Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta1982

ZOSTAĆ CZY WYJECHAĆ????DYLEMAT PROSZE O RADE!!!

Polecane posty

Gość taka jedna z londynu
no dokladnie, Polacy to zaraz taka zwyzywaja od dziwek albo ze ' na kase poszla' itd.ale ja odkrylam ze to dlatego ,ze prawda jest taka za polska dziewczyne to kazdy sie wezmie- bialy,czarny,brazowy,z eurpy,z afrkyi,z azji,z ameryki .no kazdy a za Polaka to kto? tak szczerze jak Polka Polaja nie wezmie to nikt go nie wezmie- oczywsice poza malymi wyjatkami *wliczjac spawry zwiazane z wiza...

Gość rozdarta1982
cieszę się, że topic troszkę się rozwiną , rozmawiałam dziś z siostrą, powiedziała, że jutro porozmawia z szefem...zobaczymy jak to wyjdzie, troszkę się boję, bo musiałabym jechać na wariackich papierach, a tak nie lubię, no ale wszystko okaże się jutro...

Gość rozdarta1982
a co do facetów-obcokrajowców, to muszę się zgodzić z moimi przedmówczyniami, iż naprawdę Polka ma powodzenie zagranicą.Nie wiem jak oni to wyczuwają, (radary, feromony), ale od razu wiedzą, że jesteś inna, coś w wyglądzie, sposobie poruszania sie-nie wiem.Wszedzie spotka się oczywiscie chamów, w Polsce i zagranica-to fakt.Ale każda narodowosc ma swoja kulture, i typ zachowan,...kwestia czy komus to odpowiada czy nie.

Gość rozdarta1982
no więc wygląda to tak : moja siostra dziś dzwoniła do zastępcy szefa, i zapytała się czy mogłabym przyjechać...i on powiedział, aby przyniosła moje CV , i że pewnie zaproszą mnie na dzień próbny,aby oblukać jak wyglądam, jak mówię po angielsku.Zostałam poinformowana, że w ciemno pracy nie dostanę, musze się pojawić i pofatygować osobiście...

Gość scotlandgirl
Polki maja powodzenie za granica,ale niestety te, ktore w kraju uwaza sie za wioche i tandete, czyli blond na lbie+odrosty, miniowa, cycki na wierzchu, rozowiutkie ciuchy+ zachowanie jak glupia lalunia.

Gość weronisiax
Jedz kochana nawet sie nie zastanawiaj-ja w tamtym roku zrezygnowalam z pracy tutaj-zostawilam nie ukonczony kurs na prawo jazdy-bilecik mialam kupiony do irlandii....I zrobilam najwieksza glupote zostalam w polsce...Jec i nie ogladaj sie na nic a za stara nie jestes-jak mozna byc za starym na zarabianie pieniedzy? ...W polsce niczego sie nie dorobisz,nie majac znajomiosci lub bogatych rodzicow.....Powodzenia:)

Gość rozdarta1982
ani blond włosów nie mam, ani tipsów też ...

Gość rozdarta1982
wiem, że macie racje...boję się, że jedynie będę tęsknic, de facto nie wiem za czym za kim, może troszkę za rodziną...mamy nie mam...a reszta no cóż, to nie to samo...jestem dorosła i pora podjąć dojrzałą decyzję, bo do tej pory, mówiąc szczerze, narzekałam na swój los ale nic z nim nie robiłam...

Gość rozdarta1982
ja mam jakiegos pecha, zdecydowanie mnie cos przesladuje :/...ja juz prawie zdecydowałam się na wyjazd,to poznałam faceta....!!!

Gość cwana bestia.
autorko mam tyle lat co ty skonczylam w Pl studia pracujac w anglii prace mialam dobra ale zachcialo mi sie powrotu do polski wiesz jak tego zaluje rok szukam pracy i nie moge znalezc wracam do anglii a TY sie ciesz ze masz dobra prace bo ja bede zaczynac od ...zbierania jablek na jakiejs farmie ale coz moze uda mi sie pozniej znalezc cos innego tam przynajmniej na wszystko cie stac a w Pl liczysz kazda zlotowke zanim wydasz