Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lelum polemu

Faceci nie szanują kobiet które są za dobre????

Polecane posty

Gość Lelum polemu

Zgadzacie sie z tym? Facet nie bedzie szanowal kobiety ktora sprzata w domu, która gotuje obiad, sniadanko robi, prasuje koszule. Szanuje taka tylko na chwile a potem olewa. Prawda to?

Wszystko zależy od faceta. Były mnie nie doceniał . Ale obecny jest zachwycony :)

Gość mejbe bejbe
Wiesz,to chyba trochę prawda. Znam to poniekąd z autopsji. Trzeba mieć w sobie trochę tajemniczości i dystansu. Nie być na każde zawołanie.

Gość dczasu mi b ralnie
Niekoniecznie, duzo zalezy od charakteru faceta.Cham nigdy nie bedziesz szanował, zadnej czy bedzie dobra czy zła.Natomiast dobry facet, bedzie dobrze tratował swoją żonę.Poza tym nie uogólniaj.

Gość ONAXXXXXXXX
Wszyscy faceci sa tacy sami czy jestes dobra ale on i tak na boku poszuka innej i niech nikt mi nie mowi ,ze moj jest wierny kocha mnie.Moje drogie jak to mowia predzej czy pozniej i tak sie przejedziesz.Mozesz gotowac byc wierna twoja sprawa ale nie mysl ,ze to os zmieni

Gość fdser
kobiety tez siebie nie szanuja . wejdz na jakakolwiek strone xxx to zrozumiesz co tam wyprawiajaa

Gość takajednajaaa
Niestety, im bliżej ślubu, tym mocniej przekonuję się ze to prawda... :(

Gość ONAXXXXXXXX
wolnosc jest tu najlepszym rozwiazaniem teraz wszyscy zdradzaja i kobiety i faceci nie ma roznicy takie to zycie teraz sexs zadzi

Gość ONAXXXXXXXX
Dodam,ze po slubie jest jeszcze gorzej poczatki sa zawsze piekne ale z czasem to wszystko staje sie nudne

Gość DługopisoOłówek
ONAXXXXXXXX ma 100% rację:)

Gość adaskost
to zalerzy od faceta....a wzajemny szacunek i zaufanie to podstawa w związku...

Gość DługopisoOłówek
ONAXXXXXXXX słońce nie przesadzaj:) Nie jest aż tak źle:)

Gość fdser
najmniej sie szanują amerykanki i brytyjki . Nawet przed 16 rokiem zycia tracą dziewictwo .

Gość adaskost
onaxxx nie każdy facet zdradza to kwestia wychowania i pewnych zasad....

ONAXXXXXXXX nie obrażaj się ale Twoje myślenie jest patologiczne ;) Jakby wszyscy mieli takie zdanie to normalne związki nie miałyby prawa bytu. Wiesz nie wierzę że nie ma ludzi, którzy nie umieją hamować swoich popędów ;) Nie każdy człowiek to króliczek... :P

Gość cbgcnbgh
jedni lubia takie kury domowe (ale to tez nie za fajnie bo w takm facecie siedzi mysl ze kobieta to tylko w domu powinna siedziec) a inni wola kobiety zaradne, co to nie potrzebuja pomocy i przebojowej i ktora ten jeden posiłek zrobi

Nie można uogólniać, istnieją jeszcze porządni faceci, którzy szanują i doceniają swoje kobiety.

Gość jasne podam ci przykladddd
facio poznal babke , poprali sie , ona co rano wstawala robila mu herbatke prasowala koszule i tak ze 3 lata , az wreszcie sama poszla do pracy musiala wczesniej isc od meza i wiesz co zostawil ja , przez ta herbate w chooojjjj ,

Gość taka jedna mądra po fakcie
To prawda! Może i są porządni faceci, którzy wynoszą z domu pewne wartości ale to dziś unikaty. Jeśli pokażesz facetowi "całą doopę" czyli podstawisz wszystko pod nos- jesteś przegrana; tak mówiła moja babacia i miała niestety rację :(

Gość gosc.......
Faceci nie szanuja takiej ktora gotuje, sprzata itd....wiem to po sobie:((((( jestem ponad 4 lata i szacunek ktory wczesniej byl mi okazywany teraz zmniejsza sie w oczach a gdy naciskam aby ten szacunek byl mi okazywany jest odwrotny wynik do zamierzonego:(((( wiec juz nie wiem sama.......co robic to jest strasznie przykro i teraz prosze Panów o to aby się wypowiedziele na temat szacunku do kobiet. Dodam tylko tyle, że moj M. nie ma powodu na to aby mnie nie szanowac, nigdy mu ich nie dałam i nie dam!!!!!!

Gość święta prawda
mój facet tez mi nie okazuje szacunku, co wiecej uwaza ze miejsce kobiety jest w kuchni, ze to moj psi obowiązek ugotowac posprzątac, zrobic pranie, ugotowac i jeszcze podac do lózka..a ja glupia to robie. Czasami chcialabym byc zimną suką, bez uczuc dlaczego dla takich kobiet faceci robią wszystko ? a dla nas nic?

Dokładnie, wydaje mi się, że wszystko zależy od typu faceta, u mnie w związku panuje zasada, ile ja dam Tobie, tyle Ty dostaniesz odemnie:) I jakos się to sprawdza, kochamy się i szanujemy i przewaznie robimy tak żeby nie robić przykrości drugiej osobie.

Gość hmmm............
To prawda. Chyba że takie ciamajdy. Pełen testosteronu facet chce zdobywać. Dobrze czasem być jędzą i suką, byle nie za duzo ;)

Gość trzeba zaczac od tego czym dla
czym dla was jest szacunek? To logiczne ze jak kobieta sprzata, gotuje, prasuje, itp i nie ma nic wiecej do zaoferowania to coz z niej za kboieta, ja uwazam ze kobieta w domu nie powinna byc praczka i pomywaczka, nie rozumiem wogole takiego typu rodziny. Skoro kobiety pozwalaja na to zeby facet siedzial na fotelu z gazeta w reku i pilotem od telewizora a one same zapieprzaja az ledwo dyszą to co sie dziwic ze nikt do nich szacunku nie ma