Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z warszawy centralnejj

Czy wg was zachowanie koleżanki było fair??co wy myslicie na ten temat ??

Polecane posty

Dwa tygodnie temu kolezanka ze studiów z która bylam w jednej grupie zaprosila na swój slub i wesele które jest we wrzesniu wszystkie kolezanki które z nami byly w grupie ćwiczeniowej na studiach i tylko mnie nie zaprosila i tam paru innych dziewczyn z którymi ma mniejszy kontakt ale to z innej grupy one są cwiczeniowej ..rozumiem to ze mnie nie zaprosila ale inne kolezanki tez nie mialy z nią kontaktu dużego a je zaprosila ..jedyny kontakt jaki z nimi ma to wiadomo ze w czasie zajeć bo studiujemy zaocznie..ale tez na naszej klasie a ja w tym portalu sie nie zalogowalam nawet ani go nie mam.. i w szkole ostatnio wreczala im zaproszenia przy tych które nie sa zaproszone i przy mnie..i ja tam satalam kolo niej z boku i pozostale dziewczyny które nie idą a ona .".kurde przyszly te co nie trzeba "..i wolala te ktorym dawala zaproszenia...dziwnie sie pczułam,,,co myslicie o jej zachowaniu >?

Gość ymurr
jakas idiotka. ciesz sie ze nie musisz isc na jej wesele bo jakas durna jest

bardzo niekulturalne zachowanie jeśli chodzi o wręczanie zaproszeń przy osobach niezapraszanych i jeszcze taki komentarz że przyszły nie te co trzeba żenada :-O ile ona ma lat ?

Gość xzczcxzxc
zachowała sie jak idiotka - zaproszenia daje się twarzą w twarz, a nie wywo lujac z szeregu Kretynka

mamy po 25 lat :)

Gość
twoja kolezanka musi byc projektem, nie ma tak pieprznietych ludzi:o

Gość olej ją
nie przejmuj sie takimi wieśniarami.

Gość 330ml
same jesteście wieśniary! PF !

Szczerze, to piszesz jak potłuczona. Nie rozumiem, o co biega...? Że dała wybranym koleżankom zaproszenia?

Gość xzczcxzxc
Faktyczna, wypowiedź autorki jest mało spójna i niezbyt pieknie stylistycznie napisana. Nie , nie chodzi o to, ze nie jest zaproszona - tylko o to, z jakim lekcewazeniem potraktowała koleżanki, których postanowiła nie zaprosic. Coś na zasadzie "zejdxcie mi z drogi, was nie zapraszam, po co tu stoicie"

Gość scarlet1976
Faktycznie nie fajne zachowanie.Nie powinna wręczać tych zaproszeń w obecności osób niezaproszonych.I jeszcze ten tekst że przyszły nie te co trzeba to ogónie zenada....

Gość xzczcxzxc
zresztą moze ona ma takie poczucie humoru, wcale niekoniecznie musialoby to byc złośliwe w zamyśle Nie przejmuj się