Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

iść z nim do łóżka czy nie?

Polecane posty

Gość ada12

mam 19 lat i problem...Jestem dziewicą-spotykam się ze satarszym od siebie o 5 lat chłopakiem. Od pewnego czasu zauważyłam że Damian robi wszystko żeby zaciągnąć mnie do łóżka a ja nie jestem pewna czy tego chce...co robić??;/ nie chcę go zranić...

Gość kkk111
zamknij oczy zakryj uszy udawaj że nie widzisz i nie słyszysz - ty zachowasz twarz a jego nie rozsadzi, w relacji 24 i 19 każdy chce zaciągnąć do łóżka

Gość chlop
Dobry moment na test! Moja choć znacznie młodsza, dopiero po 8 miesiacach znajomosci nabrala do mnie wystarczajacego zaufania zeby szepnąc mi na ucho " Duzo myslalam i doszlam do wniosku ze chcę to z Tobą zrobic". Jesli nie czujesz sie na to gotowa to poprostu mu o tym powiedz, jesli kocha poczeka. Jednak u mnie było tak, ze dopuki sie nie normalnie nie kochalismy caly czas na jej widok poprostu masakra, nic tylko sex w glowie. Az sam to zauwazalem ;/ dopiero jak razem stwiedzilismy ze jestesmy gotowi to zrobic to wszystko się zmienilo, a uczucie jeszcze się pogłebiło. Do tej pory pamietam jak w czasie naszego pierwszego sexu powiedzialem jej ze ją kocham, a ona "oj kochasz kochasz" xD tyle ze ja mialem na mysli uczucie a ona czynnosc ;)

Gość lekoff
dla mnie to mozesz nawet isc do jasnej cholery

Gość ada12
kkk111 ale nie jest mi łatwo...boje si e że on mnie zostawi jak sie z nim nie prześpie:(

Gość kkk111
w gruncie rzeczy tak może być z każdym i w każdym wieku on jest teraz w najbardziej "hucznym" okresie więc może też zadziałać w drugą stronę tj. jeśli nie to..... najważniejsze jest to "od pewnego czasu" jeśli to tydzień to faktycznie chce cię tylko .... a jesli 4 m-ce tzn że coś tam chłopak jest wart i jeśli nie na maxa to na małe co nieco mogłabyś ale najważniejsze że to Ty też będziesz chciała, a nie zrobisz to tylko dla niego

Gość milenaaaa
mam ten sam qroblem co autorka tylko co znaczy zgodzic sie na cos malego?

Gość kkk111
autorka stwierdziła że jest dziewicą a dla niektórych dziewczyn jest to istotne (bo i powinno) z kim ten pierwszy raz; więc jeśli już to nie iść "za wszelką cenę" ale zastosować inne formy seksu, które sprawiają równie dużo przyjemności a zostawiają tego "króliczka" na ten przemyślany pierwszy raz

Gość zrażony
masz 19 lat. wytrzymalas juz dlugo... Jak to na powaznie i czujesz, ze to wlasnie to... to czemu nie? A jak nie jestes pewna, to chrzan to. Serio to myslalem, ze dziewic juz nie ma (nigdy nie spotkałem żadnej). :) pozdrawiam cieplo :D

Gość emi_369
ja tez jestem zdania że jak kocha to poczeka. jeżeli jest sie z kims bardzo krótko i jeszcze sie nie ma zaufania to nie warto sie spieszyć, Ale warto porozmawiać i powiedzieć wprost , że jeszcze nie czas

ada12 jesli nie jestes tego pewna to znaczy ze nie jestes jeszcze gotowa na seks.po prostu powiedz mu ze nie jestes jeszcze na to gotowa, jesli Cie kocha to zrozumie i uszanuje Twoja decyzje.

Gość Szachownica080375
Moim zdaniem Chlop mądrze napisał.

powiem brutalnie - powiedz mu ze nie jestes jeszcze gotowa, ewentualnie jestli masz ochote to mozesz mu ulżyc \"robótkami ręcznymi\" ( nie mam na myśli szalika ! ) i przetrzymaj go jeszcze ze 2 miesiące. jak cię rzuci bo mu nie dałaś podymać to znaczy ze nie jest ciebie wart i zadna strata - znajdziesz lepszego. jak swojego pierwszego ( prawiczka ) wyczekiwalam połtora roku. i jakoś nie pękł. i nie zostawił. a ja przynajmniej zrobiłam to wtedy kiedy wiedziałam na pewno że chcę a nie pod przymusem. czego i tobie życzę.

Gość jest okazja napisać
a rób co chcesz jeśli on nie potrafi sprawić, żebyś nie mogła się mu oprzeć to jego problem niech czeka nieborak :D

Gość jest okazja napisać
nie przeceniałbym wartości dziewictwa dobry seks oralny jest lepszy od deflorowania przejętej panny