Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrypa9

BOJE SIE LATAC SAMOLOTEM

Polecane posty

Gość chrypa9

Jutro rano wylatuje, lot 6 h :o Cholernie boje sie latac samolotem , zwlaszcza ze ostatnio glosno o usterkach i katastrofach lotniczych. :(

Gość samoloty to latajace pulapki
ja bym odwolala. zycie najwazniejsze.. a w takim samolocie to nie wiedomo co sie moze stac. zaraz mnie zjada tu ze wszedzie sie cos moze stac, ale na ziemi to na ziemi.. zawsze jakies manewry mozna robic, zawsze latwiej uniknac wypadku a jak juz to nie wszyscy gina na miejscu a samolot..

Gość i tak jest tam najmniej
wyadkow i ofiar smiertelnych w skali swiatowej

Gość chrypa9
Odwolac nie odwolam bez przesady. Lece do Hiszpanii na wakacje, ale co nie zmienia faktu ze sie boje.

Gość no i jak tam po weekendzie
co ma byc to bedzie....

Gość erlkgned
Do Hiszpani 6 godzin???????

Gość chrypa9
No podobno ok. 6h, bo to na wyspy kanaryjskie.

Gość koblenzertee
już nie jest najmniej ofiar katastrof samolotowych. obecnie za najbezpieczniejszy środek transportu uznano pociąg. potem są samoloty, statki itd.

Gość koblenzertee
upij się trochę. ja tak robię, tylko nie za bardzo, żeby cię na pokład wpuścili.

Gość chrypa9
Ale ja lece o 6 rano, srednio mi sie widzi miec kaca o 11 :P

Gość ja ostatnio lecialam z londynu
do krakowa i w samolot uderzył piorun! matkooo, nikomu nie życzę... w samolocie nagle zrobiło się strasznie jasno, potem wszystko zgasło, był niesamowity huk i turbulencje, pilot podjął decyzję o awaryjnym lądowanie we Frankfurcie... Ludzie krzyczeli, płakali... Myślałam, że to koniec :O

Gość chrypa9
No dzieki, mowcie mi tak jeszcze :o

Gość ja ostatnio lecialam z londynu
ale wczesniej juz duzo razy latałam i nic się nie działo :) tak na pocieszenie ;)

Gość chrypa9
Ja tez juz wiele razy latalam, ale zawsze to byly krotkie loty max. 3-4h. Nie mam jakis traumatycznych przezyc, ale i tak przeraza mnie to jak nic innego.

Gość pozwole sobie na mala dygrsje
ile placisz za przelot w jedna strone? i jaka firma lecisz? sorry za pytania ale planuje w przyszlym roku spedzic wakacje w hiszpani i nie wiem ile kasy odkladac co miesiac:)

Gość koblenzertee
Jeśli wypijesz tuz przed lotem ze trzy lampki wina, to nie będziesz mieć kaca. W samolocie załóż sobie na uszy mp3, albo podłącz laptopa, słuchawki w uszy i oglądaj filmy. Nie nasłuchuj, jak pracuje samolot. Zajmij się po prostu czymś wciągającym.

Gość chrypa9
Nie wiem ile kosztuje sam przelot bo ja lece z biura podrozy konkretnie Itaka, na dwa tygodnie to koszt ok. 2700zl za osobe - przeloty, pobyt i all inclusive jest w tej cenie. Linie jakies czeskie Travel Service.

ok dziekuje:)tak mi sie wydaje ze chyba 600 zl przelot w jedna strone ale nei jestem pewna:) spokojneo lotu zycze:)

Gość kikoo
hej ojej to bardzo duzo placisz, no ale wsyzsrko masz zorganizowane. a gdzie konkretnie lecisz?? ja lece w ttym roku na miesiac do rzymu. za bilet wykupiony wczesniej place ok 700 zl alitalią. + mieszkanie na m-ac za 350 euro (kaucja tyle samo , ale w tym roku nei place bo wynajmuje od znajomuych moich znajomych ;) ) i tyle co za utrzymanie wiec mam nadzieje, ze nie wyjdzie tak duzo :)) uwielbiam zwiedzac, i jesli ktos ma troche czasu i zdecyduje sie na wyjazd, to polecam organizacje na wlasna reke, z paczka znajomych :)

Gość chrypa9
Kikoo lece na W. Kanaryjskie , na Lanzarote konkretnie. O AirItaly czytalam kiepskie rzeczy, sprawdzalas te linie wczesniej ?

Gość 2700 z wszystkim i pobyt
all inclusive? ile gwaizdek ma hotel? ja uważam, że mało, sama lecę z itaką pod koniec sierpnia ale na rodos i płacę prawie 4000:(

Gość chrypa9
Hotel ma cztery gwiazdki. Oferta kupiona w last minute , tak to ceny siegaly 4000-4500 zl.

dziekuje za link:) sprawdzalamna strone lotu ale nie moge sie zorietowac w tych cenach:)

Gość kikoo
czesto latam do rzymu ALITALIA i jak narazie to najlepsze linie ktore tam lataja (wczensiej lecilama wizzairem i centrawingsem ale o tych nie wpsominam - spoznienie 3-8 h :/ )

Gość chrypa9
To chyba zalezy od farta, wiem ze ludzie na wloskie linie narzekali, ale wiadomo jedni maja opoznienia inni nie. Wizz tez lecialam kiedys i bylo ok.

Gość ponce
ja kiedys lecialam wizzairem, byly turbulencje, zgaslo swiatlo a samolot nagle obnizyl lot.. zabraklo mi powietrza, wszyscy zamarli... zaraz wodka poszla w ruch ;p stewardesy nie nadazaly nosic ;P

Gość chrypa9
Ja ok. 20 razy lecialam samolotem i zadnych takich przezyc nie mialam, no najwyzej jakies turbulencje.

Gość dddddddssssssssssssffffffffff