Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkjdkdcndn

najbardziej zlosliwa rzecz jaka zrobiliscie drugiei osobie

Polecane posty

Gość alkjdkdcndn

ciekawe jakie maci eprzygody he i co nasumnieniu wpisywac

Gość alkjdkdcndn
ja kiedys naplulam kuzynce do herbaty

Gość alkjdkdcndn
kurde ciagle tylko tesame tematy ja spadam

Gość byczekkk
ja byłem w gimnazjum na maxa zabujany w pewnej pannie, nic mi nie zrobiła, nie dawała do zrozumienia ze sie jej nie podobam, wszystko wskazywało no to ze ja jej tez sie podobam ale mimo tego zdobyłem jej fotki, powzdychałem do nich a potem jakis totalny chooj we mnie wstapil i poprzypopinałem je na drzewach w najbardziej publicznym miejscu z opisem ciota cos tam cos tam czy jakos tak, w kazdym razie bardzo obrazliwy tekst a potem sie zastanawiałem po co jej to zrobiłem skoro ja tak bardzo kochałem... :D

Gość byczekkk
poprzypinałem* do chuuja :P

Gość qqqqqqqto
noto niezle okazujesz milosc he

Gość byczekkk
sam nie wiem...:P no ale kiedys to byłem strasznie wredny małpiszon, lubiłem dokuczac, teraz to mi zostało ale wiadomo nie zrobiłbym takiego swinstwa...chyba ze ktoras by mi podpadła to by do konca zycia zalowala ze ze mna zadara :P

Gość byczekkk
zadarła*.....................

Gość
3h przed studniowka polamalam swojej siostrze obcasy, bo nie chciala mi pozyczyc swojej kiecki na impreze. ale byl dym:classic_cool:

Gość kikoo
wlozylam siostry pierscionek pod dywan na schodach i chwile pozniej na niego nadepnela, splaszczyl sie przeokropnie, a ja dostalam ochrzan i wciry :D ale bylam mala, a 2 dni temu jej o tym przypomnialam i sie zasmiewalysmy ;D bo pierscionek yl okrpny :p

Gość master od dzizaster
dziewcze stara sie ustami ale w pewnym momencie mowi: "tylko powiedz mi jak bedziesz mial dojsc!" ja: oczywiscie ze ci powiem, nie martw sie tylko dzialaj HEHEHEEHEHHEHEHEHEHEHE no i co zgadnijcie czy jej powiedzialem :D

Gość martagjkkkkkkkkkk
bylismy z kumpelkami na wycieczce szkolnei i jednei dziewczynie ktorej nielubialysmy wwzielismy jej szczoteczke do zebow w w wc wlozylysmy nieskapnela sie glopia

Gość swojemu mężowi
pdałam na obiad ryż ugotowany z molami

Gość master od dzizaster
jaka glupia ta kolezanka HAHA a w sumie moja rzcz nie byla taka zlosliwa, troche tylko smiechu bylo :/ zlosliwie podcialem jedna dziewczynke w przedszkolu bawilismy sie w cos ze jedna osoba biegala wokol innych siedzacyh w kolko. podstawilem jej noge i odtad miala krzywy ryj :D

Gość martagjkkkkkkkkkk
ryz z molami :D i ziadl nieskapnol sie :D

Gość swojemu mężowi
nic a nic ,ryż iały mole białe ,a pozatym pijany był, to tak nagroda za dobre sprawowanie

Gość swojemu mężowi
zorientowałam się ze mam mole i zaczełam robic czystkę ,no ale szkoda było wyrzucic no i...

Gość martagjkkkkkkkkkk
he kuzynka rach chciala wojkowi napluc do nalesnikow bo go nielubi ale nienaplula :D

Gość master od dzizaster
mole duzo bialka zawieraja, sa ok jesli chodzi o wartosci odzywcze. natomiast pomysl co przelykalas, gdy maz czestowal cie pozniej zlotym deszczem :D

Gość minęła dwudziesta
byłam tak wściekła, że zakleiłam ojcu nogi taśmą jak spał pijany. kiedy wstał i chciał ruszyć nogą wyjebał się i zarył łbem o półkę, skończył o się szyciem :P

Gość kamyk niebieski
Miałam parę lat, nie pamiętam dokadnie ile, ale nożyczkami już umiałam się posługiwać. Przyszedł do nas jakiś gościu, była impreza, on upił się i spał z głową na stole. Wzięłam nożyczki i wycięłam mu piękne kółko tak +/- z 5cm średnicy na czubku pijanego łba. Jakoś nikt tego nie widział. Kiedy się ocknąl i poszedł do miasta doszedł go rechot ludzi. Ktoś się zlitował i mu w końcu powiedział. Dostałam od niego solidnego klapsa jak się zgłosił do mojej mamy z reklamacją. Ale mnie krótko bolało, a on chodził z tą wymodelowaną łysiną jakiś czas :D