Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrypa9

BOJE SIE LATAC SAMOLOTEM

Polecane posty

Gość frenti
KIKO, gdzie znalazlas mieszkanie w Rzymie za 350 euro za miesiac??? Sorry, ale to niemozliwe, chyba, ze to koszt za jedna osobe, a leca 3 albo 4.

Mam pytanie... wybieram sie samolotem do norwegii, ale nie mam paszportu... czy mogę lecieć \"na dowód osobisty\"? czy musze wyrobic paszport?

Gość //58845894894

Gość Navya
ja latałam wiele razy i to nie tylko samolotem czarterowym ,ale tez takim małym samolocikiem ,szybowcem i balonem. a czarterowym to 2 razy sie zdarzyły takie sytuacje ,że miałam stracha. Raz wracałam w majorki wtedy był taki czas ,że były straszne burze wszędzie . lecieliśmy koło chmury burzowej i było widać pioruny w chmurze przez okno. nagle samolot gwałtowanie opadł zagasło swiatło na chwile ,potem się zapaliło ,ale mrugało czasem i zaczęło silnie trząść niektorzy dostali lekkiej paniki. potem się dowiedziałam ,że samolot wpadł w tzw dziurę i dlatego tak nagle opadł szybko drugi raz wracałam z rodos to podwozie nie chciało się chyba wysunąć przy ladowaniu bo tak jak raz słychać jak samolot wyciąga podwozie to tu było chyba z 10 razy ,potem tuż przez pasem startowym wzniósł się od nowa i 2 raz próbował startować jak zrobił okrążenie i wylądował. potem mieli startować po nas na rodos naszym samolotem i .. zawiesili im lot do odwołania więc coś musiało być nie tak podejrzewam ,że z podwoziem