Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

imieniny teściówki

Polecane posty

ja myslicie, czy powinnam miec jakis zal do chlopaka, ktory nie zlozy mojej mamie zyczen imieninowych? ja o jego mamie pamietam zawsze... i on o urodzinach mojej w lutym tez pamietal, sam sie napalil ze to i to kupi i nie musialam mu przypominac...a dzis mu tak \"przypadkiem:) napisalam ze mama ma imieniny to nawet nie spytal kiedy, i wogole nie zareagowal nic na ta wiadomosc...

Gość koniec świata
A skąd pomysl,że dla Twojego chopaka imieniony Twojej mamy sa az takie wazne? Boże drogi, nie masz poważniejszych problemów dziewczyno? Facet stawal na glowie jak mama miala urodziny a Ty robisz problem z imienin.

Gość koniec świata
a tak btw to ile jestescie razem? ja bym od męża nie wymagała zeby pamiętał o takich rzeczach...

1,5 roku jestesmy razem... no ale czemu ja mam pamietac o jej mamy swietach? bo pewnie jak zapomne czy cos to mi wypomnie...

1,5 roku jestesmy razem... no ale czemu ja mam pamietac o jej mamy swietach? bo pewnie jak zapomne czy cos to mi wypomnie...

Gość koniec świata
To nie pamiętaj. i tyle. Nie rozumiem skupiania sie na tak malostkowych rzeczach. Bez przesady to sa tylko imieniny i to na dodatek Twojej mamy, a nie Twoje. Ja po 1,5 zwiazku nie oczekiwalam tego i dalej nie oczekuje, bo to jest niepoważne. Jesli takie masz problemy ze swoim facetem to radze to docenic a nie zastanawiac sie czy nie zrobic awantury bo nie polecial z kwiatami do mamusi swojej dziewczyny.

Gość koniec świata
Dobrze, wiec skoro chcesz poznac zdanie innych to uważam, że nie powinnaś mieć żalu, tym bardziej ze nie jestescie małżeństwem i nie chodzi o imieniny tesciowej ale mamy dziewczyny i nie jest to cos o czym faceci pamiętaja.

Gość koniec świata
Prosze bardzo :)

Gość rehehe
ja jestem z facetem 4 lata i nie mam pojecie kiedy jego mam ma imieniny...o ja wyrodna prawie)synowa

Gość rehehe
a w ktorym konkretnie miejscu pozwolilam sobie Ciebie ocenic?