Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek_m

zakochany w mężatce, co robić?

Polecane posty

Gość nowygosckosc
enti gratuluje podejscia do wiernosci i uczciwosci. pozdrawiam!

Gość Tomaaaasz
Ja również kocham sie w mężatce, ale nic z tego nie bedzie, to ich zycie. ja musze poczekać na swoją kolej kochania.

Gość mężatka..
co za topik samych szlachetnych, uczciwych, rozsądnych i świętych facetów :D macie dobry ubaw? no i dobrze śmiech to zdrowie

Gość cześć jestem Wojtek
szukam znajomych, mam 12 lat;P

Gość jestem Marysia
też mam 12 lat i szukam przyjaciela

Gość jestem Marysia
:P:D🖐️

Gość cześć jestem Wojtek
movet błagam Cię!!!!! ortografia.pl

Gość cześć jestem Wojtek
Cześć Marysia:P

Gość gość
mój kolega zakochal się wemnie zakochal a jestem mezadka i mam dziecko ja wnim tesz się zakochałam kolega niechce się angazowac bo przezyl rozczarowanie zkobieta był nieakceptowany nielubiany zaznacze ze chodzi okulach mowi ze mnie kocha a ja już nie wiem co robic odpiscie

Gość gość super łość
uważam, że powinieneś dać temu szanse i w jakiś, być może dyskretny, sposób zakomunikować jej, że zależy ci na niej. w ogóle moim zdaniem ludzie mogą być lub są poligamiczni. jeżeli będzie zdolna porzucić męża dla ciebie to znaczy żę tamten związek był nie do końca tym, czego szukała. dasz jej to lub nie ale przynajmniej będziecie wiedzieć czy jesteście 'lepszą' kombinacją.

Gość gość
to jest wątek niedopchniętych mężatek marzących o kochanku :D

Gość gość
Rozstanie było bardzo bolesne dla mnie, nie mogłam pojąć dlaczego musimy rezygnować z tego co razem wypracowaliśmy i zbudowaliśmy. Wiem, że wiele rzeczy zrobiłam nie tak. W ostatnim czasie często byłam nieprzyjemna, pokazywałam fochy z małych powodów, odreagowywałam pracę w domu. Oczywiście druga strona też nie była idealna. I to on zerwał. Ale ja wiedziałam ze to ten jedyny. Żeby go odzyskać zamówiłam urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl – rytuał się powiódł. Po 3 miesiącach żmudnego czekania powrócił do mnie.

Gość gość
są małżeństwa udane i nieudane,to że w jednym kobieta czuje się nieszczęśliwa nie znaczy że w drugim też bedzie się po jakims czasie rozglądać za kims innym,nie da się odbić kogoś na siłę gdy związek jest szczęsliwy

Gość gość
Kazda da sie uwiesc ale po co? Chcesz zniszczyc komus zycie. zwal sobie kilka razy( pisales ze jestes samotny wiec i seks pewnie tez okazjonalnie) i ci przejdzie. serio. Ja jak dluzej z moja sie nie kocham to do polowy kobiet mi sie wlaczaja amory a jak cisnienia w jajach niema to jestem obojetny na kobiece wdzieki:P

ja pier.dolę tyle fajnych samotnych kobiet, a tym chłopom się mężatek zachciewa :/ weźcie się w te łby głupie walnijcie :/ tyle w temacie drogi autorze :)

Gość gość
A może ktoś w analogicznej sytuacji czuł niezaspokojony głód,zżerający wnętrzności?Jeśli tak,to zrozumie...udrękę.Jeśli nie...cóż,będzie powielał "odkrywcze" porady o znalezieniu sobie "nowej".A ta właściwa to,myślicie,że stara była,chroma i kaprawa na jedno oko? :P