Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka swoich dzieci1983

odejsc od niego czy zostac co robic??

Polecane posty

Gość matka swoich dzieci1983

jestesmy zwiazkiem od 12lat a mam dopiero 26lat on 29 malzenstwem od 2lat mamy 2 dzieci 4,5 i 1,5 roku wszystko sie sypie maz mnie nie szanuje slysze teksty typu jestes pojebana bo cie pierd... nigdy mnie nie uderzyl mamy problemy finans nie wiem co obic nie mam gdzie sie wyniesc ale naprawde jesstem sama na swiecie co robic?

Gość a potraficie w ogóle
z sobą rozmawiać?:O

Gość no tak kolejna osoba
robiąca z siebie ofiarę...ciekawe jak wygląda relacja drugiej strony bo nigdy nie jest tak, że w zwiazku winna jest tylko jedna osoba!

Gość niegdacznik
a dlaczego tak go wkurwiasz? 29 lat, no wiesz kryzys wieku sredniego, w sumie to sie jemu nie dziwie, nie ma forsy, jest mu wstyd, moze powinniscie sprobowac spojrzec na zycie troche inaczej?

im czesciej czytam o takich historiach tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze takie związki z dzieciństwa nie maja zadnych szans. Najlepiej wiązac sie maja juz ponad 25 lat... a nie 14... pewnie koles ma dosyc tej calej sytuacji. Chciałby odpoczac, miec swoje zycie, moze sie bawic, szalec, moze dopiero teraz to do niego dotarło? a rodziny nie masz? nie masz gdzie isc? nie pracujesz?

Gość dziadek swoich synów
od 12 lat :D no to fajnie ^^