Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pader

Chyba nie kocham swojej dziewczyny, ale nie moge z nia zerwac

Polecane posty

Problem polega na tym, ze jej ojciec jest wspolwlascicielem firmy budowlanej i niestety mam nadzieje kiedys przejac ta firme po nim. WIem, ze bedziecie mnie teraz krytykowac - niestety nie mam wyjscia. Dziewczyna jest fajna, ale nie ma w niej tego czegos. Niestety, takie jest teraz zycie

Gość wyjdź z domu
To znaczy, że się prostytuujesz :D

Gość stukpuk_puk puk
al alabamba labamba, powiało Ameryka Południową

Gość Paulaa-a7
nie ty pierwszy i nie ostatni, jakos mnie to nie wzrusza a dziewczyna ma przez kase przechlapane bo kazdy najpierw bedzie patrzyl na jej majatek rzy ktorym ona jest tylko zbednym gratisem.... to wlasnei nazywa sie zycie... moge tylko dziekowac ze starcza mi ledwo do 1 nie kasa steruje ludzmi wokol mnie:D

Wcale nie chce isc na latwizne - chce miec tylko troche latwiejszy start

Dziewczyna chyba mnie kocha, wiec popatrzcie na to z drugiej strony- nie chce jej skrzywdzic

Gość ja pierdykam
sluchaj, chlopie powiem Ci jedno - "motylkiw brzuchu" nie lataja przez cale zycie takie zauroczenie trwa zawsze tylko na poczatku, pozniej zawsze jest normalne zycie, problemy... wazne jest, by z ta druga osoba dobrze Ci sie rozmawialo, byscie do wiekszosci spraw podchodzili w jednakowy sposob, po prostu - byscie sie dogadywali - i cale zycie bedzie latwiejsze nie szukaj na sile dziewczyny, ktora Cie "porwie", bo ma piekne oczy, czy ujmujacy sposob mowienia bo jesli nadejda kloty w zyciu codziennym, a ona bedzie to miala w nosie, albo cala odpowiedzialnosc zwali na Ciebie, to wtedy otworza Ci sie oczy! ciesz sie z tego, co masz! docen to! i przestan myslec o tym zwiazku, jako o "dobrym starcie" w zycie, bo mozesz sie na tym mocno przejechac - nie masz pojecia, jak zycie jest przewrotne!

Ten sam temat był już na ogólnym zakładany z dwa razy, ale nie cieszył się wzięciem, więc się wziąłeś za uczuciowe? Prowokacja czy desperacja?

Gość
Brazylijska Telenowela.