Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta1982

ZOSTAĆ CZY WYJECHAĆ????DYLEMAT PROSZE O RADE!!!

Polecane posty

Gość rozdarta1982

Mam dylemat nad którym rozmyślam już kolejny dzień , dlatego postanowiłam napisać tutaj i Was o radę spytać. Skończyłam studia w zeszłym roku, od stycznia szukam pracy i nic, szukam naprawdę wszędzie, chodzę osobiście do firm, przez znajomych, portale, jestem bliska obłędu, szału, mam non stop doła, siedzę w domu, jednym słowem żyć mi się nie chce :(Nie mam faceta, bo i gdzie mam go poznać, przy śmietniku jak śmieci wyrzucam? Czy pod sklepem...więc tu też bessa.Czuję się okropnie sfrustrowana. Moja siostra (cioteczna czy kuzynka jak kto woli)zaproponowała, żebym przyjechała do niej do Londynu,że jest miejsce pracy dla mnie jako kelnerka...i tu zaczyna się problem.De facto sama go stworzyłam, bo z jednej strony chciałabym pojechać , oderwać się...a z drugiej mam nieodparte wrażenie, może i mylne, że powinnam zostać tutaj i szukać, że jestem już za stara na bycie kelnerką (mam 27 lat), że moje koleżanki mają już narzeczonych, niektóre mężatki, a ja....nic, nikogo....moja mama nie żyję już 5 lat, z ojcem ....poprawnych relacji nie mam....nie wiem już co robić....czuję, że popadam w marazm :(

Gość rozdarta1982
ktokolwiek????

Gość jedz radzę jedz
sama jestem w polsce ale mam narzeczonego i firme na twoim miejscu bym pojechala!!!!!!! poznasz tam ludzi, oderwiesz sie od samotnosci i 4 kątow moze sie zakochasz?:)

Gość czarna ola
A Jedź Kobieto poznasz świat!!!:D ... ja tez chcem jak najszybciej stąd wyjechać tu życia nie ma w tej Polsce

Gość 26latkaaaaaa
hej ja mam 26lat , jezeli nie masz nikogo w PL to smialo smigaj do londynu nie patrz na ludzi ze masz 27lat to co? ju cie zobowiazuje do szukania chlopa? odzyjesz troche w ondynie zobaczysz ze laski 30tki dopiero zacynaja myslec nad znalezieniem partnera! a tak to si do 30tki bawia bo to nie jest polska i mohery, ja mam 26lat i mieszkam za granca i czuje ze zyje, nioe lubieimprzowac to fakt ale uprawiam sport mam znajomych i sie cieze zyciem:P Zpbaczysz jak wyglada zycie gdzie indziej, nabierzesz dystanu...

Gość rozdarta1982
dziękuję za odpowiedź....faktycznie może mi dobrze to zrobi....duzo osob, moja rodzina ect wpoili mi, ze jestem już stara panna prawie...zero osiagniec -tylko umowy zlecenia...a pracy to nie umiem sobie znalesc bo przeciez w Warszawie to praca jest wszędzie tylko ja leniwa...:/i tak ciągle i ciągle...nie powiem, ze chciałabym dostać porządną pracę skończyłam dwa kierunki, znam trzy języki...nie chwalę się, po prostu mam aspiracje, ale jak widać g*** one mi daly...czuje sie samotna, niespełniona i źle:/

Gość tez bym wyjechala
na twoim miejscu. nie zastanawiaj sie, nie masz nic do stracenia ;)