Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meyle

Czy zreagowałybyście tak samo?

Polecane posty

Gość meyle
zapytałam o to, on powiedział, że by to zrozumiał...pitu pitu jak zareagowałam? chciałam mu strzelić w pysk, głównie za tekst, że ma prawo umawiać się z kim chce i kiedy chce. ale się pohamowałam, po co bić po pysku jak to i tak nie przyniosłoby żadnego rezultatu. niestety spokojna rozmowa też zbyt wielkich rezultatów nie przyniosła, tylko tyle, że zmiękły mi nogi i nie potrafiłam go wyrzucić. jakby dostał w twarz to by pewnie sam wyszedł i byłoby po sprawie. dlaczego urodziłam się babą...i do tego taką głupią? grrrrrrr mojej mamie było trochę przykro, że ze mną nie przyjechał...powiedziałam mu o tym, udal, że nie słyszy. dlaczego on nie potrafi się przyznać, że zrobił mi świństwo, chociaż jestem przekonana, że zdaje sobie z tego sprawę

Gość Panna Me Got Ka
a migota nie spi jeszcze?

Gość Nicolka.....
Wiesz nie wiem czy potrafila bym na Twoim miejscu wybaczyc i zapomniec... Ja tez urodzilam sie baba i do tego hmm glupia ;) Nie bylam w takiej sytuacji i wiem ze rozsadnie by bylo Ci doradzic bys zakonczyla ten zwiazek... ale Ci tego nie doradze... Z mojej strony by to zabrzmialo ja moralnosc pani Dulskiej ;) Wiesz tez tkwie w zwiazku w ktorym moj facet mnie rani ale mimo to nie potrafie powiedziec dosc to koniec. Chyba po prostu zyjemy wspomnieniem, tych pieknych chwil ktore byly na poczatku zwiazku, i nadzieja ze one wroca... Ach glupie z nas babsztyle...

Gość oloala
a ty akurat musiałas go w ten dzien zapoznawac z mamusią? jest tyle innych dni w roku, a imprezę firmową miał zaplanowaną. Może to w tobie jest więcej egoizmu i złośliwości. W ogole co to za pomysl poznawac na siłę z mamą po pół roku waszej znajomosci. Myślę,że on był zły, że nie pojechałaś z nim i zrobił ci trochę na złość, że zabrał koleżankę. Warunek trzeba było postawic przed wyjazdem, ze nie ma z nią jechac.

Gość oloala
nagłe rozstanie to nie rozwiązanie (moze między nimi nic nie ma), mozesz spróbowac zagrac, ze to koniec i zobaczyc jego reakcję. jesli nie bedzie zbytnio sie burzył, to znaczy, ze tak mu pasuje.

Gość xxxxxxxxxxy
Ja bym się umówiła, całkiem jawnie, ze swoim byłym. Jak on sie moze umawiac z kim chce i kiedy chce, to ty też.

Gość znowu dzieci
ktore po pol roku pisza o milosci i kochaniu ech, piaskownica- to byly czasy

Gość xxxxxxxxxxy
Teraz przeczytałam wiecej i na moje oo to facet juz chyba się znudził i chcialby, żebyś od niego odeszla. Lepiej nie będzie, będzie tylko gorzej, a w najlepszym wypadku - zostanie tak jak jest.

Gość clearstuation
Sytuacja jasna-kopnij tego gnojka w dupe, bo od razu widac ze nigdy Cie nie kochal i nie bedzie kochac.Jak facet kocha kobiete to nie zrobi jej takiego numeru.Zasadz kopa i patrz jak dlugo leci a potem oddal sie z godnoscia.