Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaa

ŚLUB NA WRZESIEŃ 2010

Polecane posty

Gość flaa

Czesc dziewczyny, czy któraś planuje z Was slub na wrzesien 2010 :) zapraszam na pogaduchy :)

Gość o rany to dopiero za rok

tak to dopiero za rok, ale ja np, salę na 18.09.2010 zamawiałam w październiku 2008!!!! zobaczycie jak ten rok szybko zleci...

ja chce na pazdziernik 2010,ale jeszcze nie mam zamowionej sali,boje sie,ze juz wszystko bedzie zajete,a jednoczesnie musze czekac do listpada,zeby pojechac do polski,obejrzec i zarezerwowac :o

tak szczerze zależy jaką chcesz sale, nie jest przesądzone że na październik następnego roku nie znajdziesz żadnej, kwestia jest tez taka czy masz już konkretny dzień w październiku czy może to być którakolwiek sobota, wydaje mi sie ze powinnaś coś znaleźć:)

no ja akurat zdecydowałam się na taką salę na którą było mnóstwo chętnych :) ale na pewno coś ładnego znajdziesz :)

Gość lyzeczka oneczka
hej ja tez na wrzesien 2010...ale jeszcze nie wiem dokłanie na którego, albo 11 albo 18:)

ja mam ślub i wesele 11.09.2010 mam juz salę, zespół, kamerzystę, ustalona godzinę w kościle,narazie tyle bo mój przyszły jest za granicą, ale jak przyjedzie to bierzemy sie za nauki przedmałżeńskie, oczywiście zaocznie, w luiblinie płaci sie 150 zł i weekend nauk i z głowy a pomysł na suknie powoli się rodzi.

poprawin nie robię, bo w niedziele po weselu miały być chrzciny mojego maleństwa, ale niestety je straciłam,więc poprawin nie ma

Gość taka jedna lola
25 września. mam juz sale, hotel dla gości, godzine w kościele, zespół i fotografa. Nad kamerzysta ciąglę się zastanawiam. I jestem przerażona, że ten czas tak szybko leci a ja jeszcze nic nie mam :)

Gość taka jedna lola
No temat dotyczy 2010 ;)

Cześć dziewczyny. Ja mam sale, dj i....tyle:)jestem przerażona jak wiele już dziewczyny które biorą ślub w przyszłym roku ma załatwione. W sumie kamerzystę i fotografa mamy już ,,na oku". Myślałam że szybciej się zdecyduję ale im więcej oglądałam płyt oraz zdjęć z wesel koleżanek i znajomych tym większy miałam dylemat związany z wyborem. Ale wychodzi na to że pierwsza myśl była najlepsza:)także jak widzicie u mnie przygotowania idą jak na razie leniwie.

Aha martta - współczuję straty maleństwa.Musiało to być dla Ciebie bardzo trudne doświadczenie. Pozdrawiam

Gość jjaaaa
11 września godzina 16 :) sala, orkiestra, suknia, wstepna lista gosc, kosciol, samochod :D

Gość taka jedna lola
Suknia to jest dla mnie jakas masakra bo chyba jeszcze nie uszyto takiej, która by mi sie podobała:) Absolutnie nie mam sie za niewiadomo co, poprostu nic mi się nie podoba i w niczym sobie siebie nie wyobrażam. A jak juz sobie siebię wyobrażę to dociera do mnie fakt, że modelka na zdjęciu jest obrobiona w photoshopie a do tego stoi na stołeczku i suknia w realu napewno będzie całkiem inna:) Temat sukni spycham ciągle na bok. Łudzę się, że w styczniu pojawią się nowe kolekcje i dostanę objawienia :)

taka jedna lola - nie martw się, podobno jest tak że dopiero jak sie przymierza to człowiek ma jakieś pojęcie o tym w czym będzie dobrze wyglądał. Może tak być że suknia która wcześniej podobała Ci się tylko trochę będzie super wyglądać na Tobie i Ci się spodoba... mi znów podobają się sukienki proste i broń Boże nie na kole, ale znając życie pewnie będę musiała taką kupić bo w takiej prostej nie będę za dobrze wyglądać...no ale to dopiero się zobaczy

madzikowo24 dziękuję za troskę, miałam mieć wyjątkowy ślub bo z 8-miesięcznym bobaskiem, już wszystko miałam obmyślane jak to wszystko zrobić zęby było dobrze, ale niestety...

ja też chce prosrą sukienkę, ale zapewne musi być troszkę na kole, mam już sciągnięte zdjęcia i teraz będę latała po Lublinie,gdzie mi taniej uszyją. Mam taki pomysł,w związku z tym że ja mam jedynie brata i mój przyszły też,to będą dwie pary świadków, tylko musimy to jeszcze ustalić z księdzem, czy pozwoli. A jak jest u was z naukami?

ja na razie nic nie wiem na temat nauk, muszę się najpierw z moim lubym wybrać do księdza i wszystkiego się dowiedzieć, z tego co dowiedziałam sie od koleżanek które brały ślub w tej parafii co i my będziemy to ksiądz każe przyjść dopiero 3 miesiące przed planowana data i wtedy zaczyna sie wszystko załatwiać i podobno godzinę też dopiero wtedy ustala, uważam że to trochę za późno ale dowiemy się doklanie jak pójdziemy. Martta daj jakiś link do sukienki która ci się podoba jeżeli masz już jakąś upatrzoną, mi sie podobają takie choć wolałabym coś na ramiączkach http://www.bellissima.pl/maggie_sottero.php?s=16.29

madzikowo24 podaj swojego emaila, a jak nie chcesz to na forrum, to napisz mi wiadomosc na mojego emailato wysle ci zdjecia, bo ja mam to zgrane na płytkę.