Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carter90

Mam ledwie co 19 lat niemam laski i.... chyba sie powiesze ?

Polecane posty

Gość Carter90

Nie no zartuje, ale z czasem troche mi to zaczyna dokuczac. Mam dopiero 19 lat jeszcze 5 lat studiow przedemna chyba ze mnie wywala czy cos :P Musze to napisac bo zaczyna juz to byc meczace troche oO Wielu mi powie ze nie potrzebnie sie tak wczesnie zamartwiam, ale co tam :P Moze na poczate napisze cos o sobie wiec... jestem brunetem 178 cm, 75kg , ciemna karnacja, czarne oczy i wlosy od 2 lat wykonuje cwiczenia silowe chociaz na silownie nie chodze poniewaz zajmowaloby to wiele wiecej czasu wiec wole robic to w domu. Efekty sa zadowalajace jestem jakos tam lepiej zbudowany niz przecietny chlopak w wieku 19 lat. Nie robie tego tylko aby podobac sie innym, ale dla siebie, dla wlasnego zdrowia i zeby nie narzekac jak mnie to kregoslup boli na starosc jak to moj ojciec robi. Miesnie plecow pomagaja utrzymywac kregoslup w prawidlowej pozycji a im silniejsze tym lepiej i tym mniej meczy sie kregoslup podczas wysilku fizycznego. Na drazku podciagam sie po 6 razy w tygodniu po 5 serii codzien :P Jakies 2-3 lata temu 2 dziewczyny do mnie startowaly, ale jako nie byly specjalnie piekne to odmowilem. A moja najwieksza zmora jest niesmialosc. Moze nie jestem jakis taki mega niesmialy, ale potrzebuje jakiegos tam czasu zeby bardziej otworzyc sie na drugiego czlowieka. Jak znam np dziewczyne od jakiegos czasu to bez problemu potrafie z nia porozmawiac itd. Ale jesli jest jakas laska ktora mi sie podoba to ciezko mi sie przelamac, zaczepic itd zaduzo poprostu sie przejmuje co ona sobie pomysli.... Przedwczoraj byla calkiem fajna blondynka szla akurat z nami poniewaz bylismy na koncercie, a ze gadala ze swoja kolezanka to jakos nie mialem jak podejsc. Moze to i nawet lepiej bo jak juz sie zorientowalem ma chlopaka. Gdyby nie miala to bym cos napisal chociazby na nk itd. :P Brakuje mi jakos pomyslow gdzie by tu wychaczyc w miare inteligentna i ladna dziewczyne. Teraz czas wakacji oby tylko pogoda dopisala... Moze kiedys sie zapisze na jakies tance towarzyskie haha z w miare ladnym cialem nie mialbym chyba problemu jakiejs znalezc chociaz tanczyc to jakos specjalnie nie umiem. Boje sie tez, ze ta niesmialosc troche mnie dobije podczas spotkania bo martwa cisza nie jest zbyt mila podczas spotkania. Dobra i tak juz zaduzo napisalem to by bylo na tyle, a musialem sie gdzies wygadac i zobaczyc co inni o tym sadza.

Gość po kilku zdaniach
odechciało mi się czytać

Gość Izka89
na laske to musisz poczekac gdzies do 90 lat. bedziesz mogl sobie wtedy wybrac drewniana albo plastikowa. z tego co widze po zdaniu "byly 2 ale je olalem" mysle ze powinienes szukac w dziale z zabawkami na polce z Barbie...:D

Gość Izka89
i wlasnie dlatego nie mam chlopaka w swoim wieku...jak to czytam to naprawde sie ciesze ze mam juz dziecko i meza i taki na mnie nie spojrzy...co za ulga uff...

Gość
Tutaj ludzie maja po 30 + i nikogo nie mieli więc wróc za 10 lat. Wtedy może sie toba zajmiemy.

Gość Marek88 rok
@Up No racja i jeszcze są zakompleksieni i calymi dniami mysla jak to byloby pieknie gdyby udalo im sie kogokolwiek do siebie przekonac. Warto zwrocic uwage tez, ze zbyt dlugie przesiadywanie tutaj miesza ludziom we lbach :pppp

Gość Carter90
" na laske to musisz poczekac gdzies do 90 lat. bedziesz mogl sobie wtedy wybrac drewniana albo plastikowa. z tego co widze po zdaniu "byly 2 ale je olalem" mysle ze powinienes szukac w dziale z zabawkami na polce z Barbie... " A co mam sie rzucac na dziewczyny, ktore mi sie nie podobaja ? Sorry, ale nie jestem typem kogos kto czyta to forum codziennie i uzala sie nad soba. Sporo osob tutaj to desperaci, a jak wiadomo tonacy sie brzytwy chwyta ; )

Gość dareks21
a w czym problem , zamow sobie na alegro , laski nie sa drogie :)