Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale kaszana no nie mogę

Koszmarny prezent który dostał mój chłopak wywołuje we mnie zazdrość.

Polecane posty

Mój narzeczony miał ostatnio urodziny. Wszystko byłoby pięknie ładnie, gdyby nie jeden prezent, który otrzymał od dowcipnego podstarzałego wujaszka "zboczka". Mianowicie zostal obdarowany nawigacją samochodową, w której jakaś lalunia mówi słodkim głosem rzeczy typu "Skręć w lewo, kotku" itp, itd. Jeszcze bym to jakos zdzierżyła, gdyby nie to, że mój Marek na każą komendę wydaną przez tą sukę odpowiada "Dobrze, skarbie", "juz się robi, misiu"!!! Niedługo bierzemy ślub, ale jeśli on nawet nie potrafi oprzec się urokowi nawigacyjnej zdziry, to ja za to dziękuję! Nie wiem co robić, POMOCY!

Gość 1/10 na zachete

niee to musi byc prowokacja!! nie ma takich głupich kobiet :P

Gość efaef
No to masz problem, musisz konkurowac z nawigacja satelitarna. Wspolczuje ci heheehehehehehehhee

szczerze? przesadzasz :) moim zdaniem to swietny prezent ! moj chlopak by sie ucieszyl a ja smialabym sie z tego razem z niM :D wylecz sie z tej chorobliwej zazdrosci bo nie warto... o elektroniczna zabawke byc zazdrosnym? stan z boku i zobacz sama jak to smiesznie wyglada :)) a on widocznie sie albo dobrze bawi albo robi to specjalnie bo lubi jak sie zloscisz :))

Gość Czarny Mustafa Nadchodzi
zglos sie do urzedu ochorny kobiet i zaskarz producenta ze ejst seksista, rasita, antysemita, faszysta od razu wgraja ci tam niski meski glos ktory bedize mowic do twojego chlopaka "Skrecaj chu w prawo na nastepnym skrzyzowaniu albo ci morde obije!"

Gość efaef
Fajny tez GPS lepszy od wielu pustych lasek.

Gość chlop
Przeciez to tylko maszyna, komputer, głos!!! Nie powinnas o to się z nim nawet kłucic, wie ze to maszyna i ze moze sobie na cos takiego pozwolic bo przeciez ni jak Cie nie zdradzi. Daj mu z tydzien niech sie pobawi nową zabawką, przejdzie mu, a jesli nie to spokojnie z nim o tym porozwawiaj ze Ci to przeszkadza mimo ze to maszyna

Ale ja sobie myślę ze jak on tak reaguja na szmate z nawigacji, to co to dopiero by było gdyby poznał jakąś ponętną laskę na żywo? Na pewno by uległ jej wdziękom jalk juz przy maszynie wariuje.

Gość kupie chyba swojemu
exowi taka zabaweczke. moze dam mi w koncu spokoj i bedzie mial z kim pogadac :D

Gość bnrhrt
hehhe, a mi sie ten prezent podoba :) nie mialabym nic przeciwko by cos takiego mial moj facet, tylko ciekawe czy jest wersja meska, dla kobiet?? :P

Ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość J_Lo
Ty tak serio głupia jesteś czy tylko udajesz???? :D

Gość weida
w mojej nawigacji bardzo męski głos mówi: -zawróc kurwa przy najbliższej okazji -geografi się w szkole nie uczyłeś -osiągnąłeś cel, możemy iść na browara a ja mu odpowiadam: -spadaj fiucie albo -jasne skarbie, ale ty stawiasz :D

dobre...byc zazdrosnym o cos takiego to juz szczyt zazdrosci po prostu. Nasza nawigacja raz mowi glosem lepera,raz slodkiej paninki,a raz sexownego faceta,dla smiechu sobie zmieniamy dosc czesto glos w nawigacji:)

Gość hahahahahhahahahahhahahahhahah
glos leppera :D:D:D:D:D chyba umarlabym ze smiechu w tym aucie :D:D:D:D:D:D:D:D

Wspolczucie dla faceta...na taka dziewczyne trafic to taki pech jak zostac zabitym przez zloty meteoryt...musisz miec sie na bacznosci bo jeszcze cie dla niej rzuci a potem wezma slub splodza dzieci i beda zyc dlugo i szczesliwie a ty bedziesz zyc w mroku i rozpaczy pokonana przez plastikowe pudelko

Gość miałam ci ja pieczeń
laska, ty się pilnuj coby cię nie zdradził z tą nawigacją... bękarty to nic dobrego

Gość kxfmdkfvmdk
Wow, jaki temat hehe. Tak nawiasem mówiąc, chyba w każdej nawigacji jest możliwość ustawienia głosu, który wydaje polecenia. Przynajmniej u mojego faceta - dwóch facetów, dwie kobiety, jeden gadający po niemiecku i jeden po angielsku. A i tak najbardziej lubię głos laski, bo jest najmniej irytujący. Przypomniała mi się jedna komenda: "ZA 50m LEKKO PROSTO" hahahaha :D

każda inna dziewczyna to wg Ciebie potencjalna zdzira. Wow. gratulacje. Nie wiedziałam, że takie głupie laski jeszcze istnieją. o automayczną sekretarkę też zazdrosna będziesz?

Mówiliscie, ze mnie nie zdradzi z nawigacją... dzisiaj rano poszedł do garażu po dokumenty i długo nie wracał., poszłam sprawdzić co się stało i zobaczyłam cos co mnie zamurowało... On posuwał tą nawigację w port USB !!!! Ja tego nie przeżyję,wtbaczyłabym mu zdradę z moją mamusią albo chomikiem ale nie z maszyną!!!!!