Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogień na wodzie

Dlaczego - ważne do mężczyn.

Polecane posty

Gość ogień na wodzie

Witam Po co facet w wieloletnim związku utrzymuje regularny kontakt przez gg ze swoją była, także w związku? Rozmowy są ukrywane przed wszystkimi. Kobieta atrakcyjniejsza i z lepszą pozycją zawodową od jego partnerki. Kontakt koleżeński i trochę z dystansem, może się czegoś boją. Pozmawiają o wszystkim a rozmowy potrafią być długie. Czy on może czuć coś do niej?

Gość też zainteresowania
podciągam bo mnie też to interesuje

Gość a autorka jest ex czy aktualna
? generalnie stawiam na to że koleś jest niepewny - siebie, swoich decyzji, aktualnego związku, ale i byłego (jakby chciał być z ex to by był) jara go że ex z nim gada mimo, że łóżko grzeje mu nowa, pewnie młodsza nie szanuje ani jednej ani drugiej ale co ja tam wiem... pytanie było "do mężczyzn" ;)

Gość ogień na wodzie
Ex jest młodsza o 7 lat. Obydwoje są w związkach - długoletnich.

Gość ogień na wodzie
Jestem aktualną.

hm, to mniej standardowo ;) ta już nie rzucając stereotypami i uogólnieniami... jeśli to że gada czasem z ex na gg to jego jedyna wada i oprócz tego jesteście szczęśliwi to chyba bym nie panikowała;) może lubi mieć sekret?

Gość ogień na wodzie
Nie czami, tylko co najmniej raz w tygodniu. Niestety jest dużo bardziej atrakcyjna.

Gość ogień na wodzie
On jest za rodziną ale sama nic nie rozumiem

1. masz niską samoocenę? facet jest z Tobą nie z nią więc chyba Ty jesteś dla niego bardziej atrakcyjna, nie? 2. oprócz tego w związku wszystko gra? 3. gadałaś z nim o tym czy tylko w tajemnicy przeszperałaś mu komputer? 4. gadają o przeszłości, o uczuciach? pytania pomocnicze ;)

Gość ogień na wodzie
1 i 2. szalonej miłości nigdy między nami nie było ale jakaś tam zawsze. po kilkunastu latach jest już rutyna. zaczyna przeszkadzać mu moja zazdrość 3. poszperałam. 4. powiedział jej kilka miesięcy temu że czasami żałuje ale tak jest rozsądniej

Gość ogień na wodzie
Nie mam niskiej samooceny ale to naprawdę dość atrakcyjna i wykształcona kobieta.

auuu... to niefajne co piszesz.... skoro on nie wie, że wiesz o rozmowach z ex to dlaczego przeszkadza mu Twoja zazdrość? jesteś jeszcze o kogoś zazdrosna? nie wiem co napisać...może ktoś Ci coś doradzi. Brzmi to dosyć smutno

Gość ogień na wodzie
Z tą zazdrością to trochę taka moja natura. Pocieszam się tylko że oni raczej żadko odchodzą, przynamniej tak mi się wydaje.

macie dzieci? kobiety mają dobre instynkty... może ta zazdrośc to nie "twoja natura" a reakcja na jego naturę... pewnie najmądrzej byłoby gdybyś z nim szczerze o tym pogadała, ale domyślam sie że to trudne to musi być smutne - czuć że jest się w związku bez wielkiej miłości, z rozsądku, gdzie facet myślami wraca do ex żałując rozstania

Gość ogień na wodzie
Mamy 11 letnie dziecko. Boję się żeby ona nie uparła się na niego.

Gość Tu masz odpowiedź
... szalonej miłości nigdy między nami nie było ale jakaś tam zawsze. po kilkunastu latach jest już rutyna. zaczyna przeszkadzać mu moja zazdrość

Gość ogień na wodzie
Zastanawiam się czy jest szansa, że on się nią nie zainteresuje tak na poważnie.

to wie tylko on jeśli wasz związek się sypie to pewnie tak - jeśli nie nią to może jakąs seksowną koleżanką z pracy?

Gość ogień na wodzie
Proszę także innych o pomoc, każde zdanie, oprócz wulgarnych się bardzo liczy.

Gość latkalecą
Niebezpieczeństwo dla ciebie zawsze jest. Lepiej niech powiedzą coś mężczyżni.

Gość ogień na wodzie
Podbijam bo dla mnie jest to ważne

Gość latka lecą
Facet i ty jesteście w nie ciekawej sytuacji.

Gość też zainteresowana
kurde pomóżcie kobiecie

Gość od dawna
tak intensywnie rozmawiaja? spotykaja sie?

Gość jak można jej pomóc
?!

Gość udaj ze nie widzisz
udaj ze nie widzisz i zajmij sie czym innym. bedziesz o tym rozmyslac, to tylko dolejesz oliwy do ognia. Olej to, ja mysle, ze on pewnie nie odejdzie, musialby byc naprawde zdesperowany, bo robienie w zyciu rewolucji to nie jest nic przyjemnego w koncu. Jak bedziesz robic afery, to moze sie poczuc strasznie i probowac sie wyrwac. ale jak dalej bedziesz kultywowac ten "rozsadny" zwiazek, bez szalenstw, ale i bez jakichs wielkich dla niego obciazen, to on zostanie, bo jak czlowiek ma spokoj, to najczesciej niczego wiecej nie potrzebuje i nie chce nic zmieniac. Nawet, jak mu troche niewygodnie, to znana, bezpieczna sytuacja jest latwiejsza do zniesienia, niz jakis radykalne zmiany. Normalni ludzie nie szarpia sobie zycia od tak, jak twoj maz jest choc troche zrownowazony, to bedzie sobie cenil to, co wypracowal. Zapomnij w ogole o tej kobiecie i udaj, ze nie ma tematu. Żyj, jak gdyby nigdy nic, moze tylko badz troche milsza. Moze brzmi to troche tak, jakbys sie miala posiwecic, ale przeciez to nie poswiecenie, tylko realna transakcja: bo za te cene (spokoj i mile ciepelko, mimo wszystko) uzyskasz cos, na czym ci zalezy - spokojnie zycie z nim, bo on bedzie wtedy przy tobie, w waszym domu.

Gość też zainteresowana
powiedzieć co myślice o sytuacji kobitka wspomiała o kilku miesiącach

Gość laba w sobotę
Nawet stateczny Kazio zostawił żonę dla młodszej. Ja bym uważała. Ale możliwe ze przyzywczajenie zwycięży. Tylko czy to jest dobre. Też jestem ciekawa opinii facetów. Na pytanie dlaczego się z nia kontaktuje nie umiem odpowiedzieć.

Faceci też na to nie odpowiedzą, bo odpowiedź zna tylko on. Jakby nie patrzył, te kontakty coś mu dają, zaspokajają jakąś jego potrzebę. Emocjonalną, intelektualną, może jakąś inną. Sama napisałaś, że w Waszym związku nie było silnych uczuć. A czasem potrzeba takich uczuć daje o sobie znać. Ty go znasz, my nie. Pomyśl, czego może mu brakować w Waszym zwiazku...