Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia123456

Chorwacja Murter

Polecane posty

Czy był ktoś z Was w Chorwacji ? Chodzi mi o wyspę Murter. Jeżeli tak to proszę o opinię o tej wyspie. Z góry dziękuję.

Gość makarenaaa
........ hmm ............

Gość joahnaa25
Ja byłam w Murterze. Ale to była wyspa? Nie musialam plynac promem :D

Joahnaa25 - Opowiedz jak było na tym Murterze, jest coś ciekawego , jakie plaże , byłaś zadowolona ? Dzięki

Gość joahnaa25
Ja tam byłam z 6 lat temu... Ogólnie miasteczko nieduże. Plaze byly 2 chyba... Jedna kamienista, niedaleko byly jakies łodki, no niezbyt przyjemna, ale druga natomiast byla piaszczysta. Są tam rożne restauracje, ale o wiele bardziej podobalo mi sie w Makarskiej, tylko ze tez dalej... Chociaz moglo się w tym Murterze pozmieniać:)

Gość a mi sie podobało
i to nawet bardzo, warto pojechać i w tym roku też jadę

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas , nie byli scie?