalozy wlasnej sukni slubnej na impreze to kazda inna biala sukienke moze miec. ja mialam biala, moja swiadkowa ecru i jakos nikt nas nie pomylil :P ale widze ze tutaj co druga PM ma takie kompleksy ze niedlugo zarzadza zeby goscie przychodzili w workach po ziemniakach bo one maja tego dnia najlepiej wygladac :P zal :P

bylam na weselu gdzie tesciowa PM byla ubrana na bialo w dluga suknie z turkusowymi dodatkami i wszysc sie z niej smiali ze probuje sie pod PM podszywac, az jej sie glupio zrobilo i poszla sie w polowie przyjecia przebrac w suknienke, ktora miala zalozyc na poprawiny

Gość uppp**