Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to w końcu jest...

ofert pracy przez e-mail, praca on line przez internet i maile

Polecane posty

Witam, mam pytanie dotyczące powyższego tematu: Czy jest tu ktoś kto kiedyś spróbował? Czy to prawda, czy faktycznie można na tym zarobić pieniądze? Czy to nie są pułapki? Pozdrawiam :)

Gość nie polecam
ja spróbowałam... jestes klijentem i szukasz kijetow ktorzy beda ci placili za zeszyty tak jak ty placisz swojemu "pracodawcy" który może być każdy... bez sensu, kolejna desperacka proba zarobienia pieniędzy.

dokładnie, właśnie o to mi chodzi, z tymi zeszytami... Ale dlaczego nie polecasz? Nic nie zarobiłaś? A może Cię oszukali? Sama nie wiem, czy spróbować czy nie... W sumie oferta brzmi interesująco, ale to wydaje się za proste....

Podpowiedzcie co nieco na ten temat

Gość Lucyna z Łobżenicy
spie.rdalaj z taka praca, nawina jestes jak debil

Gość No dupcie ma niezłą...
Skoro tak uważasz to uzasadnij to jakoś. Rozumiem,że też próbowałaś, skoro tak twierdzisz, więc opisz co i jak, na czym się zawiodłas

No właśnie...?

Gość nie polecam
nie polecam poniewaz to jest na prawde bez sensu.. zerujesz na innych ludziach... i mało kto zaplaci ci te 35 zl. Tego naprawde nie mozna nazwac pracą....

Gość nie polecam
mam tu na mysli oferty pracy typu "poszukiwany pracownik do obsługi e-mail" tego wlasnie próbowałam....

Tak czułam... To jest za proste by zarabiać dużą kasę. Ale ogólnie zarabiałaś COKOLWIEK?? Ile w miesiącu udało Ci się najwięcej zarobić?

Gość nie polecam
ja nie zarobilam nic... bo po paru dniach zrezygnowałam... trzeba sie bardzo duzo reklamowac... ale jak chcesz to mozna spróbować... za okres próbny nic nie placisz a zawsze ktos sie moze skusic... i wplaci to 35zł.

nie polecam-dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. Wiesz mi nie chodzi o to by zarabiać 5000 tysięcy jak piszą. Jak nawet zarobię 100 zł miesięcznie to się ucieszę bo jednak jestem tylko ale zarazem 100 zł do przodu (tym bardziej, że mam już normalną pracę). Kusi mnie, by się w to pobawić, zarobić nawet stówkę miesięcznie, tym bardziej, że tak naprawdę siedzisz w domu i robisz tylko kopiuj-wklej...

Gość nie polecam
oczywiscie nie zabraniam ;p zawsze coś może wpasc do kieszeni ;]

Najlepszym sposobem na zarobek są programy partnerskie. Oczywiście trzeba na początku włożyć w to trochę pracy, a potem tylko liczyć kasę. Sama wiem jaka to przyjemność nic nie robić, albo robić w tym czasie coś innego i tylko zaglądać od czasu do czasu na konto swojego programu partnerskiego ile osób coś zamówiło przez mój link.